جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۹ دی ۱۴۰۰ / ۱۴:۳۸
کد مطلب: 56753
۰

تاثیر دکوراسیون‌های چوبی بر کاهش استرس

تاثیر دکوراسیون‌های چوبی بر کاهش استرس
چوب اثرات روانشناختی خاصی روی افراد دارد و درست مانند قرارگرفتن در طبیعت، در کاهش استرس افراد نیز موثر است. استفاده از چوب در دکوراسیون منزل باعث سلامت جسم و روان خواهد شد. در این مطلب به بیان تاثیرات دکوراسیون چوبی بر روان افراد می‌پردازیم.

چه عاملی در چوب باعث تاثیر روانی مثبت روی افراد می‌شود؟
سطوح چوبی فضای اتاق را گرم و دنج‌تر نشان می‌دهد. همچنین باعث می‌شود تا افرادی که در تماس با این سطوح قرار می‌گیرند، وضعیت روانی آرام‌تری داشته باشند. در حقیقت در رابطه با این خصوصیات، هیچ ماده دیگری تاثیرات مشابهی مانند چوب بر سلامت روان افراد ندارد و چوب تنها ماده‌ای است که از این خصوصیات بهره می‌برد.

طبق مشاهدات انجام شده، یکی از تاثیرات دکوراسیون چوبی بر روان افراد این است که تماس و دست زدن به سطوح چوبی، احساس امنیت و نزدیکی به طبعیت را به افراد منتقل می‌کند. نکته جالبی که راجع به احساس و تماس با چوب وجود دارد، نرم و ظریف بودن آن در قیاس با دیگر مواد است. این نرم بودن تنها به وجه فیزیکی چوب باز نمی‌گردد. از لحاظ فیزیولوژیکی نیز احساس ملایم و دلنشین‌تری در تماس با چوب به شما دست خواهد داد.

تحقیقاتی که در این خصوص انجام شده نشان داد که اتاق‌هایی که با مبلمان چوبی تزیین شده بودند، کمترین میزان استرس را به خود اختصاص داده بودند این در حالی بود که حتی اتاق‌های سفید رنگ که با گیاهان طبیعی تزیین شده بودند، میزان بیشتری از استرس را در خود جای داده بودند.
 

نوآوری‌های جدید در محصولات چوبی، آینده دکوراسیون کاربردی
صنعت فرآوری چوب در آینده ابعادی کاملا جدید پیدا خواهد کرد. مدیریت شرکت‌ها نیز باید در به‌کارگیری و ابداع نوآوری‌های جدید، جسورانه عمل کنند. استفاده از چوب‌ها ، نه تنها بر کیفیت هوا، بلکه بر فضای اتاق، وضعیت روحی و سطح استرس شما نیز تاثیری فراوان خواهد داشت.
بر اساس مطالعات انجام شده می‌توان گفت که وجود چوب در مجاورت با انسان، باعث کاهش استرس او خواهد شد. این کاهش استرس مبتنی بر فاکتورهای روانی مثبتی است که چوب آن را ایجاد می‌کند و این فاکتورها عواملی چون نزدیکی به طبیعت، گرمی، سادگی، آرامش‌بخش بودن و غیره هستند.
مرجع : مجله دلتا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...