جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۸ شهريور ۱۳۹۳ / ۱۵:۵۵
کد مطلب: 26687
۰

پخت ناکافي و مسموميت‌هاي غذايي

پخت ناکافي و مسموميت‌هاي غذايي
به طور کلي براي کاهش خطر مسموميت غذايي بايد نکاتي را مدنظر قرار داد.
* قبل از تهيه غذا، دست ها را خوب با آب ولرم و صابون بشوييد.
* آشپزخانه و وسايل آشپزي را تميز نگه داريد.
* براي مواد غذايي خام و پخته از تخته جداگانه استفاده کنيد.
* از چاقويي که براي بريدن گوشت خام استفاده مي کنيد، بدون شستن براي برش مواد ديگر استفاده نکنيد.
* ميوه و سبزي را قبل از مصرف خوب بشوييد.
* قبل از پخت بگذاريد يخ موادغذايي کاملا باز شود.
* مواد غذايي خام را از موادغذايي پخته شده جدا نگه داريد.
* مواد خام را در طبقه هاي پايين و پخته شده را در طبقه هاي بالاي يخچال قرار دهيد.
* مواد غذايي کنسرو شده را در مکان تميز و خنک قرار دهيد.
* مواد غذايي که بوي خوب نمي دهد يا اين که کپک زده است، دور بيندازيد.
* هميشه تاريخ مصرف و انقضا را قبل از مصرف بررسي کنيد.
* تمامي مواد غذايي فاسدشدني را در دماي ۵درجه سانتي گراد يا کمتر قرار دهيد.
مرجع : روزنامه خراسان
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
تا حالا هيچ آدم قوى اى كه گذشته آسونى داشته باشه نديدم .