پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۳ / ۱۴:۴۳
کد مطلب: 27696
۰

شعار و نام روزهای هفته کتاب اعلام شد

ایسنا: برزین ضرغامی درباره برنامه‌های بیست‌ودومین هفته کتاب گفت: برنامه‌های هفته کتاب بسته شده است و این هفته 24 آبان‌ماه شروع می‌شود. این روز با توجه به ایامی که در آن قرار داریم، به نام «کتاب‌، مسجد‌ و محرم» نام‌گذاری شده است و هفته کتاب تا یکم آذرماه ادامه خواهد داشت.

او افزود: روزهای دیگر این هفته‌، هر کدام با نام‌هایی چون «کتاب،‌ سلامت‌ و سبک زندگی»‌، «کتاب‌، صنعت‌ و کار»، «کتاب و شهروند» و «کتاب و پدید‌آورندگان» نام‌گذاری شده و سعی شده تا با نام‌گذاری روزهای این هفته به همه عوامل و بخش‌های کتاب توجه شود.

دبیر هفته کتاب همچنین با اشاره به برنامه‌هایی که در هفته کتاب دنبال می‌شود، گفت: ما به دنبال این هستیم که گستره کسانی را که در هفته کتاب فعال هستند گسترش دهیم و بنابراین تقریبا تمام وزارتخانه‌ها برای برگزاری هفته کتاب وارد کار شدند و فعالیت‌های آن‌ها در حوزه‌های ترویج کتاب‌خوانی و تجلیل از پدیدآورندگان است. برنامه دیگر ما پرداختن به جنبه‌های دیجیتال کتاب است که در این هفته دنبال می‌شود.

همچنین حوزه بین‌الملل و ایرانیان خارج از کشور در این هفته درنظر گرفته می‌شود. دبیر بیست‌ودومین دوره هفته کتاب با اعلام شعار این هفته گفت: در هفته کتاب بیش از 100 برنامه اجرا می‌شود و شعار هفته کتاب «ترویج کتاب‌، ترویج امید» است.

او در پاسخ به این‌که آیا نام‌گذاری یک هفته به نام کتاب می‌تواند تاثیری بر ترویج کتاب‌خوانی و افزایش مطالعه داشته باشد‌، عنوان کرد: معمولا در تمام دنیا در حوزه‌های مختلف‌، برای جلب توجه به سوی یک موضوع به دنبال رویداد‌سازی می‌روند، بنابراین هفته کتاب برای ما یک بهانه است و به این معنا نیست که تنها یک هفته به کتاب بپردازیم، بلکه این هفته برای این است که توجه‌ها را جلب کند و در کل سال موضوع کتاب مورد توجه باشد. اگرچه در ایام دیگری چون اردیبهشت‌ماه که نمایشگاه کتاب برگزار می‌شود و یا در بهمن‌ماه که جایزه کتاب سال برگزار می‌شود و یا با برگزاری نمایشگاه‌های استانی کتاب می‌توان فضایی ایجاد کرد که به سوی افزایش مطالعه گام برداریم.

ضرغامی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا سازمان‌ها با برگزاری برنامه‌های هفته کتاب به دنبال ارائه بیلان کاری برای خود نیستند گفت: شاید در گذشته این حالت وجود داشته اما اکنون احساس می‌کنم که دیگر به این صورت نیست و وزارتخانه‌ها به صورت جدی وارد این کار شده‌اند و از این موقعیت برای اجرایی کردن سیاست‌های خود استفاده می‌کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
خدايا،ميشه چند لحظه وقتتو بگيرم! اين دفعه چيزي ازت نمي خوام! فقط مي خوام  خيلي ساده بگم: ممنون براي همه چيز...