چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۴ تير ۱۳۹۱ / ۰۳:۵۷
کد مطلب: 12376
۰

الزام بخش خصوصی به دریافت مجوز از وزارت جوانان برای راه‌اندازی مراکز مشاوره

معاون امور فرهنگی و تربیتی وزارت ورزش و جوانان گفت: در صورت تصویب آیین نامه ماده 43 قانون برنامه پنج ساله توسعه درباره ساماندهی صدور مجوز مراکز مشاوره به ویژه مشاوره های ازدواج، بخش خصوصی برای راه اندازی مراکز مشاوره در موضوعات مختلف ملزم به دریافت مجوز از وزارت ورزش و جوانان می شود.
به گزارش میگنا، سید باقر پیش نمازی در گفتگو با مهر درباره عملکرد این وزارتخانه در امور جوانان با بیان این مطلب گفت: بررسی معضلات ازدواج و تشکیل خانواده برعهده معاونت فرهنگی و تربیتی وزارتخانه است که در نخستین ماه های تشکیل این وزارتخانه، دفتر برنامه ریزی ازدواج و تعالی خانواده تشکیل شد.

وی افزود:شرح وظایف دفتر برنامه ریزی ازدواج جوانان به تصویب ریاست جمهوری رسید و پس از آن آیین نامه ماده 43 قانون برنامه پنج ساله توسعه درباره ساماندهی صدور مجوز مراکز مشاوره به ویژه مشاوره های ازدواج تدوین و دیماه سال گذشته به معاونت نظارت راهبری ریاست جمهوری ارسال شد.

به گفته پیش نمازی وزارت جوانان تنها ارائه دهنده این آیین نامه بوده است و تصویب آن برعهده معاونت نظارت راهبردی ریاست جمهوری است که تاکنون بیش از هشت جلسه با حضور نمایندگان جوان دستگاه های مختلف تشکیل شده است تا نقش هر سازمانی را نسبت به جامعه هدفش که همان جوانان هستند، مشخص کند.

معاون امور فرهنگی و تربیتی وزارت جوانان درباره جزییات این آیین نامه گفت: با تصویب و ابلاغ این آیین نامه، تمامی دستگاه های مسوول امور جوانان برای ارائه مشاوره به ویژه مشاوره های ازدواج مشخص می شود. همچنین بخش خصوصی نیز برای راه اندازی مراکز مشاوره در موضوعات مختلف ملزم به دریافت مجوز از وزارت ورزش و جوانان خواهد شد.

وی ادامه داد: وزارت جوانان پس از صدور مجوز مراکز مشاوره، نقش نظارتی و رسیدگی به شکایات مردمی از این مراکز را برعهده خواهد داشت.

پیش نمازی همچنین از تصویب قانون تسهیل ازدواج جوانان در مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: این قانون هم اکنون از سوی نمایندگان مجلس در حال بررسی است و بزودی به تصویب خواهد رسید.

وی در پاسخ به این سوال که برای تسهیل در ازدواج باید ابتدا مشکلات مسکن و اشتغال جوانان برطرف شود، تصریح کرد:مسکن و اشتغال جوانان از موضوعاتی است که باید وزارت راه و شهرسازی و وزارت کار برنامه ریزی های لازم را داشته باشند.

معاون امور فرهنگی و تربیتی وزارت جوانان وظیفه وزارت جوانان را سنجش، برنامه ریزی و سیاست گذاری برای جوانان برشمر د و گفت: سایر ارگانها باید به کمک این وزارتخانه بیایند تا بتوان مشکلات جوانان را ریشه کن کرد.


نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
نبود اضطراب مسئله ساز است،کمی اضطراب ارزش انطباقی دارد و اضطراب فراوان خرابی به بار می آورد.