پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۹ مهر ۱۳۹۴ / ۱۰:۱۷
کد مطلب: 33266
۱
رئیس انجمن صرع ایران تشریح کرد

ایرانی‌ها از اروپاییان بیشتر صرع می‌گیرند

به گزارش تسنیم، کوروش قره‌گوزلی با اشاره به اینکه بررسی‌های علمی نشان می‌دهد در حال حاضرحدود یک تا یک و نیم درصد مردم ایران صرع دارند که این آمار حاکی از حدود سه برابر بودن بیماران صرعی در ایران به نسبت اروپاست، اظهار کرد: این آمار نسبت به آمار کشورهای منطقه قابل قبول اما از آمار مبتلایان به صرع در اروپا بیشتر است.

چراکه در نروژ تعداد مبتلایان به صرع حدود نیم درصد و در انگلستان کمتر از نیم درصد کل جمعیت کشور است.قره‌گوزلی بروز بیماری صرع را ناشی از علل گوناگونی دانست و گفت: به طور کلی در بروز صرع ژنتیک، تومور، انواع ضربه‌ها، سکته‌های مغزی، مصرف الکل و... نقش اساسی دارند.به گفته این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، صرع بیشتر در کودکان و افراد کهنسال شایع تر است اما بررسی‌ها نشان می‌دهد طی سال‌های اخیر این بیماری در جوانان هم شیوع قابل توجهی یافته است.

قره‌گوزلی تصریح کرد: در بیمارانی که دچار تشنج می‌شوند به مغز صدمه می‌رسد، بنابراین درمان‌های دارویی آنها بسیار حائز اهمیت است.وی با اشاره به اهمیت مصرف داروی دپاکین در بیماران مبتلا به صرع گفت: داروی "دپاکین" که در خط مقدم درمان چند نوع بیماری است بسیار رایج و شناخته شده است. خوشبختانه در کشور ما نیز این دارو به تازگی به مرحله تولید داخل رسیده است که برای درمان بیماری‌های صرع، سردرد، میگرن و اعصاب و روان مورد استفاده قرارمی‌گیرد؛ضمن اینکه بررسی‌ها نشان می‌دهد خوشبختانه این دارو با توجه به تاییدیه‌های دریافتی از سوی مراجع ذیصلاح کیفیت خوبی دارد.

قره گوزلی، امنیت روحی و روانی بیماران را در تمام دنیا بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: خوشبختانه با تولید داخلی این دارو، امنیت روحی و روانی بیماران و خانواده‌هایشان نیز به شکل مطلوب‌تر تأمین می‌شود. گفتنی است داروی بپاکین که در شرکت داروسازی عبیدی آماده تولید شده است به زودی و با قیمت ارزانترازنوع خارجی راهی بازار می‌شود.

 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
برای اینکه دوستت داشته باشم و به تو احترام بگذارم، مجبور نیستم با تو هم عقیده باشم.