سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - 19 Mar 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ / ۰۳:۲۵
کد مطلب: 52238
۴

خط قرمزهای جنسی در دوران نامزدی

خط قرمزهای جنسی در دوران نامزدی
سوالاتی وجود دارند که افراد به دلایلی شرمشان می شود که در دوران نامزدی از طرف مقابلشان بپرسند اما بدانید که این سوالات از مهم ترین مسائل زناشویی هستند.


دوران نامزدی یکی از مهم ترین دوران برای شناخت طرف مقابل است. در این دوران پسر و دختر باید به شناخت متقابلی از هم برسند تا بتوانند پایه های زندگی خود را مستحکم سازند. برای رسیدن به شناخت از طرف مقابل خود به غیر از به دست آوردن اطلاعاتی راجب خصوصیات اخلاقی و وضعیت اقتصادی و روحی و... مسائل جنسی نیز اهمیت ویژه ای دارد و باید در این باره به گونه ای شناخت برسیم.

بسیاری از جوانان در مطرح کردن مسائل جنسی مشکل دارند و به علت شرم و حیا این مسائل را تا قبل از ازدواج مطرح نمی کنند اما باید بدانید مسائل جنسی نیز مانند دیگر مسائل از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باعث شناخت ویژگی های نامطلوب و وسواس جنسی طرف مقابل می شود.

پس، از مطرح کردن این مسائل امتناع نورزید و با شیوه درست مطرح کردن مسائل جنسی در دوران نامزدی که در این بخش آورده ایم آشنا شوید تا بتوانید شناخت کامل و جامعی از طرف مقابل خود به دست آورید.


در دوران نامزدی کی درباره مسائل جنسی صحبت کنیم؟
صحبت درباره مسائل جنسی باید در زمان مناسبی باشد و بهترین زمان برای صحبت درباره این مسئله جلسه نهایی خواستگاری پس از انجام تحقیقات و رضایت طرفین برای ازدواج است.

اگر چه در این زمان قصد شما ازدواج است اما بهتر است تصمیم نهایی خود را به بعد از مطرح کردن این پرسش ها موکول کنید. برای پرسیدن سوالات جنسی خود ابتدا شان و منزلت طرف مقابل خود را حفظ کنید و اشاره کوچکی به مطرح کردن این سوالات کنید و دقت داشته باشید که در مواقع پاسخگویی واکنش طرف مقابلتان چگونه است . زیرا واکنش او مانند (شرم و حیا، سر به پایین انداختن، سرخ شدن، نگاه های تیز، خیره و...) نشان دهنده بسیاری از مسائل ناملموس برای شماست.

زمان پرسیدن سوال های جنسی نامزدی
در نظر داشته باشید هیچ گاه سوال خود را مستقیم نپرسید و حیا و عفت کلام را حفظ کنید و بیشتر به مسائل جزئی بپردازید تا مسائل کلی. با پرسش مستقیم ممکن است فرد مقابلتان را به شبهه بیاندازید و او با با خودش به قضاوت نادرست بنشیند و شما را اهل ارتباطات نادرست بداند.

توجه کنید اگر طرف مقابلتان اصرار در پرداختن به جزئیات رفتار جنسی داشت ، به وسواس جنسی یا برخی از ویژگی های نامطلوب اخلاقی در او شک کنید.

دردوران نامزدی تان این سوالات را بپرسید
برای شناخت از وسواس جنسی یا برخی از ویژگی های نامطلوب اخلاقی در دوران نامزدی بهتر است سوالاتی را مطرح کنیم که در این بخش با این سوالات آشنا خواهید شد.

همانطور که در ابتدای مطلب گفتیم پرسیدن سوالات جنسی بسیار با اهمیت است زیرا ویژگی های نا مطلوب طرف مقابل را آشکار می سازد اما بهتر است ابتدا با چگونگی پرسش این سوالات آشنا شوید.

سوالات خود را کلی بپرسید و وارد جزئیات نشوید.

سوالات خود را محترمانه و با بکارگیری الفاظ غیر محرک بپرسید.

سوالاتی را مطرح کنید که نگرش و جهت گیری کلی فرد را مشخص کند.

پس از مطرح کردن سوالات خود ، به دقت به رفتار او توجه کنید زیرا واکنش ها و حساسیت های
او می تواند شما را به شناخت بیشتر برساند. دقت کنید اگر طرف مقابلتان اصرار در پرداختن به جزئیات داشت به ویژگی نامطلوب و وسواس جنسی در او شک کنید.

سوال قبل ازدواج
سوال های جنسی را چطور از نامزد بپرسیم؟

نمونه ای از سوالات قابل پرسش جنسی در دوران نامزدی

در دوران مجردی نیازهای جسمی، جنسی و روحی و روانی خود چگونه برطرف می کردید؟

مسائل جنسی در زندگی زناشویی برای شما چقدر مهم است؟

دیدگاهتان درباره مسائل جنسی چیست؟

آیا درباره مسائل جنسی اطلاع کافی دارید؟

اطلاعات جنسی خود را چگونه به دست آورده اید؟

در رابطه جنسی نقش زن / مرد از نظر شما چگونه است؟

از نظر شما انتظارات زن و مرد از رابطه جنسی متفاوت است؟ چرا؟

جذابیت های جسمانی ـ جنسی همسر آینده تان چیست؟

اطلاعتان از روش های محبت کردن و عشق ورزیدن چقدر است ؟

از نامزدمان چه بپرسیم؟
لیستی کامل از سوال هایی که باید در دوران نامزدی پرسیده شود

آیا از لحاظ جنسی سالم هستید؟

آیا درباره مشکلات و انحرافات جنسی چیزی می دانید؟

سلیقه جنسی شما چگونه است؟

جذابیت های جنسی و جسمانی همسرتان چیست ؟

نظرتان درباره زمان فرزند دار شدن و لزوم فرزند آوری در زندگی چیست؟

آیا اگر در باروری مشکل داشتید و یا برای اطلاع از روش های جلوگیری حاضرید به متخصص مراجعه کنید؟

با پرسیدن این پرسش ها در زمان نامزدی و قبل از عقد می توانید به شناخت نسبی در این باره برسید و یک نمای کلی از رابطه جنسی و چگونگی آن در ذهن خود داشته باشید تا بعدها در زمان عقد آن را تکمیل تر کنید.
 
روابط جنسی در دوران نامزدی، چگونه باید باشد؟
 اکثر خانواده ها و همچنین برخی از مشاوران، زوجین را از برقراری روابط کامل جنسی در دوران عقد، منع می کنند.
ترس و نگرانی آنها از مسایلی مثل: احتمال به هم خوردن ازدواج، امکان باردار شدن ناخواسته عروس، کمتر شدن اشتیاق دوطرف و خصوصا پسر برای برگزاری هرچه سریع تر عروسی و… است.

ولی از سوی دیگر محدود کردن غریزه جنسی و خودداری از برقراری رابطه کامل زناشویی می تواند عواقب زیادی نیز داشته باشد.
سرپوش گذاشتن بر میل سرکش شهوت آن هم زمانی که دوطرف احساس می کنند این حق قانونی و شرعی آنهاست که از یکدیگر بهره ببرند، می تواند باعث برخی اختلافات و کج خلقی ها در زمان قبل از عروسی شود. از طرفی زمینه ایجاد انحراف را نیز فراهم نماید.
 
درست تصمیم بگیرید.
برقراری رابطه جنسی بین شما و نامزدتان در دوران عقد یک تصمیم کاملا شخصی است و به حریم خصوصی شما مربوط می شود.
از نظر شرعی و قانونی روابط جنسی بین پسر و دختری که صیغه عقد بین آنها جاری شده است هیچ اشکالی ندارد. روابط زناشویی بین زن و شوهر بسیار مورد تاکید و سفارش اسلام قرار گرفته است و در بسیاری روایات از آن بعنوان شکلی از عبادت یاد شده است.
بنابراین تنها کسی که می تواند در خصوص رابطه جنسی شما و نامزدتان در دوران عقد، تصمیم گیری کند خود شما هستید. اما گرفتن این تصمیم کار ساده ای نیست و نباید از کنار آن به سادگی عبور کنید.
 
در این مطلب چند نکته که به شما کمک می کند تا درست تصمیم گیری کنید، بیان می شود:
 
1) آیا با ریسک ها آشنا هستید؟
بارداری
ناخواسته در دوران نامزدی یکی از ریسک هایی است که باید از آن آگاه باشید و درباره آن فکر کنید. احتمال به هم خوردن ازدواج شما به هر دلیلی نیز یکی دیگر از ریسک هایی است که باید به آن فکر کنید. باید بدانید که اختلافات در دوران نامزدی بسیار متداول هستند، اما کم نیستند شمار کسانی که در همان ابتدای راه زندگی و در دوران عقد، از یکدیگر جدا شده اند. بنابراین قبل از برقراری روابط کامل جنسی با نامزدتان، به این موضوعات خوب فکر کنید.
 
۲ – آیا اطمینان دارید که باهم می مانید؟
 البته آخر و عاقبت هیچ ازدواجی از قبل معلوم نیست. به سختی می توان اطمینان داشت که شما تا آخر عمر با هم زندگی خواهید کرد یا خیر. زندگی مشترک از همان ابتدا با فراز و نشیب های زیادی مواجه است.
اما اگر قصد دارید با نامزدتان همبستر شوید، بهتر است یک شناخت و اطمینان نسبی بین شما وجود داشته باشد. هرچقدر این شناخت و اطمینان بیشتر باشد، ریسک مواجه شدن با اتفاقات احتمالی مثل طلاق و جدایی در دوران عقد کمتر خواهد شد. فراموش نکنید که در صورت به هم خوردن ازدواج شما، چنانچه رابطه زناشویی به طور کامل بین شما برقرار شده باشد، هردوی شما آسیب خواهید دید.
احتمالا در نگاه اول به نظر برسد در چنین موقعیتی فقط دختر آسیب می بیند، اما مسئولیت های قانونی پسر نیز در صورت برداشته شدن بکارت نامزدش، بیشتر خواهد شد. پس اگر هنوز مطمئن نیستید که ازدواج شما دوام خواهد داشت یا خیر، بهتر است همبستر شدن با نامزد خود را به تاخیر بیندازید.
 
۳ – احتمال بارداری ناخواسته را جدی بگیرید.
 آیا می دانید که هیچ یک از راههای پیشگیری از بارداری ۱۰۰% تضمین شده نیستند؟ بعنوان مثال استفاده از کاندوم، می تواند احتمال بارداری تا حدود ۸۵% کاهش دهد و هنوز ۱۵% احتمال حاملگی وجود دارد. بنابراین اگر آمادگی بچه دار شدن در دوران عقد را ندارید، بهتر است روابط کامل زناشویی را تا بعد از عروسی به تعویق بیندازید.
 
۴ – شرایط مکانی و زمانی خود را بسنجید.
 بهتر است بدانید که اولین رابطه کامل جنسی با نامزدتان، لزوما یک تجربه رمانتیک و لذت بخش نخواهد بود! در اغلب مواقع این رابطه با درد و خونریزی شدید همراه است. بنابراین مطمئن شوید که در مکان و زمانی اقدام به این کار می کنید که امکان مقابله با هرنوع اتفاق ناخوشایندی را دارید. بعنوان مثال دسترسی به جعبه کمک های اولیه، دسترسی به درمانگاه و… از نکاتی است باید به آن توجه کنید.
 
۵ – هرگز فقط به خاطر نامزدتان اقدام به این کار نکنید.
 پس از در نظر گرفتن تمام مواردی که ذکر شد ، شما باید زمانی اقدام به برقراری رابطه جنسی کنید که خودتان نیز به آن تمایل کامل داشته باشید. هرگز به خاطر نامزدتان کاری را که آمادگی آن را ندارید انجام ندهید. اینکه “او می خواهد” و یا دوست صمیمی شما نیز در دوران نامزدی اش با همسر خود همبستر شده است و یا دلایلی از این قبیل هرگز دلیل کافی برای این که با نامزد خود همبستر شوید، نیست.ربردی ترین علوم روز را در زمینه توانمندسازی فردی و اجتماعی را در اختیار شما قرار خواهیم داد.
 
 
منابع :
تبیان - سایت تنظیم خانواده
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
متوجه رابطه شوهرم با خواهرم شدم. چه کار کنم؟
بیمارستان روانپزشکی امین آباد تهران
سه گام مهم برای تقویت تاب آوری کودکان
برای موفقیت لازم نیست نابغه باشی فقط کافیه یه قدم جلوتر باشی/ انیشتن