چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۹ / ۰۹:۱۳
کد مطلب: 52469
۲

چرا نباید شمع کیک تولد را فوت کنیم؟

چرا نباید شمع کیک تولد را فوت کنیم؟
پژوهشی جدید نشان می‌دهد کیک تولد، به ویژه قسمت بیرونی آن به دلیل ساده‌ای تعداد زیادی باکتری دارد.
 
بنا به گزارش سایت بهداشتی "وب‌طب" تیمی از محققین دانشگاه کلیمسون ایالت کارولینای جنوبی، دریافتند که فوت کردن شمع کیک تولد باعث میشود که بخش خارجی آن پر از باکتری شود.

آنها می‌گویند آب دهان ناشی از فوت کردن روی شمع‌های کیک، تعداد باکتری‌های سطح کیک را تا ۱۴ بار افزایش می‌دهد.

پژوهشگران این آزمایش را به منظور بررسی سلامت غذایی انجام دادند، آنها سطح خارجی کیک را با خامه زده شده پوشاندند و روی آن چند عدد شمع قرار دادند.

قبل از فوت کردن شمع‌ها پژوهشگران یک پیتزا خوردند و سپس به کیک فوت کردند و نمونه‌های مختلف کیک را بررسی کردند.

آنها دریافتند که دمیدن به شمع موجود در کیک باعث رشد ۱۴ درصدی باکتری‌ها میشود و در برخی مواقع این سرعت به ۱۲۰ بار می‌رسد.

البته دانشمندان تأکید کردند که این پژوهش به این معنا نیست که جشن تولد نگیرید، بلکه از شما می‌خواهد تا بدانید که دمیدن روی کیک هم می‌تواند باعث رشد باکتری‌ها شود، با این حال فوت کردن شمع کیک بیشتر وقت‌ها خطرناک نیست و آسیبی نمی‌رساند.
 
مرجع : تابناک
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
زندگی آنقدر ابدی نیست که هر روز بتوان مهربان بودن را به فردا موکول کرد