پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ / ۰۱:۳۰
کد مطلب: 52220
۱

جزئیات جدید برگزاری جلسات دفاع دکتری در دانشگاه آزاد

جزئیات جدید برگزاری جلسات دفاع دکتری در دانشگاه آزاد
دکتر جواد علمایی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی و حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی طی دستورالعملی، «متمم بخشنامه برگزاری جلسات پیش دفاع متمرکز / دفاع رساله‌های دکتری تخصصی» را به رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها ابلاغ کردند.

براساس این دستورالعمل که در راستای یکپارچه‌سازی ارائه مجوزهای دفاع دانشجویان دکتری تخصصی ابلاغ شده، ارائه گاهی قبولی در آزمون زبان (معتبر طبق بخشنامه‌های مصوب) دانشگاه، ارائه پذیرش یا چاپ مقاله معتبر مطابق با آئین نامه سال ورود دانشجو (مقاله موظفی دفاع) با تأیید استاد راهنما، مشاور و مدیر گروه، ارائه گواهی قبولی در آزمون جامع، تأیید رساله توسط استاد راهنما، مشاور و شورای گروه و بارگذاری و ثبت اطلاعات توسط دانشجو در سامانه پژوهشیار و طی مراحل لازم برای رسیدن به مرحله پنجم، جهت بارگذاری در سامانه پژوهشیار الزامی است.

دانشجویانی که تا تاریخ ۹۹/۱۰/۱۵ پذیرش یا چاپ مقاله معتبر مطابق با بخشنامه‌های سال ورود خود (مقاله موظفی دفاع) را اخذ کرده باشند و کفایت دستاوردهای رساله به تأیید استاد راهنما، مشاور و شورای گروه رسیده و در سامانه پژوهشیار ثبت و اخذ کد شده باشد، می‌توانند حداکثر تا تاریخ ۹۹/۱۲/۲۰ از رساله خود دفاع کنند.

همچنین دانشجویانی که در اولین دوره پیش دفاع متمرکز، کفایت دستاوردهای علمی را دریافت نکرده‌اند، در صورت تمایل می‌توانند نسبت به اصلاحات رساله طبق نظر هیأت تخصصی اقدام کرده و پس از تأیید مدیر هیأت تخصصی، مطابق با شرایط بخشنامه‌های سال ورود خود (داشتن مقاله موظفی دفاع) پس از ثبت‌نام نیمسال دوم ۱۴۰۰-۱۳۹۹ و بدون پرداخت شهریه، تا ۱۴۰۰/۱/۳۱ از رساله خود دفاع کنند، در غیر این صورت باید در پیش دفاع متمرکز بعدی شرکت کنند.

در این دستورالعمل تأکید شده است: دانشجویانی که در اولین دوره پیش دفاع متمرکز قبول شده‌اند، در صورت تمایل می‌توانند مطابق با بخشنامه‌های سال ورود خود نسبت به دفاع اقدام کنند.

دانشجویانی که تا تاریخ ابلاغ این بخشنامه، پس از قبولی در امتحان جامع، ۵ نیمسال برای واحدهای رساله دکتری تخصصی ثبت‌نام کرده‌اند ولی موفق به پذیرش مقاله نشده‌اند، به مدت ۲ نیمسال از پرداخت شهریه تمدید رساله دکتری تخصصی معاف می‌شوند تا نسبت به پذیرش مقاله پیش دفاع و انجام آن اقدام کنند. ضمناً در کارنامه ۲ نیمسال معاف از شهریه، عبارت «در انتظار پذیرش مقاله» نوشته می‌شود.

دانشجویانی که تا تاریخ ابلاغ این بخشنامه، نسبت به ارسال مقاله معتبر مطابق بخشنامه‌های سال ورود خود اقدام کرده باشند، لازم است پس از ارائه پذیرش مقاله مذکور، نسبت به انجام پیش دفاع متمرکز اقدام کنند. بدیهی است این دسته از دانشجویان باید سایر دستاوردهای مستخرج از رساله خود را به نحوی انتخاب کنند که در مجموع با کسب ۵ امتیاز پژوهشی، بتوانند نسبت به دفاع و تسویه حساب اقدام کنند.

براساس بندهای این دستورالعمل؛ نداشتن منع موارد آموزشی، پژوهشی و مالی در واحد دانشگاهی و گذشتن یک سال از تاریخ تصویب پروپوزال در گروه / دانشکده / واحد تا زمان دفاع ازجمله شرایط و نحوه اجرای برگزاری جلسات پیش دفاع متمرکز و دفاع رساله‌های دکتری تخصصی است. همچنین تمام مستندات دانشجو قبل از بارگذاری در سامانه پژوهشیار، باید توسط شورای پژوهش و فناوری واحد بررسی شده و مورد تأیید قرار گیرد.

معاونان پژوهش و فناوری / علمی واحد دانشگاهی موظفند جلسات دفاع دانشجویان حائز شرایط را تا تاریخ‌های مذکور برگزار کرده و فهرست این دانشجویان جهت اطلاع طی نامه‌ای تا تاریخ ۹۹/۱۲/۲۰ به ادارات کل امور پژوهشی و تحصیلات تکمیلی معاونت‌های موضوعی سازمان مرکزی ارسال کنند. شرایط داده شده به هیچ وجه قابل تمدید نیست.
 
 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلو دیدگان آنهاست به داشته هاي خود عميق تَر نگاه كنيم