ميگنا : پايگاه خبری روانشناسی و بهداشت روان 30 فروردين 1397 ساعت 22:33 https://www.migna.ir/news/44047/کاهش-اضطراب-تغذیه-توصیه-های-انجمن-افسردگی-آمریکا -------------------------------------------------- عنوان : کاهش اضطراب با تغذیه‌ | توصیه‌های انجمن افسردگی آمریکا -------------------------------------------------- اضطراب یکی از شایع ترین مشکلات سلامت روان است و تقریبا احتمال ابتلای تمامی افراد به آن وجود دارد. متن : میگنا: طبق اعلام انجمن افسردگی "و اضطراب آمریکا، 40 میلیون نفر از مردم این کشور درگیر این عارضه روانی هستند. به طور معمول این مشکل با روان درمانی و گاهی اوقات مصرف دارو درمان می شود. علاوه بر این، در برخی از مطالعات آمده است مصرف یا پرهیز از برخی مواد غذایی و عادات تغذیه ای می تواند علائم اضطراب را بهبود دهد. سایت مدیکال دیلی به برخی از راهکارهای کاهش اضطراب اشاره کرده که عبارتند از: افزایش دریافت منیزیم: نتایج یک بررسی نشان داد رژیم های غذایی که میزان منیزیم آن پایین است موجب اضطراب در موش ها می شود. همچنین بر تاثیر این ماده معدنی در بهبود سلامت قلب، تسکین علائم افسردگی، میگرن و سندرم پیش از قاعدگی تاکید شده است. برای پیشگیری از مبتلا شدن به کمبود منیزیم باید سبزیجات برگی در رژیم غذایی گنجانده شود. از دیگر منابع غذایی حاوی منیزیم می توان به بادام و آووکادو اشاره کرد. مصرف به اندازه شکلات تلخ: شکلات تلخ حاوی آنتی اکسیدان هایی است که عملکرد مغز را بهبود می دهند. در بسیاری از مطالعات آمده است این خوراکی به طور چشمگیری سطح سروتونین را افزایش داده و میزان هورمون های استرس را کاهش می دهد. خودداری از حذف وعده های غذایی اصلی: داشتن برنامه غذایی منظم به خصوص در افراد مستعد افسردگی و اضطراب حائز اهمیت است. انتظار طولانی مدت برای صرف وعده غذایی یا حذف وعده صبحانه به نامنظم شدن سطح قند خون منجر می شود که می تواند بروز احساسات شبه اضطرابی را به دنبال داشته باشد. حفظ آب بدن در طول روز: در حالیکه از دست دادن آب بدن به خودی خود موجب اضطراب نمی شود اما می تواند آن را تشدید کند. حفظ آب بدن علاوه بر آنکه کمک می کند فرد احساس تازگی داشته باشد مصرف مایعات برای تنظیم دمای بدن، حفظ عملکرد بدن و سطح انرژی لازم است. خودداری از مصرف فست فودها: مطالعه انجام شده در سال 2017 نشان داد مصرف فست فودها به طور فزاینده ای مشکلات روانی را در افراد زیر 30 سال افزایش می دهد. زمانیکه این خوراکی ها به طور مرتب مصرف شود می تواند موجب التهاب های مرتبط با اضطراب شود. عدم وابستگی به مصرف مواد قندی یا کافیین: کودکان به طور ویژه در برابر تاثیرات مواد قندی که شامل اضطراب می شود آسیب پذیر هستند. کافیین بخصوص زمانیکه در شکل نوشیدنی های انرژی زا مصرف شود به بروز فاکتورهای خطرزای مرتبط با اضطراب کمک می کند.