شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۱ / ۰۷:۰۳
کد مطلب: 13705
۰

قاری قرآنی که جراح کلیه است+تصاویر

«حسین کرمی» قاری بین‌المللی کشورمان بهترین سال عمرش را سال 1378 می‌داند، چرا که در این سال ضمن کسب رتبه نخست رشته قرائت قرآن،‌ در سخت‌ترین ‌آزمون‌ برد تخصصی‌ در رشته‌ جراحی‌ کلیه‌، موفق به کسب دانشنامه‌ عالی شد.   به گزارش فارس، روز اول فروردین سال 1342 در شهر اردبیل کودکی متولد شد که بعدها به جرگه قاریان برتر کشورپیوست.
«حسین کرمی» زمانی که در دوران کودکی به صوت دلنشین عمویش هنگام تلاوت قرآن گوش می‌داد، اولین زمینه گرایش او به قرائت قرآن رقم خورد. در همان حال و هوای کودکی و بازی با رادیو، صدای زیبایی از امواج رادیو شنید که او را مجذوب ‌کرد، بعدها متوجه ‌شد که این صدا برای رادیو قاهره بوده است، به این ترتیب تصمیم گرفت خواندن قرآن را آغاز کند.  

تا اینکه در سال 1356 در شهر اردبیل مسابقات قرآن برگزار ‌شد و با کسب رتبه اول مسابقات جایزه تشرف به حرم رضوی را عاید خود کرد.

در مسابقات کشورى که در شهر مقدس قم در سال 1378 در برگزار شد رتبه نخست را کسب کرد و در همان سال نیز در شانزدهمین دوره مسابقات بین‌المللى قرآن کریم در تهران در بین 40 کشور مقام اول رشته قرائت را به دست آورد.

استاد کرمی در حالی بهترین سال عمرش را سال 1378 می‌داند که در این سال ضمن کسب رتبه نخست رشته قرائت قرآن،‌ در سخت‌ترین ‌آزمون‌ برد تخصصی‌ در رشته‌ جراحی‌ کلیه ‌توانست‌ دانشنامه‌ عالی را کسب‌ می‌کند.




وی پس‌ از این ‌که‌ در سال‌ 1380 به‌ عنوان‌ فوق‌ تخصص‌ جراحی کلیه‌ از دانشگاه‌ علوم ‌پزشکی شهید بهشتی فارغ‌التحصیل‌ شد، به ‌فکر در درمان‌ بیماری‌های‌ کلیه‌ به خصوص سنگ‌ کلیه‌‌ به‌ روش‌ اندوسکوپی (بدون‌شکاف‌ جراحی) افتاد، به این ترتیب روشی را ابداع‌ کرد ‌که‌ درد و رنج‌ بیمار و عوارض‌ پس‌ از عمل‌ کاهش‌ یافت.

کرمی که در بیمارستان شهداى تجریش کار می‌کند و عضو هیئت علمى دانشگاه شهید بهشتى است، قبل از اینکه وارد اتاق عمل‌ شود، آیةالکرسی می‌خواند و با توکل به خدا با صلوات راهی اتاق عمل می‌شود.
حسین کرمى مانند بسیارى از قاریان برجسته در ابتداى کار از سبک قاریان مصرى مثل استاد منشاوى تقلید کرد. وی اعتقاد دارد که هر قارى قرآنى در ابتداى کار تلاوت باید از قاریانى مثل منشاوى، عبدالباسط، مصطفى اسماعیل، شحات محمد انور و متولى عبدالعال تقلید کند و بعد از طى مراحل ابتدایى باید از تقلید محض خارج شود و با تسلط بر الحان و موسیقى عربى و قرآن به تلاوت بپردازد و میان معنا و الفاظ آیات در تلاوت‌هایش پیوند برقرار کند.

او تاکنون به کشورهاى زیادى همچون مالزى، سنگاپور، هند، بنگلادش، سوریه و ترکیه براى تلاوت قرآن سفر کرده و بیش از ده‌ها بار براى انجام مناسک سیاسى عبادى حج به عنوان قارى اعزام شده است.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
بادها می وزند، عده ای در مقابل آن دیوار می سازند و تعدادی آسیاب به پا می کنند