پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - 28 Mar 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ / ۲۳:۰۴
کد مطلب: 52627
۲

با شوهرم که من را جلوی خانواده‌اش تحقیر می‌کند، چه کنم؟

با شوهرم که من را جلوی خانواده‌اش تحقیر می‌کند، چه کنم؟
مخاطب گرامی، طبق پیام‌تان شما احترام همسر را نگه می‌دارید ولی او مراعات نمی‌کند و رفتارهای نامناسب دارد. ای کاش توضیحات بیشتری می‌دادید که مثلا چند سال از ازدواج شما می‌گذرد؟ چند ساله هستید؟ و ... اما به هر حال، چند توصیه به شما داریم. 

مدیریت کلامی و رفتاری ،تضمین کننده سلامت رابطه‌تان است
قبل از هر چیز، زمان‌هایی که همسرتان شروع به پرخاشگری می‌کند، بررسی کنید که قبل از آن چه گفت‌وگوهایی بین شما صورت گرفته؟ آیا واقعا بی دلیل فریاد می‌کشد و سر و صدا راه می‌اندازد؟ قبل از آن هیچ بحث کلامی بین شما دو نفر پیش نیامده؟ بهتر است روی این مسئله قدری بیشتر تمرکز و از رفتارهای زننده همسرتان جلوگیری کنید. انتظار تغییرات ناگهانی در همسرتان نداشته باشید. یادتان باشد مدیریت کلامی و رفتاری ،تضمین کننده سلامت رابطه‌تان است.

از حق خود دفاع کنید
هرگز حس حقارت را در همسرتان و حس برتری خود از وی را برانگیخته نکنید. اگر هم حس می‌کنید او اصلا قدر زحمت‌ها و محترم بودن شما را نمی‌داند، نقش قربانی ماجرا را بازی نکنید. از حق خود دفاع کنید، دفاع از حق به معنای عصبانیت، تهدید و قهر نیست بلکه باید بتوانید در مقابل رفتارهای غیر منصفانه او با حفظ حرمت، واکنش صحیح داشته باشید.

 
هرگز حس حقارت را در همسرتان و حس برتری خود از وی را برانگیخته نکنید
چه بسا تا زمانی که پذیرای درخواست‌های ناموجه همسرتان باشید، او فکر می‌کند که همیشه درست می‌گوید و حق با خودش است. در نهایت آرامش با او صحبت کنید و بپرسید که دنبال چیست؟ چه چیزی را می‌خواهد ثابت کند؟ شاید مواقعی نیازهایی دارد که برآورده نشده است. او را همیشه محکوم به پرخاشگری نکنید. می‌توانید به جای گفتن تو از واژه «ما» استفاده کنید. مثلا بگویید: «ما به تازگی اختلافات زیادی با هم داشته‌ایم و امیدوارم بتوانیم راه‌حل‌های درستی را پیدا کنیم که برای هر دوی ما مناسب باشد.»


تاوان رفتار اشتباهش را به او نشان دهید
اگر با تمام تلاش‌های شما باز هم تغییر مثبتی ایجاد نشد، حداقل او را همراهی نکنید. مثلا به او بگویید که اگر دوباره جلوی خانواده‌اش شما را تحقیر کند، باید تنها به منزل مادرش برود یا اگر دوباره در بازار سر و صدا راه بیندازد، باید تنهایی به خرید برود. حتما هم بگویید که این ماجرا برای تهدید کردن و زورگویی نیست بلکه تاوان رفتار اشتباه خودش است. چنان‌چه بخواهد تغییری ایجاد شود باید جلوی کارهای زننده خود را بگیرد. در ضمن از فریاد، فحاشی، تهدید به طلاق، خیانت و ... هم خودداری کنید چراکه فقط مشکلات شما را بیشتر خواهد کرد.


  نویسنده : فریبا البرز | کارشناس‌ارشد مشاوره‌خانواده
مرجع : تبیان
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلو دیدگان آنهاست به داشته هاي خود عميق تَر نگاه كنيم