پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۴ مهر ۱۳۹۴ / ۰۸:۳۰
کد مطلب: 33481
۰

سرعت پیری درایران فوق العاده بالاست

به گزارش ایرنا، حمیدرضا خرم خورشید روز چهارشنبه در نخستین کنگره بین المللی بررسی مسایل سالمندی ایران و جهان افزود: یکی از دلایل بالا بودن سرعت پیر شدن در ایران به خاطر اعمال الگوی جمعیتی از سال 1360 تا 1369 بود، زیرا رشد جمعیت در این سال ها 3.6 درصد بود که این تعداد موالید همه با هم به مرحله سالمندی می رسند و با مشکلات زیادی روبرو خواهند بود.
وی یکی دیگر از عوامل بالا بودن سرعت پیر شدن در کشور را افزایش سن امید به زندگی و متعاقب آن افزایش تعداد سالمندان دانست و گفت: تعداد افراد بالای 60 سال تا پنج سال دیگر یعنی تا سال 2020، 10 میلیون نفر خواهد شد.
خرم خورشید تصریح کرد: بنابراین در سال های آینده با سونامی سالمندان مواجه خواهیم شد که این مساله نیاز به رویکردهای بهینه ای دارند و بهترین رویکرد نیز از جانب سازمان جهانی بهداشت مبنی بر سالمندی پویا مطرح شده است.
وی افزود: سالمندی پویا به آن معنا است که فرصت های کافی را برای سالمندان در جهت زندگی سالم از لحاظ کیفیت زندگی و مشارکت آنان در امور اجتماعی فراهم کنیم.
رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: افراد در سنین سالمندی، بیشترین حجم بیماری های پیچیده مانند فشار خون و فراموشی را دارند و بیشترین بار و فشار اقتصادی به سیستم بهداشت و درمان کشور توسط این بیماری ها وارد می شود.
خرم خورشید افزود: برای کاهش بار این بیماری ها فقط نباید به افراد بالای 60 سال توجه کرد بلکه باید به مسیر رشد و تکامل افراد بویژه سبک زندگی از بدو تولد توجه داشت.
نخستین کنگره بین المللی بررسی مسایل سالمندی با حضور محققان و متخصصان داخلی و همچنین مهمانان خارجی از 15 کشور از جمله سوئیس، پرتقال، اوگاندا، ژاپن و فرانسه از امروز در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی آغاز شد و به مدت سه روز ادامه دارد.
در این همایش 94 مقاله بصورت شفاهی و 165 مقاله بصورت پوستر ارائه می شود.

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...