پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - 28 Mar 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۴ / ۱۵:۵۱
کد مطلب: 33292
۰

به‌جای ایبوبروفن چه بخوریم؟

مصرف روزانه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، خطرابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم،اجزای مغذی خاص در روغن زیتون به نام «فنل» دارای اثر آنتی اکسیدانی ضد درد و ضد التهابی بوده و از تشکیل لخته در عروق جلوگیری می‌کند و برای سلامت قلب بسیار مفید است؛ به طوری که مصرف روزانه 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون خطر بیماریهای قلبی و ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.

همچنین برای سرفه‌های خشک نیز مفید است. روغن زیتون همچنین سوزش و درد ناشی از سوختگی را تسکین و از بروز تاول جلوگیری می‌کند و در تقویت مژه، ابرو و موی سر موثر بوده و شوره سر را برطرف می‌کند.

روغن زیتون در اثر حرارت خراب نمی‌شود، بنابراین بهترین روغن برای پخت و پز است. اما باید یادآور شد که مقدار چربی روغن زیتون زیاد است و تنها در حد اعتدال باید مصرف شود. مصرف زیاد آن باعث بی خوابی و اختلالات تنفسی در فرد می‌شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
اندكي غرور به آدم كمك مي كند كه فاصله اش را حفظ كند. آلبر كامو