شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ / ۰۰:۲۱
کد مطلب: 51150
۰
۲
رئیس سازمان نظام و روانشناسی و مشاوره کشور؛

استفاده از ظرفیت‌های حوزه‌های علمیه لازمه پیوند روانشناسی و دین است

دکتر محمد حاتمی، رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور، ظهر امروز در همایش مجازی «خدمت کریمانه» به مناسبت روز کرامت انسانی و حقوق بشر اسلامی، گفت: آن چیزی که کرامت انسانی را از درون رنج‌ها و اختلافات روانی جدا می‌کند، امنیت روان‌شناختی است.

وی با اشاره به دیدگاه رهبر انقلاب اسلامی درباره روانشناسی و دیدار ایشان در سال ۹۰ با جمعی از کارشناسان و مشاوران روانشناسی، ادامه داد: رهبر انقلاب در این دیدار خطاب به روانشناسان تأکید کردند کار حساسی دارید، زیرا عقده‌های روانی تفاوت‌های زیادی دارند، لذا مشاوران با توجه به چارچوب کاری و توجه به مسائل دینی باید تلاش کنند، با استفاده از ظرفیت‌های حوزه و دانشگاه، مشاوره روانشناسی را بومی کنند.

وی ادامه داد: متأسفانه با شیوع کرونا در کشور، در فضای مجازی شاهد حضور مدعیان مشاوره روانی و پزشکی به‌صورت گسترده هستیم که سازمان روانشناسی تلاش کرده از طریق وظایف قانونی که بر عهده دارد، با این مدعیان برخورد کنند.
 
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور با اشاره به اهمیت همکاری با حوزه‌های علمیه، گفت: اگر بخواهیم دین را در مجموعه کار روانشناسی قرار دهیم، حقیقت مذهب و مظاهر دین‌داری ذکر و توسل در آرامش روانی جامعه بسیار تأثیرگذار است، لذا نیاز به پیوند و همکاری با حوزه‌های علمیه است.

حاتمی بابیان اینکه برای آموزش روان‌شناسان و مشاوره دینی ظرفیت خوبی وجود دارد، افزود: با همکاری پژوهشگاه امام خمینی (ره) و حوزه علمیه قم در حال پیگیری مجوز آموزش مشاوره دینی هستیم که بتوانیم مشاوره با نگاه توحیدی و اسلامی باشد.


ایجاد ۲۰۰ هزار شغل برای محرومان در سال ۹۹
در ادامه این نشست، مرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور با اشاره به هدف ایجاد این نهاد گفت: در اسفند سال ۵۷، یعنی ۲۲ روز بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به‌فرمان امام خمینی (ره) این نهاد باهدف توانمندسازی، شکوفایی استعدادها، رشد ایمانی و اعتقادی، ارائه خدمات اجتماعی و معیشتی ازجمله مأموریت‌های کمیته امداد است.

وی با اشاره به وظایف کمیته امداد امام خمینی (ره)، ادامه داد: شناخت انواع محرومیت‌های نیازمندان و خانواده‌های تحت حمایت این نهاد است؛ وظیفه بعدی پیشنهاد خط و مشی و برنامه‌های مؤثر به مراجع ذی‌ربط دینی و قانونی است.
بختیاری بابیان اینکه کمیته امداد، فقط برای دو قشر سالمندان در این کشور، بیماران صعب‌العلاج مادام‌العمر وظیفه‌داریم که خدمات ارائه کند، افزود: از سال ۷۴ تا ۹۶، عملکرد خودکفا شدن مددجویان کمیته امداد، بیش ۷۰۰ هزار خانوار از تحت پوشش کمیته امداد خارج شدند، همچنین در سال ۹۶، ۱۴۸ هزار شغل، در سال ۹۸ هم ۱۷۵ هزار شغل ایجادشده است و در سال ۹۹ نیز ۲۰۰ هزار اشتغال در مناطق محروم ایجاد می‌کنیم.

گفتنی است، همایش مجازی «خدمت کریمانه» با سخنرانی شخصیت های حوزوی و دانشگاهی، از سوی مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان و دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار شد.
 
 
مرجع : خبرگزاری حوزه
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

Iran, Islamic Republic of
کاش یکی بود به ما می گفت دم خروس رو باور کنیم یا قسم حضرت عباس رو .واقعیت اینه که حتی یکی از استادان ما در دوران دانشگاه و پس از آن دین رو قبول نداشت . حالا به مردم میگیم برن تق تق در حوضه علمیه رو بزنن برا مسائل روانشناسی ؟ اگه من و شما در مورد دین نظر بدیم وا مصیبت اما حوضه علمیه باید سر توی همه علوم بزاره .؟
آذر
Iran, Islamic Republic of
ببخشید نظر فرستادم اسمم رو فراموش کردم .
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
طوری زندگی كن كه اسمت با جسمت زیر خاك نرود