جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۹ فروردين ۱۳۹۳ / ۱۵:۲۶
کد مطلب: 23662
۰

امسال سال تشخیص بیماران هپاتیت در ایران است

دکتر موید علویان امروز دوشنبه در گفت وگو با شفا آنلاین افزود: خوشبختانه شیوع هپاتیت B و C در کشور رو به کاهش است و به همین دلیل می توانیم ادعا کنیم شیوع هپاتیت B در منطقه نسبت به کشورهای همسایه در کمترین میزان قرار دارد.

وی تصریح کرد: شیوع هپاتیت B به جز 2 استان گلستان و سیستان و بلوچستان کمتر از 2درصد است.
به گفته دکتر علویان شیوع هپاتیت C در جمعیت عادی کشور حدود نیم درصد است.
معاون اسبق سلامت وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: از آنجا که 80درصد از مبتلایان به هپاتیت B و C ناشناخته اند از این رودر سال جدید باید بیمار یابی کنیم و به همین دلیل امسال را سال تشخیص بیماران قرار داده ایم.

رئیس شبکه هپاتیت کشور ادامه داد: به این منظور از تمامی اعضای شبکه هپاتیت در کل کشور خواسته ایم که اقداماتی برای ارتقاء سطح آگاهی مردم انجام دهند.
وی چاپ بروشور کتاب و قرار دادن برخی مطالب آموزشی در فضاهای مجازی برگزاری کلاس های آموزشی تشویق مردم به انجام آزمایشات هپاتیتB را از جمله این اقدامات برشمرد.

دکتر علویان یادآور شد: همچنین افرادی که سابقه تزریق خون- حجامت های غیربهداشتی و یا سابقه اعتیاد تزریقی داشته اند از نظر هپاتیتC باید مورد بررسی قرار گیرند. وی گفت: در واقع با آغاز سال جدید برای تشویق افراد در معرض خطر برای انجام آزمایشات هپاتیت B و C اقداماتی اجرا خواهد شد که بیماری را از همان مراحل اولیه شناسایی نموده وسپس به درمان بپردازیم.

رئیس شبکه هپاتیت کشور با بیان این که خوشبختانه هپاتیت B با داروهای موجود قابل کنترل است بیان کرد: علاج قطعی برای این نوع هپاتیت کمتر وجود دارد اما مهار و کنترل آن مانند بیماری فشار خون میسر است .حال آنکه ادعا می کنیم بیش از 80 درصد هپاتیتC قابل علاج و ریشه کن کردن است.

وی افزود: به همین دلیل تشخیص زودرس بیماری و کشف آن قبل از این که آسیب کبدی جدی ایجاد کند، می تواند برای بیمار نجات بخش و درمانش عملی باشد.

دکتر علویان سال جاری را به دلیل این که بیماران بیشتری شناسایی می شوند به فال نیک گرفت و تأکید کرد: مسوولین کشور باید توجه بیشتری به حوزه سلامت داشته باشند.

رئیس شبکه هپاتیت کشور توصیه کرد: مسوولین برای توزیع سلامت، باید سرمایه گذاری بیشتری کنند ضمن این که برهیچکس پوشیده نیست برای توسعه پایدار به انسان های سالم و توانمند نیاز است.
(شفا آنلاین)
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
کلمات بیش از آنچه که شما تصور می کنید تاثیر گذارند. همیشه پیش از صحبت کردن فکر کنید.