جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ / ۱۶:۴۷
کد مطلب: 24077
۰

یکی از شایع ترین بیماری ها در ایران

به گزارش ایرنا، دکتر محسن نراقی روز چهارشنبه در نشستی به مناسبت برگزاری چهارمین کنگره خاورمیانه ای راینولوژی و جراحی پلاستیک صورت اظهار داشت: این بیماری با تاثیر منفی که بر کیفیت زندگی افراد می گذارد آنها را بسیار ناتوان می کند ؛ افراد مبتلا به این بیماری دارای عفونت های دایمی در سینوس ها هستند که سبب گرفتگی بینی در آنها می شود.

وی با بیان اینکه افراد مبتلا به سینوزیت مزمن معمولا پلیپ بینی دارند افزود: این دسته از افراد به راحتی نمی توانند نفس بکشند و از تنفس راحت بی بهره اند. وی افزود:جدیدترین روش تشخیص و درمان سینوزیت مزمن که از آن به عنوان استاندارد طلایی برای تشخیص سینوزیت ها و پلیپ های بینی یاد می شود، اندوسکوپی بینی است .

نراقی توضیح داد:با استفاده از این روش می توان تمام جزییات بینی و بیماری را به خوبی تشخیص داد و بدون استفاده ار جراحی بیماری را برطرف کرد. وی در مورد آمار شیوع بیماری سینوزیت مزمن در جهان اظهار داشت: طبق آمار دهه 90 آمریکا این بیماری در این کشور نیز شیوع بسیار بالایی داشت.

دبیر چهارمین کنگره خاورمیانه ای راینولوژی و جراحی پلاستیک صورت در رابطه با پیشرفته ترین روش های مورد استفاده در راینولوژی گفت:اندوسکوپی بینی امروزه نه تنها برای تشخیص سینوزیت بلکه برای تشخیص و درمان بسیاری از بیماری های مرتبط با رشته راینولوژی مانند تومورهای قاعده جمجه ، تومورهای هیپوفیز، نشت مایع مغزی ، بازکردن مجرای اشکی و درمان افرادی که به دلیل تیروئید چشم انها بیرون زده است به کار برده می شود. وی ادامه داد:دامنه استفاده از رشته راینولوژی از طریق استفاده از روش هایی مانند اندوسکوپی که نیاز به انجام جراحی های باز را برطرف می کند اکنون بسیار پیشرفت کرده است و همچنان نیز در حال گسترش است.

وی در مورد جراحی های پلاستیک صورت اظهار داشت : برخلاف تصورعموم که جراحی پلاستیک را تنها برای زیبایی می دانند، این دسته از جراحی ها علاوه بر زیبایی برای موارد ترمیمی صورت نیز به کار برده می شود. وی با بیان اینکه بخش اعظمی از جراحی های پلاستیک صورت برای ترمیم به کار برده می شود گفت: افرادی که در اثر سانحه یا تصادف ، سوختگی ، ناهنجاری های مادر زادی مانند لب شکری و یا ضایعاتی که در اثر وجود یک تومور سرطانی در صورت دچار ضایعه می شوند نیز از طریق جراحی های ترمیمی پلاستیک صورت درمان می شوند.

نراقی در مورد پیوند صورت نیز اظهار داشت:چند سالی است که پیوند صورت در برخی کشورها آغاز شده است ولی از آنجایی که یک کار گروهی است در کشور ما هنوز به مرحله اجرا نرسیده است.

وی افزود: انجام پیوند صورت نیاز به حضور بیش از 10 تخصص در اتاق عمل دارد و لازم است که امکانات لازم از نظر تخصصی و تجهیراتی فراهم باشد.
رییس انجمن تحقیقات راینولوژی ایران گفت: در کشور ما تحقیقات در این زمینه صورت گرفته است اما بستر لازم برای درکنار هم قرار گرفتن تخصص های مختلف وجود ندارد و تحقق این امر نیاز به یک حمایت وسیع دانشگاه های علوم پزشکی و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دارد.

نراقی در مورد میزان جراحی های پلاستیک صورت در ایران اظهار داشت:جراحی های پلک،چانه، کشیدن پوست صورت ، لیپوساکشن صورت و تزریق بوتاکس و فیلرها در کشور ما بیشترین آمار را دربین جراحی های پلاستیک صورت دارد. وی افزود: افراد بین 18 تا 25 سال و افراد 30 تا 70 سال بیشترین مراجعه کنندگان برای انجام جراحی های زیبایی و جوان سازی صورت هستند.
رییس چهارمین کنگره خاورمیانه ای راینولوژی و جراحی پلاستیک صورت در رابطه با این کنگره گفت: این کنگره با حضور سخنرانان برجسته ای از دانشگاه های معتبر آمریکا مانند هاروارد، کالیفرنیا ، تگزاس ، بوستون ، میشیگان ، برکلین و فلوریدا و میهمانانی از کشورهای آلمان ، اتریش ، بلژیک ، هلند ، ایتالیا ، فرانسه ، مصر و ترکیه برگزار می شود. چهارمین کنگره خاورمیانه ای راینولوژی و جراحی پلاستیک صورت امروز سوم اردبیهشت ماه با حضور جمعی از متخصصان رشته راینولوژی از داخل و خارج از کشور در سالن همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز به کارکرد. این کنگره پنجم اردیبهشت ماه پایان می یابد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چرا همیشه بدنبال این هستیم که بدانیم چرا گل خار دارد؟ بیایید گاهی بدنبال آن باشیم که بدانیم چرا خار گل دارد؟