جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۶ آبان ۱۳۹۳ / ۱۰:۴۷
کد مطلب: 27533
۰

دختران در دانشگاه محروم‌تر از پسران

محمود گودرزی با بیان اینکه بانوان به‌رغم محدودیت‌ها، در عرصه فعالیت‌های اجتماعی حضوری ارزشمند دارند، از «شهیندخت مولاوردی» به دلیل تعامل و تلاش در راستای انسجام و توانبخشی بانوان در عرصه‌های مختلف قدردانی کرد.
 
به گزارش مهر، او با بیان اینکه زنان جامعه مشکلات فراوانی دارند، ابراز امیدواری کرد، تلاش‌های معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در این عرصه اثرگذار باشد تا جامعه از برکات و خیرات این تلاش ها حداکثر بهره را ببرد.وزیر ورزش وجوانان با اشاره به فعالیت وزارتخانه متبوع در دو حوزه ورزش و جوانان ادامه داد: بیش از 50 درصد جامعه جوان را بانوان تشکیل می دهند که مسائل و مشکلات خاصی را در این حوزه به خود اختصاص داده‌اند.گودرزی افزود: به نظر می رسد در صورتی که از ظرفیت‌های بانوان در جامعه غفلت کنیم در آینده با مشکلات جدی روبه‌رو خواهیم شد.

 موضوع جوانان فرابخشی و فراسازمانی است
 
گودرزی با بیان اینکه موضوع جوانان فرابخشی و فراسازمانی است، تصریح کرد: امکان رفع مشکل جوانان در یک سازمان وجود ندارد، همانطور که آمارها نشان می دهد، بیش از 18 سازمان اجرایی و تبلیغی مکلف هستند به فراخور حال خود به جوانان خدمات ارائه دهند، اما متاسفانه این تعداد از سازمان‌ها یا آشنا به مسائل جوانان نیستند یا توجه به آنها را در دستور کار خود قرار نداده‌اند.او تصریح کرد: انتظار می‌رود وزارتخانه کوچک ورزش وجوانان باید تمام مسائل مربوط به جوانان را برطرف کند، در حالی‌که رسیدگی به برخی موضوعات مثل اشتغال، مسکن و وام ازدواج فقط برعهده وزارت ورزش نیست. همه دستگاه‌ها باید در این حوزه فعالیت کنند تا از بروز آسیب‌های اجتماعی جلوگیری شود.گودرزی وظیفه بخش جوانان وزارتخانه متبوع را هماهنگی با سایر دستگاه‌ها به منظور آشنایی با وظایف آنها عنوان کرد و افزود: باید به این وسیله دستگاه‌ها در جهت رفع مسائل جوانان فعالیت داشته باشند.وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: حوزه ورزش این وزارتخانه برخی مشکلات جوانان را تعدیل و نشاط محدود و موقتی را ایجاد می کند.

 نیاز دو هزار میلیارد تومانی برای توسعه زیرساخت‌ها
 
گودرزی با اشاره به تحریم های موجود افزود: با منابع محدودی مواجه هستیم و برای توسعه زیرساخت‌ها در سال به بیش از دو هزار میلیارد تومان نیاز داریم.او ورزش را عنصری بازدارنده، پرکننده اوقات فراغت و عاملی برای مقابله با آسیب های اجتماعی دانست و گفت: نگاه ما به بانوان در وزارتخانه «فمینیستی» نیست زیرا معتقدیم همین 50 درصد از جمعیت جامعه باید بتوانند از 50 درصد منابع و امکانات موجود استفاده کنند در حالی‌که چنین چیزی را اکنون شاهد نیستیم.او علت این مساله را نگاه مردسالارانه به توزیع منابع و امکانات دانست و افزود: یکی از دلایل این مساله نیز بی توجهی بانوان و تلاش نکردن آنها در این عرصه است هرچند قوانین نیز می تواند نقش بسزایی داشته باشد.به گزارش ایرنا، وزیر ورزش و جوانان یادآور شد: طی سال‌های گذشته یک درصد بودجه کل کشور به ورزش اختصاص یافت اما در سه سال اخیر این بودجه قطع شده که امیدواریم در بودجه سال 94 اعتبارات در این زمینه افزایش یابد.

 عدالت جنسیتی تنها در مقطع ابتدایی محقق شده است
 
همزمان با این اظهار نظر وزیر ورزش و جوانان، معاون راهبردی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری نیز با اشاره به رشد چهار برابری زنان باسواد از نیمه دهه 40 تا 90 گفت: شاخص عدالت جنسیتی در مقاطع تحصیلی افت و خیز دارد.سوسن باستانی با طرح مباحث خود در زمینه عدالت جنسیتی اظهار کرد: از سال 45 تا 90، درصد مردان با سواد از 4 /42 درصد به 2 /88 درصد رسیده، این در حالی‌است که درصد زنان باسواد در همین دوره زمانی از 3 /19 درصد به 1/ 81 درصد رسیده و این یعنی با رشد چهار برابری زنان با سواد و رشد 2 برابری مردان با سواد روبرو بوده‌ایم.
 
او با اشاره به اینکه زمانی که گروه‌های سنی را جدا محاسبه می‌کنیم و میزان ورود هر گروه سنی به مقطع خود را بررسی می‌کنیم، شاخص عدالت جنسیتی افت و خیز دارد، گفت: بنابر تعریف یونسکو اگر نسبت دختر به پسر در مقاطع تحصیلی 77 /0 تا 1/1 باشد، عدالت جنسیتی محقق شده است. بر این اساس عدالت جنسیتی تنها در دوره ابتدایی محقق شده است.او ادامه داد: اما در دوره راهنمایی این نسبت 75 /0 به 1/1 است ولی در دوره متوسطه، وضع بهتر است و مقطع پیش‌دانشگاهی تنها مقطعی است که در آن پسران از دختران محروم‌تر هستند، اما در مقطع دانشگاه همچنان دختران محروم‌ترند، بنابراین ما فقط در یک دوره تحصیلی به عدالت جنسیتی رسیده‌ایم.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "