پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۷ تير ۱۳۹۱ / ۰۵:۵۱
کد مطلب: 12639
۰

تغذیه ورزشکاران در ماه رمضان و چند توصیه

یک فوق تخصص تغذیه با تاکید بر اینکه ورزشکاران حرفه ای برنامه های تغذیه ای خود را با متخصصان تغذیه برنامه ریزی کنند گفت: یک ورزشکار حرفه ای مثل فوتبالیست ممکن است در روز حدود 10 گرم کربوهیدرات به ازای هر کیلو گرم وزن بدن نیاز داشته باشد به طوری که این مقدار کربوهیدارات تنها با یک برنامه غذایی کاملا حرفه ای قابل تامین است.

دکتر کورش جعفریان در گفت و گو با سلامت نيوز ، تغذیه ورزشکاران در ایام ماه رمضان را از موضوعات مهم و دغدغه برانگیز آنها دانست و افزود: با توجه به تقسیم بندی ورزشکاران به دسته های مختلف آماتور و حرفه ای، در خصوص تغذیه ورزشکاران آماتور به دلیل اینکه می توانند فعالیت های ورزشی خود را متناسب با شرایط تغذیه ای خود تنظیم کنند نگرانی وجود ندارد.

وی در ادامه موضوع تغذیه ای ورزشکاران حرفه ای در ماه رمضان را از مهمترین و دغدغه برانگیزترین موضوعات این افراد در ماه مبارك بر شمرد و توصیه کرد: ورزشکاران شروع تمرینات و مسابقات خود را سه ساعت بعد از افطار تنظیم کنند.

وی گفت: موضوعی که در این زمینه می تواند نگران کننده باشد اینکه متاسفانه اکثر مسایقات ورزشکاران با فاصله 30 دقیقه بعد از افطار برگزار می شود و این موضوع در حین کاهش توان فیزیکی افراد ناراحتی های گوارشی مختلفی در آنها ایجاد می کند بنابراین توصیه می شود این تمرینات دو تا سه ساعت بعد از افطار شروع شود.

دکتر جعفریان کم آبی بدن و تشنگی را از دیگر مشکلات ورزشکاران در ماه رمضان دانست و تصریح کرد: کم آبی بیش از دو درصد توان فیزیکی، روحی و روانی افراد را در ماههای رمضان تحت تاثیر قرار می دهد. با توجه به اینکه ورزشکاران به دنبال تمرکز روحی و روانی هستند نباید با کم آبی وارد مسابقات بشوند و در حین مسابقات نیز به نوشیدن کافی آب توجه کنند.

وی در پایان با تاکید بر اینکه ورزشکاران باید مسائل تغذیه ای خود را در ایام رمضان با متخصصان در میان بگذارند افزود: موضوع پوشش تغذیه ای ورزشکارن از دیگر موضوعات دغدغه بر انگیز در زمینه تغذیه آنها در ایام ماه رمضان محسوب می شود به طوری که باید پوشش تغذیه ای مناسبی در این ایام بخصوص در زمان تمرینات داشته باشند در غیر این صورت ذخایر گلیکوژن بدنشان با مشکل مواجهه خواهد شد.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
هر وقت احساس حسادت کردیم ، یادمان باشد ، خاموش کردن شمع دیگری ، باعث نمیشود ، شمع ما درخشان تر نور افشانی کند