پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ / ۲۲:۵۵
کد مطلب: 40321
۰
ارسال 200 مقاله به دبیرخانه همایش

برگزاری نخستین همایش ملی باورهای بنیادین و علوم رفتاری

برگزاری نخستین همایش ملی باورهای بنیادین و علوم رفتاری
میگنا: دکتر عباس شهیدی رئیس انجمن علمی روانپزشکان استان قم روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران، افزود: این همایش با هدف برقراری ارتباط نزدیک تر بین علم روان شناسی و روانپزشکی کلاسیک با علم فرهنگی و دینی برگزار می شود.

وی گفت: این همایش نخستین همایش علمی باورهای  بنیادین و علوم رفتاری است که 20 اسفند ماه در فرهنگسرای  جوان برگزار خواهد شد. این مرکز به عنوان نخستین و تنها مرکز اعصاب و روان زیر نظر مرکز بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی استان قم فعالیت خود را در بخشهای  مختلف روانپزشکی، روان شناسی  بالینی، بخش تشخیص و درمان ، اعتیاد، مشاوره و... آغاز  نموده است .
شهیدی ادامه داد: در این مرکز  فعالیتهای  گسترده ای  در بخش درمان مدرن و غیر دارویی برای  کودکان پیش فعال  واختلالات افسردگی، اضطراب  وافزایش تمرکز صورت می گیرد .
رئیس مرکز جامع پزشکی اعصاب و روان باور  تصریح کرد: انجام تستهای هوش ، شخصیت، برگزاری کارگاه  و کلاسهای  آموزشی مهارتهای زندگی ، کنترل خشم، فرزند پروری ، برگزاری نشست علمی دانشجویان وفارغ التحصیلان، مشاوره  در مباحث شغلی، ازدواج، طلاق ، مسائل جنسی، رفتاری، مشکلات زوجین همراه با درمانهای غیر دارویی ومشاوری تلفنی در  مواقع بحران  از دیگر بخشها و فعالیتهای  مهم  این مرکز  می باشد.

وی در  ادامه با اشاره به  به برگزاری نخستین همایش ملی  باورهای  بنیادین  و علوم رفتاری  اظهارداشت: بر اساس آمار جهانی 25 در صد افراد در  هر جامعه ای دچاراختلالات روان پزشکی می باشند که درکشور ما نیز چنین آماری وجود دارد .

شهیدی خاطر نشان ساخت: در همین راستا از سال 94 استارت برگزاری این همایش زده شد که مقالات زیادی  از  سراسر کشور به دبیرخانه همایش  ارسال  و توسط کمیته داروی  و کمیته علمی بررسی  وتعدادی از مقالات ارسالی  به عنوان مقاله برتر  انتخاب  خواهند شد.

وی اضافه کرد: سعی داریم با به دست آوردن راهکارهای جدید از محتوای مقاله های پژوهشی که به دبیرخانه همایش رسیده است، علم کلاسیک روانپزشکی و روانشناسی را بومی سازی کنیم. وی با اشاره به این که این همایش خردادماه امسال فراخوان مقاله شد، بیان کرد: 200 مقاله به دبیرخانه همایش ملی باورهای بنیادین و علوم رفتاری رسیده است که 12 مقاله برتر شناخته شد.
رئیس نخستین همایش ملی باورهای بنیادین و علوم رفتاری با بیان این که صاحبان تعدادی از این مقاله ها در روز همایش به ارائه مقاله می پردازند، ادامه داد: باورها و اختلالات روانی، باورها و سلامت روانی، باورها و مسائل زندگی و خانواده، باورها و مسائل فرهنگی - اجتماعی، باورها و مسائل تعلیم و تربیت، باورها و معنویت و اخلاق و باورها و معضلات اجتماعی از محورهای این همایش است.

شهیدی  رئیس  انجمن علمی  روانپزشکان استان قم عنوان کرد: باورها  واختلالات روانی، باورها وسلامت روانی، باورها و مسائل زندگی وخانواده، باورها ومسائل فرهنگی واجتماعی، باورها و مسائل تعلیم وتربیت، باورها  ومعنویت  واخلاق، باورها و معضلات اجتماعی از جمله محورهای مهم این همایش می باشد.

وی ابراز داشت: ازاهداف مهم برگزاری این همایش ایجاد یک رابطه نزدیک میان باورهای دین و روانشناسی است که امیدواریم بتوانیم آن را بومی  سازی کنیم .

 رئیس مرکز  جامع پزشکی اعصاب  وروان باور گفت: افزایش سطح آگاهی  مردم، شهر وخانواده از  دیگر اهداف این مرکز می باشد که خوشبختانه توانسته ایم در مسیر کار درمان روان پزشکی  وروانشناسی بیماران از رضایتمندی  90 درصدی مراجعه کنندگان برخوردار باشیم.

شهیدی در پایان گفت: این همایش جمعه 20 اسفندماه با همکاری انجمن روان شناسی اسلامی، پژوهشکده امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی، دانشگاه علوم پزشکی، دبیرخانه مبارزه با مواد مخدر استان قم، سازمان نظام پزشکی قم، سازمان فرهنگی هنری ورزشی  شهرداری قم، استادنداری قم، انجمن علمی روانپزشکان ایران، سازمان پزشکی قانونی کشور، پژوهشکده حوزه ودانشگاه، دانشگاه پیام نور اسلامشهر و تهران جنوب و مرجع دانش سیویلیکا  در  محل فرهنگسرای جوان جنب نمایشگاه دائمی استان قم برگزار می شود .

 

مرجع : ایرنا -شبستان
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند ، هر چه بیشتر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد.