شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۵ تير ۱۳۹۸ / ۲۳:۴۲
کد مطلب: 47585
۱

نکاتی ساده اما با اهمیت در روز‌های پایانی مانده به کنکور

نکاتی ساده اما با اهمیت در روز‌های پایانی مانده به کنکور
میگنا: کنکور یکی از مهم‌ترین آزمون‌های زندگی هر فرد و جزو خاطرات فراموش نشدنی عمر تحصیلی او به حساب می‌آید؛ خاطراتی که می‌تواند شیرین و یا تلخ باشد.
 

روش درست مطالعه برای کنکور، برنامه‌ریزی مناسب، خواب کافی، تغذیه مناسب و مغذی، همراهی خانواده، ورزش، داشتن هدف، دوری از استرس و اضطراب، توکل و ایمان به خدا، همت بالا، استفاده از کتاب درسی و منابع کمک آموزشی مناسب و معتبر و مشاوره با اساتید و مشاوران مجرب از نکاتی است که باید در طول دوران مطالعه برای کنکور مدنظر گرفته شود.

در واقع کنکور را می‌توان ثمره و نتیجه ۱۲ سال تحصیل در کلاس درس دانست که بخشی از زندگی و آینده فرد را رقم می‌زند و در این بین نکته مهم و قابل توجه چگونگی استفاده از این فرصت و تبدیل آن به نقطه عطف رسیدن به موفقیت است.


چگونه در کنکور موفق شویم؟
سهیل سراج مشاور تحصیلی اظهار کرد: روزهای پایانی در کنکور اهمیت زیادی دارند و به هیچ عنوان نباید از آن غافل شد؛ در همین راستا نکاتی ساده را بازگو می‌کنیم تا با استفاده از آنها بتوانید در این آزمون مهم موفق باشید.

اجازه ندهید جملات استرس زای اطرافیان و دوستانتان روی شما تاثیر گذار باشد، اگر امکانش وجود دارد روابط خود را در روز‌های باقی مانده محدود کنید؛ به ۲ دلیل سعی نکنید مطالب جدید یاد بگیرید، اول اینکه یادگیری مطلب جدید انرژی زیادی از شما می‌گیرد، دوم علاوه بر اینکه تسلط کافی در آن مبحث بدست نمی‌آورید از مرور و تسلط بر مباحث دیگر غافل می‌شوید.

 در ماه‌های قبل هدف از تست زنی یادگیری بود، اما از حالا به بعد زمان را نیز لحاظ کنید و سعی کنید استاندارد‌های تست زنی را رعایت کنید؛ سعی کنید ساعت بدن خود را از حالا با کنکور تنظیم کنید به طوری که ساعت ۸ صبح که زمان شروع کنکور است، هوشیار باشید.
 
عمومی‌ها را بیشتر از قبل بخوانید، نه به این معنا که از اختصاصی‌ها بیشتر بخوانید، توجه داشته باشید که همیشه باید مطالعه اختصاصی‌ها از عمومی‌ها بیشتر باشد، اما میزان مطالعه عمومی‌ها را افزایش دهید؛ در این زمان سعی کنید مرور بر اساس تست باشد یعنی تعداد تست‌های خود را نسبت به قبل افزایش دهید.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی