چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۱ / ۲۳:۱۲
کد مطلب: 58865
۲

بزودی سند خدمات روان شناسی و مشاوره در دوران پساکرونا رونمایی خواهد شد

بزودی سند خدمات روان شناسی و مشاوره در دوران پساکرونا رونمایی خواهد شد
به گزارش میگنا در روز جمعه 30 اردیبهشت ماه 1401 مراسم روز روان شناس و مشاوره با حضور دانشجویان،روان شناسان و مشاوران،مسئولین با حضور رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری برگزار گردید.

در این مراسم دکتر محمد حاتمی رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره با اشاره به اینکه این اولین سفر استانی و مراسم حضوری در استان ها در طی دو سال گذشته و در دوره پساکرونا است گفت: روز روان شناس و مشاور و تقدیر از رئیس و اعضای شورای استانی، مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی، سازمان بهزیستی، استانداری و تمام کسانی که در برگزاری این مراسم نقش داشتند را تبریک و شادباش عرض می کنم.

وی اظهار داشت: بحران کرونا در دو سال گذشته نرخ اختلالات و آسیب های روانی و اجتماعی را افزایش داده است. به همین خاطر قرارگاه کرونا کمیته امنیت روان و آرام بخشی را تشکیل داده است که برای دوره پساکرونا برنامه ای مقابله ای را تهیه نماید. به زودی کمیته امنیت روان و آرام بخشی در استان ها تشکیل می شود و انجمن مطالعات روان درمانی با مشارکت قرارگاه کرونا همایش ملی،آسیب شناسی و مداخلات روانی اجتماعی دوران کرونا در تاریخ ٦و۷مردادماه برگزار می نماید.


حاتمی افزود: در این همایش مهم ضمن تجربه نگاری و حضور مسئولین ،محققان و دانشگاهیان نتیجه همایش تدوین "سند خدمات روان شناسی و مشاوره در دوران پساکرونا "است. قطعا در این سند مسأله پژوهش،آموزش و مداخلات مورد توجه قرار می گیرد، بیمه های پایه برای استفاده شهروندان از خدمات روان شناس و مشاوره،آموزش مهارت ها،آموزش سواد سلامت روان،تجربه نگاری، غربال گری ملی ،تشخیص مداخلات زودرس،طرح روان شناس مدرسه،روان شناس خانواده و روان شناس دادگاه و کلیه تمهیداتی که باید جهت مقابله با عوارض روانی-اجتماعی بحران کرونا به منظور احیاء اجتماعی و امنیت روان و آرام بخشی انجام شود، در سند قید خواهد شد و به ستاد ملی پیشنهاد می شود‌.

وی ادامه داد: در صورت تصویب این سند ما آنچه آرزو داشتیم در ۱۵ سال آینده برای رشته حاصل شود. امسال شاهد آن خواهیم بود.مسأله فرهنگ سازی،شغل یابی و جایگاه روان شناسی و مشاوره ارتقاء خواهد گرفت و ستاد ملی تبدیل به ستاد مقابله با عوارض روانی اجتماعی کرونا خواهد شد.

در ادامه رئیس سازمان نظام گفت: انتخابات سازمان نظام روان شناسی و مشاوره در پیش است. از همه اعضاء می خواهم در سرنوشت آینده و رشته خود مشارکت نمایند. قطعا در دوره آینده اتفاقات خوبی برای سازمان می افتد؛ اگر شما مشارکت هوشمندانه داشته باشید. تجارب فعلی دستمایه خوبی برای تدوین برنامه و چشم انداز آینده سازمان خواهد بود. مطمئنا سرنوشت و آینده سازمان با حضور افراد صادق و کارآمد رقم خواهد خورد. رانت خواران،متخلفین و روان شناس نماها جایگاهی در این سرنوشت نخواهند داشت.

در پایان دکتر حاتمی از استقبال گرم و پرشور اعضاء صمیمانه تشکر و قدردانی کرد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
نمی توانی به عقب برگردی و شروع را عوض کنی، ولی می توانی از جایی که هستی آغاز کنی و پایان را عوض کنی...