ميگنا : پايگاه خبری روانشناسی و بهداشت روان 23 دی 1390 ساعت 9:22 https://www.migna.ir/news/7967/رابطه-مصرف-ترشيجات-سرطان-معده -------------------------------------------------- عنوان : رابطه مصرف ترشيجات و سرطان معده -------------------------------------------------- متن : متخصص بيماري هاي آنکولوژي و راديوتراپي دانشگاه علوم پزشکي خراسان شمالي گفت: خوردن شوري و ترشي جات ريسک ابتلا به سرطان معده را افزايش مي دهد. به گزارش میگنا به نقل از ایسنا، دکتر امير هوشنگ يوسفي افزود: در کشورهايي مانند هندوستان به علت مصرف زياد فلفل و در کشور ژاپن به علت مصرف غذاهاي دودي شده ميزان بروز سرطان در اين کشورهاي بسيار زياد است. وي ادامه داد: ابتلا به يک نوع از کم‌خوني ارثي، پوليت‌هاي داخل معده و همچنين ورود باکتري هيکوباکترپيلور همراه غذا به داخل معده از عوامل ديگر ابتلا اشخاص به سرطان معده است. اين متخصص بيماري‌هاي آنکولوژي و راديوتراپي دانشگاه علوم پزشکي خراسان شمالي با ذکر اينکه در سال 2006 در جهان 22 هزار و 286 نفر به سرطان معده مبتلا شده‌اند، اظهار داشت: احساس ناراحتي در ناحيه شکم، کاهش وزن، تهوع، استفراغ و مدفوع سياه رنگ از علائم باليني بروز اين بيماري است.