جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۱ تير ۱۳۹۱ / ۰۸:۰۶
کد مطلب: 12307
۰

نوجوانان بیشترین قربانی جرایم رایانه ای/منع ورود نوجوانان به کافی نتها

معاون اجتماعی پلیس فضای تبادل اطلاعات با تاکید بر اینکه نوجوانان بیشترین قربانیان جرایم رایانه ای در کشور هستند از بررسی طرحی خبرداد که براساس آن ورود افراد زیر 14 سال به مکانهایی مانند کافی نت به دلیل بروز آسیب های احتمالی ممنوع شود.
محسن میربهرسی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ممنوعیت ورود افراد زیر 14 سال به کافی نتها در استان آذربایجان غربی که از سوی دادستانی دستور داده شده است، اظهار داشت: پلیس فتا در این زمینه هنوز بخشنامه ای را به صورت رسمی اعلام نکرده است اما با توجه به اینکه بیشترین قربانیان جرایم رایانه ای را نوجوانان دارای سن پایین تشکیل می دهند ممنوعیت ورود این افراد به کافی نتها در دست بررسی قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه برخی استانهای کشور براساس حکم دادستانی اجرای این بخشنامه را در دستور کار قرار داده اند ادامه داد: بررسی ها نشان می دهد که افراد کمتر از 14 سال بیشترین فریب مالی را در مکانهایی مانند کافی نتها می خورند و براین اساس با توجه به شکایتهای انجام شده خانواده های این قربانیان از کافی نتها، موضوع ممانعت از ورود این افراد به کافی نتها در دستور بررسی قرار گرفت که در صورت تایید نهایی اعلام عمومی خواهد شد.

میربهرسی با تاکید براینکه این موضوع در حال حاضر تنها برای کافی نتها است چرا که این اماکن ممکن است آسیبهای دوسویه ای را برای کاربران به همراه داشته باشد، تصریح کرد: در زمینه گیم نتها نیز ساماندهی و نظارت از سوی وزارت ارشاد در حال انجام است چرا که این اماکن می تواند از نظر بازیهای نامناسبی که عرضه می کنند آسیب رسان باشند.

معاون اجتماعی پلیس فتا با بیان اینکه خانواده ها باید از حضور فرزندان خود در اماکنی مانند کافی نت و گیم نت کاملا مطلع باشند ادامه داد: در صورت اتمام بررسی این طرح، نتایج به دست آمده از اجرای آن و استانها و مناطقی که در این زمینه بیشترین آلودگی را دارند به قوه قضاییه ارائه می شود که در صورت تایید دادستان و موافقت با این طرح، اجرای آن به کل کشور بخشنامه خواهد شد.

وی با تاکید براینکه این طرح فعلا سراسری نیست و نیازمند بررسی بیشتر است خاطرنشان کرد: پلیس فتا ساماندهی و نظارت بر بازیهای آنلاین را که مواردی از کلاهبرداری از آن گزارش شده را نیز دستور کار قرار داده است اما در زمینه محتوای بازیها و نوع بازیهایی که در اماکنی مانند گیم نت ارائه می شود وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وارد کار نظارت و ساماندهی شده است.


نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
با ترس هات روبرو شو! آدم ها رو ببخش! یک راه حل جدید بساز! هدف هات رو مشخص کن! آدم هایی که ازت متنفر هستند رو فراموش کن! ذهنت رو آزاد کن!