جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۵ / ۰۱:۰۳
کد مطلب: 36613
۲
۲
شد

رونمایی از تندیس «پروفسور سمیعی» در پنجمین سمپوزیوم فدراسیون جهانی انجمن‌های جراحان مغز و اعصاب در تهران + تصاویر

رونمایی از تندیس «پروفسور سمیعی» در پنجمین سمپوزیوم فدراسیون جهانی انجمن‌های جراحان مغز و اعصاب در تهران + تصاویر
در این برنامه پروفسور سمیعی از بهره‌برداری مرکز علوم مغز و اعصاب تهران تا شش ماه آینده خبر داد و ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری نیز از راه‌اندازی دو مرکز پژوهشی تحقیقاتی در حوزه «علوم شناختی» و «مغز و اعصاب» در تهران گفت.

از تندیس پروفسور سمیعی در این برنامه رونمایی شد

در حاشیه پنجمین سمپوزیوم فدراسیون جهانی انجمن‌های جراحان مغز و اعصاب در تهران از تندیس «پروفسور سمیعی» رونمایی شد.

                
                                 تصویر بزرگتر
به گزارش ایسنا پنجمین سمپوزیوم فدراسیون جهانی انجمن‌های جراحان مغز و اعصاب در تهران بعد از ظهر امروز با حضور محمدباقر قالیباف شهردار تهران، دکتر محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور و متخصصان و جراحان مغز و اعصاب ایران و جهان در سالن همایش‌های برج میلاد آغاز به کار کرد.

                

در این مراسم با حضور شهردار تهران و دکتر دلیری معاون توسعه مدیریت و منابع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از تندیس پروفسور سمیعی رونمایی شد.

پروفسور سمیعی در این مراسم با تأکید بر اینکه من در تمام زندگی‌ام وقتم را صرف بشریت و توسعه‌ علوم کردم، افزود: تمام زندگی من صرف نجات انسان و توسعه‌ علوم و فناوری در حوزه‌ علوم اعصاب در اقصا نقاط جهان شده است.

 وی با اشاره به حضور متخصصان جهانی در این سمپوزیوم خاطرنشان کرد: در این دوره از سمپوزیوم کشور چین 100 نفر از متخصصان خود را به این سمپوزیوم معرفی کرده است.

                   

 پروفسور سمیعی با تأکید بر اینکه هم‌اکنون زمان حمایت از ملت آفریقا است، یادآور شد: این قاره نیاز به علوم و دانش دارد تا جوانان مستعد آن بتوانند به رشد و شکوفایی برسند.

این محقق ایرانی با اشاره به گسترش بی‌امان تروریسم در جهان تأکید کرد که اگر تعاملات علمی و آموزشی را توسعه دهیم، می‌توانیم از این پدیده شوم جلوگیری کنیم.

 پروفسور سمیعی همچنین در مراسم افتتاحیه‌ این سمپوزیوم با اشاره به چهار دهه فعالیت خود در حوزه‌ جراحی مغز و اعصاب خاطرنشان کرد: امروز خوشحالم که متخصصان جراحان 90 کشور دنیا با دعوت شخصی من به این سمپوزیوم آمدند.

 وی همچنین با اشاره به حضور رییس جمهور صربستان در این سمپوزیوم یادآور شد: وی برای اولین بار است که به ایران سفر می‌کند و به شهردار تهران قول مساعد داده تا همراه با خوانواده‌ خود مجددا به کشور ایران سفر کند.

                  
-

راه‌اندازی دو مرکز تحقیقاتی در حوزه «مغز و اعصاب» و «علوم شناختی» در تهران

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور از راه‌اندازی دو مرکز پژوهشی تحقیقاتی در حوزه «علوم شناختی» و «مغز و اعصاب» در تهران خبر داد و گفت: معاونت علمی آمادگی همکاری با بخش‌های تحقیقاتی علوم مغز و اعصاب را دارد.
             

 

دکتر سورنا ستاری در افتتاحیه پنجمین سمپوزیوم فدراسیون جهانی انجمن‌های جراحان مغز و اعصاب در تهران با تاکید بر اینکه مرکز درمانی مغز و اعصاب تهران در ماه‌های آینده به بهره‌برداری خواهد رسید، اظهار کرد:‌ سایر کشورها توسعه دانش ایران را تنها در حوزه‌های هسته‌ای می‌دانند؛ ولی از ابتدای دولت روحانی بحث جدی‌ای در زمینه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور پیگیری می‌شود.

 

وی با اشاره به سابقه تمدنی پنج هزار ساله ایران خاطر نشان کرد: ایران دارای توانمندی‌های زیاد در حوزه نیروی انسانی است؛ به گونه‌ای که در حال حاضر 32 میلیون جوان 20 تا 40 سال در کشور وجود دارند و پنج میلیون نفر دانشجو نیز در دانشگاه‌های کشور مشغول به تحصیل هستند.

 

ستاری با تاکید بر اینکه ایران به لحاظ تعداد فارغ‌التحصیلان مهندسی رتبه چهارم دنیا را دارد، اظهار کرد: تعداد فارغ‌التحصیلان مهندسی در ایران معادل فارغ التحصیلان کشور آمریکا است.

 

وی با تاکید بر اینکه ما به دنبال این هستیم که ثابت کنیم ثروت ایران نفت و گاز نیست، خاطرنشان کرد: ترویج فرهنگ خام فروشی از صد سال قبل موجب شده تا کارآفرینی، خلاقیت و اعتماد به نفس ما را بگیرد.

 

معاون علمی و فناوری رییس جمهور نیروی انسانی را مایه نجات کشور از مشکلات دانست و یادآور شد: سرمایه این کشور در معادن آن نیست، بلکه در دستان نیروهای انسانی توانمند است و ما در صدد هستیم تا این تفکر را در کشور ترویج دهیم.

 

وی با اشاره به اقبال جهانی از پروفسور سمیعی یادآور شد: پروفسور سمیعی صاحب چاه نفت نیست؛ بلکه وی یک شخصیت علمی است و وی نمادی از دیپلماسی علمی برای کشور به شمار می‌رود.

 

رییس بنیاد ملی نخبگان جذب ایرانیان خارج از کشور را از برنامه‌های مهم این بنیاد ذکر کرد و ادامه داد: کشور میلیاردها تومان صرف تعلیم و تربیت نیروهای انسانی کرده و اکنون زمان بهره برداری از ظرفیت نیروی انسانی است. از این رو ما در تلاش برای جذب ایرانیان خارج از کشور هستیم.

 

ستاری، ایران را کشوری با تمدن پنج هزار ساله توصیف کرد و یادآور شد: البته ایران در سال‌های اخیر افت بسیاری کرده که علت اصلی آن غفلت از نیروی انسانی بوده است و ما تاکید داریم که با تکیه بر روی نیروی انسانی بتوانیم قله‌های موفقیت را طی کنیم.

 

معاون علمی و فناوری رییس جمهور از ایجاد مرکز تحقیقات مغز و اعصاب در دانشگاه تهران خبر داد و گفت: توجه به حوزه مغز و اعصاب در دستور کار دولت قرار دارد؛ از این رو تا دو ماه آینده مرکز تحقیقات مغز و اعصاب در دانشگاه تهران راه‌اندازی می‌شود.

 

وی همچنین از راه‌اندازی مرکز تحقیقات علوم شناختی در تهران خبر داد و یادآور شد: پروژه‌هایی که در مرکز تحقیقات مغز و اعصاب تهران اجرایی می‌شود؛ در آینده پایه‌های اصلی تحقیقات کشور در این حوزه را شکل خواهد داد.

 

ستاری با اشاره به ایجاد بیش از دو هزار و هشتصد دانشگاه و مرکز تحقیقات در کشور ابراز امیدواری کرد که این مراکز بتوانند در آینده قابلیت عرضه محصولات خود به بازار را پیدا کنند.

 

وی با اشاره به تحریم‌های 40 ساله علیه کشور خاطرنشان کرد: ما در این مدت یاد گرفتیم که چگونه بر نیروی انسانی خود تکیه کنیم و امروز خوشحالم که اعلام کنم تنها 20 درصد از بودجه‌های دولت متکی بر درآمد نفت است؛ این در حالی است که در گذشته 80 درصد از اعتبارات دولت متکی بر درآمدهای نفت بوده است.

 

معاون علمی و فناوری رییس جمهور آمادگی این معاونت را برای حمایت از پروژه‌های حوزه مغز و اعصاب اعلام کرد.
-

با حضور 500 متخصص از 90 کشور دنیا صورت می‌گیرد

ارائه‌ 600 مقاله در پنجمین سمپوزیوم جهانی جراحان مغز و اعصاب 

معاون توسعه مدیریت و منابع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به آغاز به کار پنجمین سمپوزیوم فدراسیون جهانی انجمن‌های جراحان مغز و اعصاب در تهران گفت: در این کنگره که با حضور 500 متخصص جهانی برگزار شده، 600 مقاله ارائه خواهد شد.

                    
دکتر دلیری در حاشیه‌ مراسم افتتاحیه‌ پنجمین سمپوزیوم فدراسیون جهانی انجمن‌های جراحان مغز و اعصاب در جمع خبرنگاران با تأکید بر اینکه این سمپوزیوم به مدت شش روز در تهران برگزار خواهد شد، افزود: در این سمپوزیوم در کنار کارگاه‌های آموزشی اقدام به ارائه‌ مقالات تحقیقاتی در حوزه‌های مختلف علوم اعصاب خواهد شد.  وی با تأکید بر اینکه در این سمپوزیوم متخصصان بیش از 90 کشور حضور دارند، ادامه داد: در این سمپوزیوم 600 مقاله داخلی و خارجی در قالب ارائه‌ به صورت شفاهی و پوستر ارائه می‌شود.

 دبیر علمی این سمپوزیوم با تأکید بر اینکه ادامه‌ این همایش در هتل اسپیناس پلاس واقع در سعادت‌آباد برگزار خواهد شد، ادامه داد: در کنار برگزاری کارگاه‌های آموزشی به منظور انتقال فرهنگ و تمدن کشور تور بازدید از برخی از استان‌ها و همچنین بازدید از مرکز تحقیقات علوم اعصاب صورت خواهد گرفت.

 

همچنین، دکتر قدسی، رییس انجمن جراحان مغز و اعصاب ایران در جمع خبرنگاران با تأکید بر اینکه در این سمپوزیوم 350 مقاله به صورت سخنرانی ارائه می‌شود، خاطرنشان کرد: این سخنرانی‌ها از سوی متخصصان و پزشکان داخلی و خارجی ارائه خواهند شد.

به گفته وی مقالات ارائه شده در حوزه‌های سیستم عصبی، روانشناسی و توان‌بخشی خواهد بود.

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

Iran, Islamic Republic of
یک نفر رو می بریم تا عرش و هزاران نفر رو می زنیم برخاک. سرزمین مستاصلان
Iran, Islamic Republic of
نگووووو
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
كاغذ سفيد را هر چقدر هم تميز و زيبا باشد كسی قاب نمی‌گيرد، برای ماندگاری در ذهن‌ها بايد حرفی برای گفتن داشت