چهارشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - 4 Oct 2023
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۱ / ۰۵:۰۹
کد مطلب: 13230
۰

آهن موجود در گوشت قرمز سرطانزاست!

دانشمندان معتقدند سطح بالاي آهن موجود در گوشت قرمز، خطر ابتلا به سرطان روده را افزايش مي‌دهد.


به گزارش ايسنا، تحقيقات دانشمندان انگليسي در توضيح سرطان‌زا بودن گوشت قرمز حاكي از آن است يكي از دلايلي كه مصرف گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان روده را بالا مي‌برد، مقدار آهن موجود در آن است.


محقق ارشد اين مطالعه و مدير موسسه سرطان‌شناسي انگليس، گفت: آهن موجود در گوشت قرمز همزمان با عدم عملكرد ژن «APC» كه ژن سركوبگر تومور است و در مقابل بروز اين بيماري مقاومت مي‌كند، منجر به بروز سرطان روده مي‌شود.


دانشمندان انگليسي در بررسي‌هاي آزمايشگاهي خود بر روي موش‌ها دريافتند: موش‌هايي كه در وعده غذايي‌شان مقدار زيادي آهن دريافت كرده‌اند دو تا سه برابر بيش از موش‌هاي ديگر احتمال بروز سرطان روده در آن ها وجود دارد.


دانشمندان اين مطالعه معتقدند اين يافته به آنان كمك خواهد كرد تا به شيوه درماني جديدي براي بيماري سرطان روده دست پيدا كنند.


به نقل از روزنامه ديلي ميل، هر سال بيش از 40 هزار نفر در انگليس به بيماري سرطان روده مبتلا مي‌شوند و 16 هزار تن از آنان بر اثر اين بيماري فوت مي‌كنند.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

فتحی آشتیانی: نباید دانشجویی بدون کنکور وارد رشته روانشناسی شود
انواع قلدری در مدرسه و نشانه‌های آن در کودکان را بشناسید
آئین معارفه رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره برگزار شد+تصاویر
کلینیک روانشناسی چیست؟
آداب حرف زدن با تلفن که باید بلد باشیم
با این تمرین‌ها از شر آلزایمر خلاص شوید
روانشناسی شاد بودن چیست و چطور شاد باشیم؟
مواجهه درمانی: اصول، کاربردها و مزایا
اهمیت حضور مشفقانه درمانگر در روان‌درمانی
مدیریت مورد در آموزش و پرورش
افکار منفی از کجا می آیند؟ خودگویی چیست ؟
روان‌درد علت خودکشی است!
برای کشتی های ساکن، موج های دریا تصمیم می گیرند!