پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۱ / ۰۶:۵۱
کد مطلب: 10853
۰

عجيب‌ترين چيزهايي که از آسمان باريده‌اند!

فقط برف و باران نيست که از آسمان فرو مي‌ريزد. آيا مي‌دانيد عجيب‌ترين چيزهايي که تا کنون از آسمان باريده‌اند چيست؟
به گزارش ایسنا، در طول تاريخ رخدادهاي نادري از بارش‌هاي غيرمنتظره و حيرت‌آور نيز ثبت شده‌اند. در سال 2001 / 1380، در بخش‌هايي از هند ذرات قرمز مرموزي از آسمان باريد که تصور شد حاوي ميکروب‌هاي فضايي است. با برخي از شگفت‌انگيزترين اين پديده‌هاي عجيب آشنا شويد.

گوشت: در سال 1876 / 1255، باراني از قطعات ده سانتي‌متري گوشت از آسمان صاف و بدون ابر شهر Olympian Springs ايالت کنتاکي آمريکا به زمين باريد. روزنامه Louisville Commercial گزارش داد که دو مرد که گوشت‌ها را مزه کرده بودند، اظهار داشتند که آنها گوشت گوسفند يا آهو است. يکي از دانشمندان انجمن سلطنتي انگلستان اين نظريه را ارائه داد که لاشخورهايي که با گوشت اسب‌هاي مرده براي خود ضيافتي برپا کرده بودند، حين پرواز از روي شهر گوشت‌ها را استفراغ کرده‌اند.

ماهي مرکب: در ژوئن 1997 / خرداد 1376، مردي که در سواحل جزيره فالکلند مشغول ماهيگيري بود، پس از اينکه يک ماهي مرکب يخ‌زده از آسمان روي سر وي سقوط کرد بيهوش شد و مدت دو روز را در اغما گذراند. هيچ کس نمي‌داند که اين ماهي مرکب چطور سر از آسمان در آورده بود.

ژله: در سال 2008 / 1387، يک اسکاتلندي در حال پياده‌روي بود که ناگهان بر روي توده نسبتا بزرگي از ژله شفاف سر خورد. زماني‌که وي به راديوي بي‌بي‌سي زنگ زد تا ماجرا را گزارش دهد، چندين شنونده ديگر نيز مشاهدات مشابهي را گزارش کردند و از سراسر کشور عکس‌هايي از اين ماده را براي اين خبرگزاري ارسال کردند. بسياري گمان مي‌کردند که احتمالا پرندگاني قورباغه‌ها و وزغ‌ها را خورده‌اند و تخمدان سمي آنها را قي کرده‌اند. دانشمندان موسسه تحقيقاتي مک‌الي آزمايش‌هاي دي.ان.اي را بر روي اين ماده انجام دادند، اما آزمايش‌ها بي‌نتيجه بودند.

قورباغه: در تابستان 2009 / 1388، بارش‌هاي متوالي قورباغه، بچه وزغ و ماهي، منطقه ايشيکاوا ژاپن را به ستوه آورد. نظريه دانشمندان اين بود که اين رخداد در اثر گردبادهاي دريايي موسمي قدرتمندي ايجاد شده که اين حيوانات را از آب بيرون کشيده و بر روي خشکي پرتاب کرده است.

کره‌هاي آبي‌رنگ: در ژانويه 2012 / بهمن 1390، مردي در شهر دورست انگلستان حدود 20 گلوله آبي‌رنگ نيمه‌شفاف ژلاتيني به قطر 2.5 سانتي‌متر پيدا کرد که در اثر بارش از آسمان در حياط خانه‌اش پراکنده شده بودند. دانشمندان دانشگاه بورنماوث گمان مي‌کردند که اين کرات تخم‌هاي يک مخلوق دريايي است، اما بعدا معلوم شد که اين کرات از پلي‌اکريليت سديم ساخته شده‌اند؛ ماده‌اي که در باغ‌ها و بوستان‌ها براي جذب آب به کار مي‌رود.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
كاغذ سفيد را هر چقدر هم تميز و زيبا باشد كسی قاب نمی‌گيرد، برای ماندگاری در ذهن‌ها بايد حرفی برای گفتن داشت