شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۲ / ۱۴:۱۸
کد مطلب: 22113
۱

10اشتباه روزانه!

10اشتباه روزانه!
 

اگر عادت هاي سالم از جمله ورزش، سالم خوري و به موقع خوابيدن داريد اما عادت هاي ديگري هم داريد که بدون اين که متوجه شويد به سلامت تان ضرر مي رساند، در اين مطلب از «نيوزويک» به بعضي خطرهاي پنهاني سلامت و راه حل هاي آن اشاره شده است.

روي هم قراردادن پاها: اين روش نشستن باعث افزايش فشار خون در زانو مي شود. قراردادن پاها روي هم، فشارخون سيستوليک را ۷درصد و دياستوليک را ۲درصد افزايش مي دهد.قراردادن مکرر پاها روي هم روي مفصل هاي لگن نيز فشار وارد مي کند و با فشرده شدن رگ ها باعث تجمع خون در پاها مي شود. به گفته متخصصان قلب، اين امر فرد را به التهاب و احتمالا لخته شدن خون مستعد مي کند. راه حل؛ بيش از ۱۰دقيقه پاها را روي هم قرار ندهيد و هر نيم ساعت از جاي خود بلند شويد و راه برويد.

هنگام ايستادن، زانوها را ثابت نگه مي داريد: اگر چه ايستادن با زانوهاي قفل شده آسان تر است اما باعث افزايش فشار روي مفصل زانو مي شود. تمامي مفصل هاي ما با فعاليت عضلات در اطراف آن محکم مي شود. هنگامي که زانوها را به شکل ثابت نگه مي دارد، فشارها روي مفصل افزايش پيدا مي کند. پس هنگامي که ايستاده ايد، زانو را کمي خم کنيد.

 روي شکم مي خوابيد: اين روش خواب، گردن را به حالت کج به سمت پشت قرار مي دهد که اين وضعيت مي تواند به درد يا بي حسي در قسمت فوقاني اندام ها منجر شود. به گونه اي بخوابيد که هنگام خواب گردن به سمت عقب کج نشود.

کمربند خود را محکم مي بنديد: اگرچه کمر را کوچک تر نشان مي دهد، اما سفت بستن کمربند ممکن است تاثير سوء روي دستگاه گوارش بگذارد. علايم آن هم شامل طعم تلخ در دهان، سوزش يا درد سينه يا قسمت فوقاني شکم، سرفه هاي مزمن يا سختي در قورت دادن است. متخصصان گوارش، بستن کمربند را به گونه اي که به راحتي بتوانيد نفس بکشيد توصيه مي کنند.

شانه را به جلو خم مي کنيد: خم شدن به جلو به درد شانه منجر مي شود.حالت نادرست باعث بي تعادلي عضلات و فشار بيشتر مي شود. پس حالت بدن خود را کنترل کنيد و هنگام ايستادن صاف بايستيد.

مسافت طولاني بدون توقف رانندگي مي کنيد: رانندگي در مسافت زياد و بدون توقف، تاثيري مشابه روي هم قرار دادن پاها دارد و به تجمع خون منجر مي شود. سعي کنيد پس از طي مسافتي از خودرو پياده شويد و قدم بزنيد. اين کار در پروازهاي طولاني نيز بايد انجام گيرد. در مسافت هاي طولاني، هر از گاه بلندشدن مثلا براي استفاده از دست شويي بهترين کار است.

به محض اين که از خواب بيدار مي شويد، بدن خود را مي کشيد: کشيدن کمر ديسک هاي کمر را به خطر مي اندازد و هنگام بيدار شدن باعث واردآمدن فشار بيشتري روي آن ها مي شود. کافي است با فعاليت هاي کوچک مانند درست کردن چاي يا قهوه، مسواک زدن و... به مدت ۱۰دقيقه بدن را گرم کنيد.

رفتن به دست شويي را به تاخير مي اندازيد: اين کار خطر بروز عفونت هاي لوله ادراري را بالا مي برد. به گفته متخصصان از آن جا که باکتري ها به سرعت تکثير مي شود، نگه داشتن ادرار ممکن است به عفونت منجر شود. پس به نيازهاي بدن اهميت دهيد.

آدامس مي جويد: دندان پزشکان مي گويند، مفصل فک براي جويدن غذا و نه آدامس طراحي شده است. همانند هر عضله اي که بيش از حد از آن کار کشيده شود، جويدن مکرر ممکن است در فک منجر به درد و مشکل شود.

هر روز کيفتان را به يک شکل حمل مي کنيد: اين عادت مي تواند باعث بي تعادلي عضله و درد شانه شود. خيلي از سندروم هاي درد بر اثر انجام دادن فعاليت هاي مکرر نامتقارن رخ مي دهد.

 

 خراسان
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
هیچوقت برای تبدیل شدن به کسی که میخواستین باشین دیر نیست... فقط کافیست اولین قدم را بردارید.