پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۲ فروردين ۱۳۹۳ / ۱۶:۲۷
کد مطلب: 23744
۰

افتتاح خانه‌های میان راهی مخصوص مردان و زنان معتاد

محسن روشن پژوه در گفت‌وگو با ایسنا،‌ با اشاره به اینکه قصد داریم در کنار خانه میان راهی مردان یک خانه میان راهی برای زنان نیز راه‌اندازی کنیم عنوان کرد: این خانه‌های میان راهی برای بیمارانی است که مراحل اولیه بهبود را گذرانده و از وضعیت مطلوب نسبی برخوردارند.

وی با بیان اینکه این مراکز نقش حد واسط بین جامعه و مراکز درمانی را برعهده دارند اظهار کرد: معتادان بهبود یافته در دو دوره سه ماهه می‌توانند در این خانه‌های میان راهی اقامت داشته تا اینکه شغل و محل سکونت مناسبی پیدا کرده و بتوانند در آن اقامت دائم گزینند.

مدیرکل دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی افزود: مهمترین خدمت ارائه شده به معتادان بهبود یافته در خانه‌های میان راهی، خدمات مددکاری و مشاوره‌ای است در حالی که آنها می‌توانند در این مراکز اقامت داشته باشند. به گفته روشن پژوه، دو خانه میان راهی مردان و زنان با ظرفیت 20 نفری در استان تهران با آغاز سال نو راه‌اندازی شد و علاوه بر مکان‌یابی برای احداث این خانه‌ها توافقات لازم با NGO‌ها انجام شده است.

وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی حدود 670 کمپ مجاز (اقامتی)‌ دارد گفت: سازمان بهزیستی 30 شلتر (سرپناه شبانه)، 110 DIC (مراکز کاهش آسیب)، 1300مرکز سرپایی و 20 مرکز T.C(مرکز درمان اجتماع مدار) دارد که در مراکز DIC الگوی کاهش آسیب مد نظر قرار گرفته و به مصرف مواد توجهی نمی‌شود، بلکه به طور خاص خطر مصرف مواد در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی همچنین نسبت به افزایش اعتیاد در میان افراد کمتر از 18 سال هشدار داد و گفت: براساس شیوع‌شناسی سال 92، تماس‌های برقرار شده با خط ملی اعتیاد و گزارشات مراجع ذیصلاح، در میان گروه سنی زیر 18 سال اعتیاد روبه افزایش است.
روشن پژوه با بیان اینکه 11 مرکز زنان ویژه تحت پوشش سازمان بهزیستی در کشور فعال هستند اظهار کرد: ظرفیت هر یک از مراکز به طور متوسط 70 تا 80 نفر است که می‌توان از تحت حمایت قرار گرفتن حدود هزار زن ویژه در این مراکز خبر داد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
نمی توانی به عقب برگردی و شروع را عوض کنی، ولی می توانی از جایی که هستی آغاز کنی و پایان را عوض کنی...