پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۳ مهر ۱۴۰۱ / ۱۲:۰۵
کد مطلب: 59974
۴

ضرورت تاب‌آوری بیشتر مدارس در دوران پساکرونا

ضرورت تاب‌آوری بیشتر مدارس در دوران پساکرونا
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در مراسم "نوای انقلاب" خطاب به معلمان و دانش‌آموزان گفت باید با تعامل بیشتر و همراهی با دانش‌آموزان به ایشان فرصت هماهنگی و رعایت آداب آموزش حضوری را بدهیم تا ان‌شاءلله شاهد ارتقای تاب‌آوری همه عوامل در مدارس باشیم.
اصغر باقرزاده در مراسم "نوای انقلاب"، بزرگداشت هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی جدید، اظهار کرد: در نخستین روز از سال تحصیلی توفیقی حاصل شد تا همه ما در این مکان عزیز و در کنار شهدای والامقام حضور داشته باشیم و این مایه افتخار است.

معاون‌ پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به آیات شریفه ۱۶۹ و ۱۷۰ سوره مبارکه آل عمران، خطاب به دانش‌آموزان گفت: از شما دانش‌آموزان می‌خواهم که این آیات را همواره بخوانید و تکرار کنید تا حرف شهدا را درباره خودشان بدانید؛ همان آیه‌ شریفه که حاوی این پیام از جانب شهدا است که ما زنده هستیم و نزد خداوند متعال روزی می‌گیریم و منتظر پیوستن شما به خودمان هستیم.
وی افزود: اکنون در آغاز سال تحصیلی جدید و در هفته دفاع مقدس، امیدواریم شما دانش‌آموزان عزیز نسبت به سال‌های گذشته موفقیت‌های بیشتری کسب کنید.
معاون وزیر آموزش و پرورش در ادامه خطاب به معلمان گفت: بعد از گذشت دوران آموزش غیرحضوری و دور بودن دانش‌آموزان از مدرسه، نیاز به تاب‌آوری بیشتری داریم چراکه شاید شاهد برخی ناهنجاری‌ها یا رفتارهای هیجانی در مدارس باشیم. بنابراین انتظار می‌رود معلمان محترم با تعامل و همراهی، به دانش‌آموزان فرصت تعامل و همراهی بدهند تا ان‌شاءلله شاهد بیشتر شدن این تاب‌آوری باشیم.
باقرزاده در پایان به دانش‌آموزان یادآور شد: از شما عزیزان می‌خواهم رفتارهای خارج از کلاس را در محیط کلاس نداشته باشید تا شاهد ایجاد فرصتی برای آموزش و تربیت و استفاده مناسب از این فرصت به بهترین شکل ممکن باشیم.
مرجع : پانا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلو دیدگان آنهاست به داشته هاي خود عميق تَر نگاه كنيم