سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۳ دی ۱۳۹۳ / ۱۱:۲۵
کد مطلب: 28497
۰
۱

90 درصد مددکاران مشاوره بلد نیستند

دکتر مصطفی اقلیما در گفتگو با مهر افزود: در حال حاضر مشکلات و آسیب های اجتماعی در جامعه نسبت به سال های قبل افزایش پیدا کرده و آن نیز به این دلیل است که راهی برای مقابله و کاهش آسیب ها، برنامه ریزی و طراحی نشده است.

وی گفت: مشکلات اقتصادی و افزایش فقر باعث شده شکاف و فاصله طبقاتی نسبت به گذشته بیشتر شود و همین موضوع دلیل از بین رفتن تدریجی طبقه متوسط جامعه است بطوریکه قشر ضعیف و نیازمند هر روز تعدادشان بیشتر خواهد شد.

اقلیما با اشاره به اینکه مسئولین و دولتمردان باید راهکاری برای رفع مشکلات اقتصادی مردم بیاندیشند، گفت: در غیر این صورت باید شاهد افزایش آسیب های اجتماعی در جامعه باشیم.

رئیس انجمن علمی مددکاران اجتماعی ایران تاکید کرد: آسیبهای اجتماعی مانند افزایش طلاق، اعتیاد، بزهکاری، کودکان کار، زنان و دختران خیابانی، افراد آسیب دیده و... به دلیل مشکلات اقتصادی و فقر در جامعه ایجاد می شود بنابراین چون میزان دخل و خرج خانواده ها همخوانی ندارد، مشکلاتشان هر روز بیشتر و آسیب های اجتماعی نیز افزایش پیدا می کند .

وی به نقش مددکارارن متخصص در کاهش آسیب های اجتماعی اشاره کرد و گفت: 90 درصد افرادی که در جایگاه مددکار فعالیت می کنند مددکار واقعی نیستند و از تحصیلات مرتبط برخوردار نبوده به همین دلیل نمی توانند خانواده ها و افراد دارای مشکل را به درستی راهنمایی کنند.
اقلیما اظهار داشت: چنانچه از مددکاران متخصص در سازمان ها استفاده شود بهتر می توانند مشاوره دهند و در این صورت این افراد در کاهش آسیب های اجتماعی نقش مهمی ایفا خواهند کرد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

مددکار اجتماعی
تیتر به نظر من کاملا اشتباه انتخاب شده و درنگاه اول تیتر این مفهوم را در ذهن ایجاد میکند که 90% مددکاران اجتماعی مشاوره بلد نیستند و این درحالی است که دکتراقلیما منظورشان این است که 90%اشغال کنندگان پست مددکاری دارای تحصیلات مددکاری اجتماعی نیستند
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
با ترس هات روبرو شو! آدم ها رو ببخش! یک راه حل جدید بساز! هدف هات رو مشخص کن! آدم هایی که ازت متنفر هستند رو فراموش کن! ذهنت رو آزاد کن!