چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ / ۰۸:۳۶
کد مطلب: 51297
۱

مشکلاتی که زیر سقف مشترک، عذابتان می‌دهد

مشکلاتی که زیر سقف مشترک، عذابتان می‌دهد
۱. کینه بر سر نارضایتی‌های کوچک
زمانی که باهمسرتان زیر یک سقف می‌روید، واقعیت‌های تلخ آشکار می‌شوند: کسی که عاشقش بودید و برای زندگی با او لحظه‌شماری می‌کردید، ناگهان تبدیل به فردی می‌شود که حوله خیس را روی زمین می‌اندازد یا شیشه خالی شیر را دوباره در یخچال می‌گذارد. این ناراحتی‌های جزئی به‌مرورزمان خشم شما را بیشتر می‌کنند.

راه‌حل: راه‌حل بسیار ساده ست؛ اما ثابت‌قدم ماندن در اجرای آن لزوماً آسان نیست: اجازه ندهید خشمتان بر سر مسائل کوچک وخیم شود. زوج‌های موفق اجازه نمی‌دهند نارضایتی‌های کم‌اهمیت مسائل مهمی مانند عشق و تعهد را تحت‌الشعاع قرار دهند. مثلاً اگر می‌دانید خالی نکردن سطل زباله همسرتان را عصبانی می‌کند، تلاش بیشتری کنید تا انجام این کار یادتان نرود.



۲. اهمیت ندادن به نظرات همسرتان
احترام به نظرات شریک زندگی‌تان و توجه به این نکته که او بهترین‌ها را برایتان می‌کند، برای هر رابطه سالم ضروری است.

راه‌حل: سعی کنید خود را جای همسرتان بگذارید. اگر زوج‌ها این کار را بیشتر انجام دهند، تغییرات اساسی در رابطه خود شاهد خواهند بود. اگر زوج‌ها حس عشق و مهم بودن نداشته باشند، رسیدن به دیدگاهی مشترک در مباحث دشوار برایشان سخت‌تر خواهد شد.


۳. تقسیم وظایف
اکثر زوج‌ها اتفاق‌نظر دارند که کار (جسمی یا ذهنی) باید به‌طور مساوی بین دو طرف تقسیم شود. اما اگر بر سر این موضوع وسواس به خرج دهید و به آن بیشتر از شادی و خوشحالی‌تان اهمیت دهید، رابطه خراب خواهد شد.

راه‌حل: عادت شمردن کار‌هایی که انجام داده‌اید و مقایسه آن‌ها با تلاش‌های همسرتان را ترک کنید. تا زمانی که کسی حس نکند مورد سوءاستفاده قرارگرفته، نیازی نیست در انجام وظایف حساب‌کتاب کنید.


۴. یک شروع اشتباه
ممکن است به قدرت عشق و اصول رابطه خود اطمینان داشته باشی، اما حتی زوج‌هایی که خیلی خوب باهم ارتباط برقرار می‌کنند نیز می‌توانند از نظرات و توصیه‌های کارشناسان بهره‌مند شوند؛ خصوص در اوایل ازدواج. ساختن پایه‌های محکمی از اعتماد متقابل، از آسیب‌های قابل‌توجهی جلوگیری می‌کند.

راه‌حل: سریع دست‌به‌کار شوید. به شما و همسرتان کمک خواهد کرد مهارت‌های ارتباطی بهتری کسب کنید. زمانی که زوج‌ها در اوایل زندگی بر روی پایه‌های عاطفی کار کنند، رابطه‌ی شادی خواهند ساخت که دیگران به آن حسادت می‌کنند.



۵. فراموش کردن نیاز‌های جسمی و عاطفی خود
اهمیت ندادن به وضعیت جسمانی برای برخی زوج‌ها بسیار مشکل است، اما روانشناسان اعتقاددارند مسائل عاطفی و معنوی نیز به همان اندازه مهم است.

راه‌حل: روانشناسان آموزش‌های تمرکز حواس را پیشنهاد می‌کنند که به افراد آموزش می‌دهد چگونه احساسات خود را تنظیم کنند. روش دیگری که توصیه می‌شود در آغوش کشیدن یکدیگر است. هرروز صبح به چشم‌های هم نگاه و یکدیگر را بغل کنید. به هیچ‌چیز جز زمان حال فکر نکنید و از همسرتان بودن در کنار شما تشکر کنید.


۶. داشتن توقعات غیرمعقول
طبیعی است که از همسر خود انتظاراتی داشته باشید. اما اگر این انتظارات را به‌وضوح و به‌طور شفاهی بیان نکنید، تحقق این انتظارات به پازلی تبدیل می‌شود که حل کردنش برای همسرتان غیرممکن است.

راه‌حل: جلسات "زندگی مشترک" برگزار کنید و درباره انتظارات خود حرف بزنید. هفته‌ای یک‌بار این جلسه را برگزار کنید و درباره همه‌چیز ازجمله مسائل مالی، برنامه‌ریزی‌های روزمره و مسائل جنسی صحبت کنید.


۷. اسرار
لازم نیست زوج‌ها همه‌چیز را به هم بگویند؛ بنابراین می‌توانید اسراری را نزد خود نهفته نگاه‌دارید. اما اگر دلیل پنهان‌کاری شما این است که همسرتان را عصبانی می‌کند، بدون شک برایتان مشکل‌ساز خواهد شد.

راه‌حل: صداقت از داشتن جایگاهی خوب در ذهن همسرتان مهم‌تر است. حتی اگر بیان حقیقت سبب ایجاد ناراحتی و لحظات یا دعوا‌های سخت شود.
 
مرجع : وب‌سایت فرادید
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
با خودت صادق باش و نگران آنچه دیگران درباره ات فکر می کنند نباش . تعریفی را که آنها از تو دارند نپذیر ، خود ، خودت را تعریف کن