ميگنا : پايگاه خبری روانشناسی و بهداشت روان 4 مهر 1402 ساعت 12:33 https://www.migna.ir/news/62972/زنجبیل-ممکن-مدیریت-التهاب-موثر-باشد -------------------------------------------------- عنوان : زنجبیل ممکن است در مدیریت التهاب موثر باشد -------------------------------------------------- مکمل‌های زنجبیل ممکن است یک رویکرد امیدوارکننده برای مدیریت التهاب در افراد مبتلا به بیماری‌های خودایمنی ارائه دهند. متن : مکمل‌های زنجبیل ممکن است یک رویکرد امیدوارکننده برای مدیریت التهاب در افراد مبتلا به بیماری‌های خودایمنی ارائه دهند.این مطالعه بر توانایی زنجبیل برای تأثیرگذاری بر نوتروفیل ها تأکید می‌کند و آنها را کمتر مستعد ابتلاء به NETosis می‌داند؛ فرآیندی که با التهاب و بیماری‌های خودایمنی مختلف مرتبط است. از آنجایی که بیماران بیشتر به داروهای طبیعی مانند زنجبیل برای کاهش علائم روی می‌آورند، محققان مشتاق هستند تا پتانسیل درمانی آن را بیشتر بررسی کنند، به ویژه برای بیماری‌هایی مانند لوپوس، آرتریت روماتوئید و حتی کووید ۱۹. در این مطالعه جدید، محققان چگونگی تأثیر زنجبیل بر نوتروفیل ها، نوعی گلبول سفید را شرح می‌دهند. تمرکز اولیه روی فرآیند NETosis یا تشکیل ساختارهایی به نام تله‌های خارج سلولی نوتروفیل (NETs) بود. NETosis فرآیندی است که در آن سلول‌های ایمنی خاص (نوتروفیل ها) NET ها را تولید می‌کنند. این NET ها از مواد DNA ترکیب شده با پروتئین‌هایی تشکیل شده اند که می‌توانند باکتری‌ها را از بین ببرند. محرک‌های مختلف، مانند عفونت‌ها، پاسخ‌های ایمنی و سیگنال‌های سلولی خاص، می‌توانند این فرآیند تشکیل NET را فعال کنند. یافته‌های این تحقیق نشان می‌دهد که وقتی افراد سالم زنجبیل مصرف می‌کنند، نوتروفیل‌های آن‌ها را کمتر مستعد ابتلاء به NETosis می‌کند. این کشف بسیار مهم است زیرا NET ها، شبیه تارهای میکروسکوپی، می‌توانند التهاب و لخته شدن را تقویت کنند، عواملی که با شرایط خودایمنی مختلف مانند لوپوس، سندرم آنتی فسفولیپید و آرتریت روماتوئید مرتبط هستند. به گفته محققان، این تحقیق افشاگری‌های هیجان انگیزی در مورد پتانسیل عصاره زنجبیل به عنوان یک درمان طبیعی و مکمل برای بیماری‌های خودایمنی ارائه می‌دهد. اگر تحقیقات بیشتر اثربخشی آن را تأیید کند، می‌تواند انقلابی در نحوه مدیریت و درمان این شرایط ایجاد کند. زنجبیل یک گیاه علفی است که ریشهٔ آن به عنوان یک گیاه دارویی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این گیاه به‌صورت خشک یا تازه قابل استفاده است. در صورتیکه با طعم تند و گزندهٔ آن مشکلی نداشته باشید، می‌توانید از آن به عنوان ادویه در پخت‌و‌پز انواع غذاها استفاده کنید. از مهمترین خواص زنجبیل می‌توان به خاصیت ضدالتهابی بودن آن اشاره کرد. مواد غذایی ترموژنیک به خوراکی هایی اطلاق می شود که دمای بدن را افزایش می دهند و در نتیجه سوخت و ساز بدن را تحریک می کنند. به همین دلیل نیز به چربی سوزی کمک زیادی می کنند. در واقع این مواد غذایی به چربی سوزها معروف هستند. ریشه زنجبیل نیز یکی از آن دست گیاهان موثری است که به طبیعی ترین شیوه به کاهش وزن کمک می کند.