ميگنا : پايگاه خبری روانشناسی و بهداشت روان 30 بهمن 1390 ساعت 6:17 https://www.migna.ir/news/9035/خواص-محصولات-غذايي-قرمز-رنگ -------------------------------------------------- عنوان : خواص محصولات غذايي قرمز رنگ -------------------------------------------------- متن : محصولات غذايي قرمز رنگ جزء بهترين مواد براي سلامتي هستند که مصرف آنها در طول سال توصيه مي‌شود. به گزارش ايسنا ، به گفته محققان آمريکايي، رنگ قرمز موجود در ميوه‌ها و سبزيجات ماده‌اي به نام «phytonutrient» توليد ‌مي‌کند که خطر سرطان پروستات را کاهش مي‌دهد، فشارخون را پايين مي‌آورد، از رشد تومور‌ها جلوگيري مي‌کند، کلسترول بد را کاهش ‌مي‌دهد، راديکال‌هاي آزاد مضر را از بين مي‌برد و براي بافت مفاصل بسيار مفيد است. محققان خواص برخي از اين محصولات قرمز رنگ مفيد را اينگونه برشمردند: - گوجه فرنگي و هندوانه داراي ليکوپين هستند که يک ماده قوي ضد سرطان است. براي سلامت چشم و پروستات نيز بسيار مفيد است. گفتني است، ميزان اين ماده ضد سرطاني در گوجه‌اي که حرارت ديده باشد مثل سس‌ها و کچاپ‌ها افزايش پيدا مي‌کند. - آب زغال‌اخته از عفونت‌هاي اداري جلوگيري مي‌کند، در افزايش کلسترول مفيد خون وهمچنين آنتي‌اکسيدان‌ها موثر است. - سيب منبع غني از ويتامين سي، فيبر و آنتي‌اکسيدان‌هاست. - توت‌فرنگي داراي ويتانين سي و منگنز است. منگنز راديکال‌هاي آزاد را کاهش مي‌دهد، به استحکام استخوان‌ها کمک مي‌کند، به عملکرد بهتر غده تيروئيد کمک مي‌کند، قند خون را تعديل مي‌کند، داراي فيبر، يد، پتاسيم و ويتامين کي است. - آلبالو داراي ملاتونين است که يک نوع آنتي‌اکسيدان مي‌باشد. اين ماده به حفظ الگوي طبيعي خواب انسان کمک مي‌کند، از ضعف حافظه جلوگيري مي‌کند، کاهش دهنده التهابات است، از سرطان و ديابت جلوگيري مي‌كند. - تمشک، کاهنده التهاب، درد، سرطان، بيماري‌هاي قلبي، ديابت و حساسيت است. - فلفل دلمه‌اي قرمز داراي ويتامين آ، ب6، بهبود دهنده خواب و روحيه است.