چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۰ / ۰۷:۱۵
کد مطلب: 54138
۰

درگذشت مؤلف کتب علوم بر اثر ابتلا به کرونا

درگذشت مؤلف کتب علوم بر اثر ابتلا به کرونا
به گزارش روابط عمومی انتشارات فاطمی، استاد احمد خواجه نصیر طوسی (1304-1400) معلم، مولف، مترجم، ویراستار و مروج علم و اخلاق چشم از جهان فروبست.

استاد طوسی همراه دکتر محمود بهزاد و هوشنگ شریف‌زاده نویسنده کتابهای علوم تجربی دوره راهنمایی بودند که در اوایل دهه پنجاه در مدارس تدریس می شد.

موضوع فصل اول کتاب علوم آن سالها این بود: ”اندیشه و کردار دانشمندان چگونه است؟”. این فصل با این هدف در ابتدای کتاب علوم آمده بود که جامعه ما به تولید علم برسد؛ نه اینکه مصرف کننده باشد.
 
استاد طوسی تحصیلات دانشگاهی خود را در مقطع کارشناسی ارشد رشته شیمی در دانشسرای عالی دانشگاه تربیت معلم ( خوارزمی فعلی) به پایان رساند.

وی کارشناس ارشد و معاون سازمان کتاب های درسی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد سابق و ویراستار ارشد گروه شیمی و مجله شیمی مرکز نشر دانشگاهی بود. استاد طوسی از اواخر دهه شصت همکاری خود را به عنوان کارشناس و سرویراستار گروه علوم پایه با انتشارات فاطمی آغاز کرد.

زمانی که گروهی از برترین استادان و کارشناسان آموزش و پرورش که عمدتا در حوزه علوم پایه و ریاضیات تخصص داشتند از سال ها قبل در انتشارات فاطمی گرد یکدیگر جمع شده بودند تا تلاشی هدفمند و موثر برای ارتقای آمورش و یادگیری دانش آموزان و معلمان بردارند.

ترجمه مجموعه 6جلدی طرح فیزیک هاروارد (برگزیده کتاب سال جمهوری اسلامی ایران)، مجموعه 2جلدی فیزیکدانان بزرگ و همکاری در ویرایش بیش از 50 عنوان از کتابهای انتشارات فاطمی در حوزه علوم پایه تنها بخشی از همکاری ارزشمند استاد طوسی با انتشارات فاطمی است.

پیکر پاک استاد احمد خواجه نصیر طوسی روز جمعه اول مردادماه، با تلاش موسسه فرهنگی فاطمی و حمایت و همکاری صمیمانه معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در قطعه نام آوران بهشت زهرا به خانه ابدی سپرده شد. روحش شاد
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
چه سكوتی دنیا را فرا می‌گرفت اگر هركس به اندازه عملش صحبت می‌كرد