سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ / ۱۸:۰۷
کد مطلب: 23806
۰

نشست خبري: کاهش ابتلا به روماتیسم قلبی در کشور

آمار دقیق مبتلایان به نارسایی قلبی وجود ندارد
رئیس چهارمین کنگره بین‌المللی نارسایی قلب ایران گفت: آمار دقیقی از تعداد مبتلایان به نارسایی قلبی وجود ندارد.

به گزارش فارس، محمد اسد‌پور پیرانفر در نشست خبری چهارمین کنگره بین‌المللی نارسایی قلب ایران اظهار داشت: برنامه‌هایی که در این کنگره تدارک دیده شده پیشرفته‌تر از جلسات قبلی بوده است؛ توانمندی‌های خوبی در قلب وجود دارد و حرفی برای گفتن داریم. از طرفی پذیرای شنیدن تحقیقات و پیشرفت‌های شرکت‌کنندگان از تمام نقاط جهان هستیم. وی افزود: تحقیقات و پیشرفت‌های موجود در خصوص نارسایی‌های قلبی در این کنگره بررسی خواهد شد.

مدیر گروه قلب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران تصریح کرد: آمار دقیقی از تعداد مبتلایان به نارسایی قلبی وجود ندارد؛ درباره اینکه آیا نارسایی منجر به مرگ و میر می‌شود باید گفت تا زمانی که قلب از کار نیفتد فرد نمی‌میرد.

وی افزود: آریتمی قلبی، بیماری میکروبی و سایر بیماری‌های قلبی دیگر در نهایت به نارسایی قلبی منجر می‌شوند.
رئیس چهارمین کنگره بین‌المللی نارسایی قلب ایران اظهار داشت: بعضی از بیماری‌های قلبی مادرزادی است و به ارث می‌رسند؛ بررسی مسائل ژنتیکی بیماری‌های مادرزادی قلبی از زمان جنینی و برخی در زمان تولد تشخیص داده می‌شوند. برخی بیماری‌ها نیز مانند کرونر قلبی و روماتید اکتسابی هستند؛ خوشبختانه در حال حاضر میزان ابتلا به روماتیسم قلبی کم شده است. برخی دیگر از بیماری‌های قلبی هم مربوط به چاقی و عدم تحرک است. فشار خون نارسایی قلبی ایجاد می‌کند.

اسدپور پیرانفر با بیان اینکه کرونر قلبی به خود شخص و جنسیت بستگی دارد، ادامه داد: در تمام زمینه‌های قلب و عروق پیشرفت کرده‌ایم و اعزام برخی بیماران به خارج نیز به دلیل کمبود برخی تجهیزات در کشور است. در چند سال گذشته با مشکل دارو و تجهیزات روبرو بودیم که اگر بخواهیم منصفانه قضاوت کنیم در این چند ماه اخیر با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید به اندازه چند سال پیشرفت کرده‌ایم.

وی با اشاره به تأثیر تحریم‌ها در اجرای کنگره‌های بین‌المللی اظهار داشت: در چند سال اخیر نمی‌توانستیم کنگره‌های بین‌المللی را برگزار کنیم. وقتی ارتباط نباشد عقب‌ماندگی می‌آورد؛ مثلاً در مورد تجهیزات وقتی دسته‌های آنها خراب می‌شدند به دلیل تحریم‌ها نمی‌توانستیم قطعات یدکی آنها را پیدا کنیم. 90 درصد مشکلات ما مربوط به تحریم‌ها بود و اکنون کمتر در فشار هستیم.


مصرف سیگار یکی از عوامل زمینه‌ای نارسایی قلب

دبیر علمی چهارمین کنگره بین‌المللی نارسایی قلب ایران اظهار داشت:
۳ درصد مردم به نارسایی قلب مبتلا هستند

به گزارش فارس، سعید علیپور پارسا در نشست خبری چهارمین کنگره بین‌المللی نارسایی قلب ایران اظهار داشت: سعی کرد‌ه‌ایم در این دوره مشارکت رشته‌های مختلف را داشته باشیم زیرا نارسایی قلب می‌تواند در نارسایی کلیه هم موثر باشد.
وی افزود: عمده میهمانان خارجی شرکت‌کننده در زمینه نارسایی قلبی هستند. عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: حدود 3 درصد مردم به نارسایی قلب مبتلا هستند. نارسایی قلب تعریف وسیعی دارد و فقط به پمپاژ مربوط نمی‌شود. وقتی فرد سکته می‌کند خونی که می‌خواهد از ریه به قلب برود پشت ریه می‌ماند و نارسایی قلب ایجاد می‌کند.

این فلوشیپ آنژیو پلاستی گفت: در ارتباط با قلب مصنوعی در سطح جهان بسیاری از کشورها هستند که صاحب این تکنولوژی نیستند. با توجه به بیماری‌های قلبی و عروقی قلب مصنوعی جزو اولویت‌های بعدی ما است. وی با اشاره به تأثیر تحریم‌ها بر واردات تجهیزات پزشکی اظهار داشت: هرچند به ظاهر مواد غذایی و دارویی در لیست تحریم‌ها قرار نمی‌گیرد اما چون مبادلات ارز جزو این تحریم‌ها بود نمی‌توانستیم تجهیزات لازم را وارد کنیم.

دبیر علمی چهارمین کنگره بین‌المللی نارسایی قلب ایران افزود: این کنگره بنا بود 2 سال یکبار برگزار شود اما یکی از دلایلی که منجر شد به امسال منجر شود تحریم‌ها بود. الان زمان مناسبتری است و با شرایط بهتری می‌توانیم این کنگره را برگزار کنیم.
این فلوشیپ آنژیوپلاستی با بیان اینکه وجود یک قلب در بدن و حساسیت آن منجر به مشکلاتی در پیوند قلب می‌شود، اظهار داشت: ما دو کلیه در بدن داریم و اگر یکی از آنها را از دست بدهیم و یا اهدا کنیم با کلیه دیگر می‌توانیم زندگی کنیم اما فقط یک قلب وجود دارد و ذات پیوند آن نیز با محدودیت مواجه است. از طرفی بعد از مرگ مغزی باید دید آیا شرایط جسمانی فرد برای پیوند قلبش به دیگری مناسب است. محدودیت‌های دیگری مانند موافقت خانواده عضو‌دهنده نیز اهمیت زیادی دارد.

دبیر علمی چهارمین کنگره بین‌المللی نارسایی قلب ایران گفت: تعداد 30 مقاله به دبیرخانه ارسال شده است و کارگاه‌های متعددی در 4 سالن فعال خواهند بود.
وی افزود: یکی از کارگاه‌های ما ترک سیگار خواهد بود زیرا یکی از عوامل زمینه‌ای نارسایی قلب مصرف سیگار است؛ سیگار بیماری ریوی ایجاد می‌کند در نتیجه منجر به نارسایی قلب می‌شود.

دبیر علمی چهارمین کنگره بین‌المللی نارسایی قلب ایران با بیان اینکه یکی از کارگاه‌ها مربوط به باطری قلب است، تصریح کرد: در گذشته باطری‌ها برای ایجاد ضربان قلب بود اما اکنون باطری‌های سه حفره‌ای وجود دارد که در شرایط نارسایی قلب برای بهبود پمپاژ آن استفاده می‌شود. یکی از کارایی این باطری‌های جدید برای هماهنگی دو بطن قلب با یکدیگر است.

وی خاطرنشان کرد: عمده سخنرانان از آمریکا هستند که به صورت ویدئو کنفرانس با اینترنت پرسرعت به سخنرانی پیرامون نارسایی قلبی خواهند پرداخت. همچنین در حاشیه این کنگره نمایشگاه داروها و وسایل مربوط به نارسایی قلب را برپا می‌کنیم. این کنگره تبادل فکری و اطلاع‌رسانی نیز خواهد بود تا شرکت‌کنندگان با توانمندی‌های ایران در زمینه درمان بیماری‌های قلبی آشنا شوند.


مرگ و میر نارسایی قلبی پیشرفته از سرطان بیشتر است
دبیر اجرایی چهارمین کنگره بین‌المللی نارسایی قلب ایران گفت: مرگ و میر نارسایی قلبی پیشرفته از سرطان بیشتر است.

به گزارش فارس بابک شریف کاشانی در نشست خبری چهارمین کنگره بین‌المللی نارسایی قلب ایران گفت: نارسایی قلب ناشی از تمام بیماری‌ها است و اگر عامل اول مرگ و میر نباشد حتما عامل دوم است.
وی افزود: اگر پیشگیری و درمان اولیه را انجام ندهیم با تعداد زیاد بیماران روبرو می‌شویم. مرگ و میر ناشی از نارسایی قلبی پیشرفته از سرطان بیشتر است. مسئول پیوند قلب بیمارستان مسیح دانشوری گفت: اکثر تجهیزات اولیه درمان‌های قلبی را داریم. یکی دو وسیله در زمینه قلب‌های مصنوعی هستند که تکنولوژی پیشرفته دارند و کشورهایی که صاحب این تکنولوژی هستند در زمان تحریم‌ها به دلیل ترس از اینکه مورد تحریم آمریکا قرار بگیرند این وسایل را در اختیار ما قرار نمی‌دادند.

وی افزود: از دوره دوم این کنگره‌ها توانستیم با انجمن نارسایی قلب جهانی ارتباط برقرار کنیم که اتفاقا یکی از شرکت‌کننده‌های اصلی ما در کنگره است. در حال حاضر انجمن قلب ترکیه نیز یکی دیگر از شرکت‌کننده‌های ما در چهارمین کنگره بین‌المللی نارسایی قلب ایران است. همچنین میهمانانی از ایتالیا، انگلستان و آلمان نیز خواهیم داشت.

دبیر اجرایی چهارمین کنگره بین‌المللی نارسایی قلب ایران اظهار داشت: برنامه‌ریزی کنگره را از کنگره قبلی آغاز کردیم. در کنگره پیشین آئورت را محور اصلی در نظر گرفتیم و در این کنگره دریچه میترال را مد‌نظر قرار خواهیم داد.

وی افزود: حدود 7 مرکز پیوند قلب در کشور داریم که یکی از آنها دانشگاه شهید بهشتی است که در بیمارستان مسیح دانشوری انجام می‌شود. سال گذشته 20 پیوند در این مرکز انجام شد و حدود 70 پیوند قلب در کل ایران انجام داده‌ایم. هنوز زیر 1000 پیوند هستیم.

مسئول پیوند قلب بیمارستان مسیح دانشوری گفت: وسایل کمکی قلب یک سری پمپ هستند که یکی دو قلم آن را داریم اینها جایگزین قلب می‌شوند و فرد برای چند سال کارایی دارد. در حال حاضر یکی از شرکت‌های سازنده این وسایل اظهار تمایل کرده که این تجهیزات را به ما بدهد.
چهارمین کنگره بین‌المللی نارسایی قلب ایران دهم تا دوازدهم اردیبهشت سال جاری برگزار خواهد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی