چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - 31 May 2023
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۶ تير ۱۳۹۱ / ۱۶:۳۸
کد مطلب: 12625
۰

رئیس جهاد دانشگاهی عضو ستاد علوم شناختی شد


طی حکمی از سوی معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، رئیس جهاددانشگاهی به عضویت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی درآمد.


به گزارش مهر، با حکم دکتر نسرین سلانخواه معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، دکتر محمد حسین یادگاری رئیس جهاد دانشگاهی به عضویت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی درآمد.

در این حکم آمده است: "با عنایت به مراتب تعهد و تجارب ارزشمند جنابعالی و با توجه به ضرورت ساماندهی، توسعه و ارتقای پژوهشها و فناوریهای راهبردی کشور به عنوان عضو ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی منصوب می شوید.


انتظار می رود در چارجوب وظایف ستاد با همکاری معاونت فناوری و نوآوری و اعضای ستاد، ضمن اتخاذ رویکرد ملی و فرادستگاهی و توجه به مزایا و مقتضیات بومی و بهره مندی از دستاوردهای مفید بین المللی نسبت به احرای اسناد بالا دستی اولویتها، راهکارها، هماهنگی برنامه ها و طرحهای توسعه و ارتقای زیست و نظارت بر امور مربوط در سطح ملی اقدام کنید."

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

احساساتی که نشان می‌دهد ضریب هوشی شما بالا است
چگونه مشاوره روانشناسی بگیریم ؟
چطوری در محل کار عذرخواهی کنیم؟
اختلالات شخصیت کلاستر B
نارسایی توجه /بیش فعالی اختلال رفتاری پیچده اما قابل مدیریت
کشف تاثیر استرس محل کار روی تایپ‌ کردن
اضطراب با بدن زنان چه می‌کند؟
روش‌های غلبه بر استرس امتحانات
نشانه های روابط عاشقانه ناکارآمد وسمی کدامست ؟
معنویت در حل مشکلات روانی بیرون‌زاد راهگشاست
تعریف و طبقه بندی کودکان استثنایی
اعلام ضوابط کارورزی، برگزاری کارگاه و دوره‌های توانمندسازی روانشناسی
انسانهاي شاد دنياي درونشان را ميسازند، انسانهاي غمگين دنياي بيرونشان را سرزنش ميكنند.