شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۴ تير ۱۳۹۹ / ۰۰:۰۱
کد مطلب: 50834
۱

«توفانی که نسیم شد» گزارشی از درمان یک اختلال شخصیت مرزی

این کتاب ۱۱۴ صفحه‌ای با شمارگان یک‌هزار نسخه از سوی نشر نکته (موسسه فرهنگی و هنری راوی ترانه‌های باران) به چاپ رسیده و راهی کتابفروشی‌ها شده است.

قیمت هر جلد از این کتاب برای علاقه‌مندان به مطالعه و مسایل روان‌درمانی ۲۰ هزار تومان است.

از جمله سرفصل‌های این کتاب که محوریت آن برای مادر ناسازگار و دختر ماجراجو است، می‌توان به اختلال شخصیت واقعی پر از درد، دلارام آشوب دل، زخم‌های عمیق، خودآگاهی نسبی، بحران‌های پیش رو، خبرهای خوش، تهی از ارزش‌ها تحلیل درمان، ماجرای تلخ، مادر ناسازگار و پدر واداده، مدرسه بی‌مسئولیت، ناجوانمردی یک فیلم‌ساز، خانواده از نوع دیگر، شبه‌خانواده گریزگاهی برای درمان، دفتر شبه‌خانواده و و خدمات آن، همه چیز برای نزدیکی بیشتر به خانواده، مطالعات اجمالی ساختار شبه‌خانواده و پرسش‌هایی برای تمرین ذهنی اشاره کرد.

 
فرم داستان‌وار ارایه معضلات و اختلالات شخصیتی مادران و دختران جذابیت خاصی به این کتاب داده و نویسنده به شکلی حرفه‌ای نکات مهم و آموزنده‌ای را در این راستا منتقل کرده که به دلیل شیرینی روایی آن در ذهن می‌نشیند.

در این کتاب آمده است: اخلال شخصیت  عارضه‌ای روان‌شناختی است که از  ناتوانی در حل تضادها و دست نیافتن به اغنای عاطفی و هیجانی نشات می‌گیرد.

هر یک از ما ممکن است در محدوده‌ای از اخلال رفتار گرفتار باشیم و یا برای مدتی با آن دست و پنجه نرم کنیم، شکل گیری اولیه اخلال شخصیت از خانواده و در دامن مادر است و در پی آن مدرسه، جامعه و رسانه آن را قوام می‌دهد.

عزت نفس شاه‌کلید ماجرای اخلال شخصیت است و فرد در تقابل تضادها و دور شدن از هنجارها نخستین مولفه‌ای که در حوزه روانشناختی از دست می‌دهد عزت نفس است و افرادی که در حیطه اخلال رفتار گرفتار هستند مستعد خطر کردن بوده و ممکن است بدون محاسبه به تعبیری به آسانی زمینه اسیب به خود را فراهم کنند.

در تبیین اخلال شخصیت و در کنار تزلزل در عزت نفس مفهوم «ندای درون» اهمیت زیادی دارد، وقتی پایه‌های عزت نفس سست می‌شود فرد آماده پذیرش هرگونه مخاطره است و وسوسه هنجارشکنی و دور شدن از یک وضعیت متعادل روانشناختی به مثابه همان ندای درونی است که باید به فراخور حال هدایتگری کند.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "