چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۲ / ۱۲:۲۱
کد مطلب: 18055
۰

افزایش خطر مرگ زودرس در مبتلایان سندرم پای بیقرار

یافته های جدید محققان نشان می دهد مردانی که سندرم پای بیقرار را تجربه کرده اند بیش از دیگران در خطر مرگ زودهنگام قرار دارند.
به گزارش مهر، سندرم پاي بي قرار(RLS ) يك بيماري عصبي است كه مشخصه آن بروز احساسات ناخوشايند در پاها است. اين احساسات مورمورشدن، ‌خارش، احساس حركت حشرات بر روي پاها و يا هر احساس ناراحت كننده ديگري به جز اسپاسم و درد را در برمي گيرند و به دنبال آنها ‌تمايل و اصرار شديد و غيرقابل كنترلي براي حركت دادن پاها در فرد ايجاد مي شود.
این مطالعه که توسط پژوهشگران دانشکده بهداشت عمومی هاروارد، دانشکده پزشکی هاروارد و بیمارستان بریگام و زنان در بوستون انجام شده است بر اهمیت تشخیص این بیماری رایج تاکید دارد.
برای این بررسی 18 هزار و 425 مرد با متوسط سنی67 سال که سابقه دیابت، آرتریت یا نارسایی کلیه نداشتند برای سندروم پاهای بیقرار مورد مطالعه قرار گرفتند از این تعداد 690 نفر به این بیماری مبتلا شدند.
این مطالعه نشان داد مردان مبتلا به RLS حدود 40 درصد بیشتر از مردانی که این بیماری را ندارند در خطر مرگ زودهنگام قرار دارند.
این ارتباط فقط در صورتی اندکی کاهش یافت که عواملی مانند شاخص توده بدن، سبک زندگی، بیماری های مزمن، کمبود خواب و دیگر اختلالات خواب بهبود پیدا کرد. وقتی محققان مبتلایان به بیماری های مزمن مانند سرطان، بیماری قلبی، فشار خون بالا را از این بررسی کنار گذاشتند، دریافتند خطر مرگ در افراد مبتلا به سندرم پای بیقرار 92 درصد بیش از آنهایی است که به این سندرم مبتلا نیستند. این دانش پژوهان می گویند دریافته ایم عوامل خطری که معمولا شناخته شده هستند مانند سن بالا، چاق بودن، کمبود خواب، سیگار کشیدن، عدم فعالیت بدنی و داشتن رژیم غذایی ناسالم در افزایش خطر مرگ بر اثر ابتلا به RLS مرتبط نیست.
محققان می گویند افرایش مرگ و میر در بیماران مبتلا به سندرم پای بیقرار معمولا با بیماری های تنفسی، بیماری های غدد درون ریز، بیماری های تغذیه ای / سوخت و سازی و اختلالات ایمنی شناختی رایج تر است.
نتایج این تحقیقات درنشریه American Academy of Neurology منتشر شده است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
نبود اضطراب مسئله ساز است،کمی اضطراب ارزش انطباقی دارد و اضطراب فراوان خرابی به بار می آورد.