شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۹ تير ۱۳۹۳ / ۰۳:۱۳
کد مطلب: 26083
۰

تاثیر انگور در پرتو درمانی تومورهای سرطانی

کمک به تقویت دستگاه ایمنی بدن
به گزارش مهر، محققان دانشگاه میسوری ایالت کلمبیا امریکا در تحقیقات خود به این نتیجه رسیده اند که انگور دارای ترکیب فوق العاده ای به نام "رزوراترول" است که می تواند روند پرتو درمانی را بهبود بخشیده و تاثیر مضاعفی بر بیماران سرطانی داشته باشد. Resveratol آنتی اکسیدان بسیار قوی و سودمندی است که در آب انگور قرمز وجود دارد.

آنتی اکسیدان ها، ترکیباتی هستند که اثرات زیان بار رادیکال های آزاد را خنثی و دستگاه ایمنی را تقویت می کنند. رزوراترولی که در پوست دانه های انگور وجود دارد، می تواند در برابر سرطان هایی مانند سرطان پوست و خون عملکرد مفیدی داشته و مانع از گسترش سلول های سرطانی و متاستاز شود. نتایج این بررسی نشان می دهد که رزوراترول می تواند روند بهبودی بیمار را سرعت ببخشد.

درمان سرطان ها با درمان ترکیبی از پرتو درمانی و شیمی درمانی همراه است. تومورهای بدخیم با رادیو تراپی و جراحی یا همان پرتو درمانی، درمان می شوند که روشی برای نابودی و جلوگیری از رشد و گسترش سلول های سرطانی است. در این روش درمانی از دوز پایین اشعه با عنوان اشعه X برای رویت درون بدن و همینطور تصویر برداری استفاده می شود.

زمانی که سلول های سرطانی با رزوراترول و به تنهایی مورد درمان قرار می گرفتند تنها 44 درصد از سلول ها نجات می یافتند اما زمانی که پرتو درمانی با رزوراترول همراه شد، تاثیر درمان تا مرز 70 درصد پیش رفت. رزوراترول می تواند تاثیر به سزایی در محافظت بدن در برابر داروهای شیمی درمانی نیز داشته باشد.

پیش از این نیز، رزوراترول سهم به سزایی در مهار سنتز DNA در سلول های سرطانی سینه از خود نشان داده بود. رزوراترول را در چه خوراکی هایی می توان یافت ؟
رزوراترول دارای ترکیبات فیتوفنولیک است. این ماده را می توان در انگور، تمشک و زغال اخته یافت. علاوه بر آن، رزوراترول می تواند در کاهش التهاب و جلوگیری از بیماری های قلبی نیز موثر باشد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
با خودت صادق باش و نگران آنچه دیگران درباره ات فکر می کنند نباش . تعریفی را که آنها از تو دارند نپذیر ، خود ، خودت را تعریف کن