نتایج تحقیقات: کاهش خطر ابتلا به کبد چرپ با مصرف روزانه قهوه یا چای
به گزارش ایسنا ، تحقیقات انجام شده در استرالیا نشان داد نوشیدن یک فنجان چای یا قهوه در ساعات اولیه صبح، خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را کاهش میدهد.
در این تحقیقات همچنین مشخص شد افزایش مصرف کافئین میتواند خطر ابتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی را کاهش دهد؛ زیرا کافئین متابولیسم چربی در کبد را تحریک میکند. بر اساس یافتههای این تحقیق مصرف چهار فنجان قهوه یا چای در طول روز میتواند خطر ابتلا به کبد چرب را کاهش دهد.
حدود 70 درصد از مردم جهان که مبتلا به چاقی و دیابت بوده، دارای بیماری کبد چرب غیر الکلی نیز هستند. این بیماری در بین مردم آمریکا شیوع 30 درصدی دارد.
در این تحقیقات همچنین مشخص شد افزایش مصرف کافئین میتواند خطر ابتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی را کاهش دهد؛ زیرا کافئین متابولیسم چربی در کبد را تحریک میکند. بر اساس یافتههای این تحقیق مصرف چهار فنجان قهوه یا چای در طول روز میتواند خطر ابتلا به کبد چرب را کاهش دهد.
حدود 70 درصد از مردم جهان که مبتلا به چاقی و دیابت بوده، دارای بیماری کبد چرب غیر الکلی نیز هستند. این بیماری در بین مردم آمریکا شیوع 30 درصدی دارد.