سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۰ / ۰۱:۱۲
کد مطلب: 55330
۳

روده شما درباره سلامتی‌تان چه می‌گوید

روده شما درباره سلامتی‌تان چه می‌گوید
سلامت روده یکی از عوامل مهم در سلامت و پیری خوب است. برای مثال، بوی بد دهان ممکن است بدان معنا باشد که روده شما به اندازه کافی پروبیوتیک دریافت نکرده است. همچنین دردناک بود مفاصل می‌تواند نشانه‌ای از خوردن زیاد غذای فرآوری شده و تاثیرگذاری منفی آن بر روی روده باشد.

روزنامه بریتانیایی "دیلی میل" به علائمی پرداخته که مرتبط با روده هستند و رفع و یا توجه به آن می‌تواند به بهبود سلامت ما کمک کند:

 
باد شکم بدبو
ممکن است بدان معنا باشد که رژیم غذایی حاوی مقادیر زیاد قند و یا غذا‌های فرآوری شده است. غذا‌هایی دارای قند و غذا‌های فرآوری شده می‌توانند باعث تغذیه باکتری‌ها و مخمر‌های ناسالم شوند و این موضوع باعث مقابله با باکتری‌های سالم در روده و منجر به ایجاد باد شکم بدبو می‌شود. این در حالی است که غذا‌های سرشار از فیبر و پروبیوتیک‌ها برای تغذیه باکتری‌های سالم روده مفید هستند.

نفخ
می‌تواند به معنای فقدان مقادیر کافی فیبر در رژیم غذایی باشد. افزایش مصرف فیبر می‌تواند به کاهش نفخ کمک کند. اکثر ما تنها نیمی از ۳۰ گرم توصیه شده مواد غذایی حاوی فیبر را مصرف می‌کنیم. خوب است این رویه را به تدریج تغییر دهیم چرا که روده ما تغییرات سریع را دوست ندارد و به آن واکنش نشان می‌دهد.


تغییرات در پوست مانند ترک‌خوردگی
‌می‌تواند به معنی ایجاد مشکل در سیستم ایمنی بدن باشد. پوست شما پنجره‌ای برای سلامت دنیای درونی شماست. هنگام مواجه شدن با مواردی مانند اختلال در سیستم ایمنی بدن و عدم تعادل هورمونی همگی باعث ایجاد تغییر سریع وضعیت پوست می‌شوند که اکثر این موارد مرتبط با محیط داخلی روده هستند.


بوی بد دهان
ممکن است بدان معنا باشد که شما پروبیوتیک کافی مصرف نکرده‌اید. بوی بد دهان مداوم می‌تواند نشانه‌ای از عدم تعادل روده باشد و به هلیوباکتر پیلوری اجازه دهد در دستگاه گوارش شما تجمع کند. این باکتری‌ها هم چنین می‌توانند باعث بروز زخم معده شوند. مصرف پروبیوتیک‌ها با از بین بردن این باکتری می‌تواند به جلوگیری از بوی بد دهان کمک کند.


مفاصل دردناک
ممکن است بدان معنا باشد که شما مواد غذایی ارگانیک مصرف نمی‌کنید. میکروب‌های روده کار‌هایی را انجام می‌دهند که روده به تنهایی نمی‌تواند انجام دهد و به روده مان کمک می‌کنند تا به مواد مغذی دسترسی پیدا کند تا به افزایش ایمنی بدن و تعدیل واکنش‌های التهابی کمک کند. میکروبیوم در این باره در ارتباط با همه مواد مصرف شده است. خوردن میوه و سبزیجات ارگانیک می‌تواند به تعادل میکروبیوم کمک کند. آفت کش‌هایی که روی میوه‌ها و سبزیجات پاشیده می‌شوند میکروبیوم را از بین می‌برند. در نتیجه، می‌توان با مصرف مواد ارگانیک این موضوع را برطرف کرد.


اضطراب
می‌تواند به معنای از بین رفتن فلور خوب باشد. یکی از آثار اضطراب می‌تواند از بین رفتن فلور خوب باشد و این موضوع سبب می‌شود تا پیرتر از آنچه هستیم به نظر برسیم. فلور روده اصطلاحی است که به باکتری‌های خوب و بد که در دستگاه گوارش زندگی می‌کنند اطلاق می‌شود. نوع و میزان باکتری‌های موجود بستگی به موقعیت آن در بدن شما دارد. روده بزرگ شما باید با صد‌ها نوع مختلف باتری‌ای پر شود که همگی وظایف متفاوتی دارند. کاهش میزان فلور خوب می‌تواند ناشی از اضطراب باشد و یا آن که خود موجب بروز اضطراب شود.


فراموش کردن چیز‌ها
می‌تواند به معنای عدم تعادل میکروب‌ها در روده باشد. سلامت روده تاثیر قطعی بر روی سلامت مغز دارد. مطالعه‌ای در مورد ارتباط سلامت روده با حافظه در موش‌ها نشان داد که عدم تعادل میکروب در روده بر شکل گیری حافظه و به یاد آوردن به ویژه در زمان بروز اضطراب تاثیرگذار است. هم چنین، شواهد نشان می‌دهند که مصرف غذا‌های غنی از پروبیوتیک می‌توانند مشکلات مرتبط با حافظه را کاهش دهند.
مرجع : آفتاب‌نیوز
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
ميزان هوش، با توانايى تغيير كردن، اندازه گيرى ميشود. آلبرت انشتين