تنقلاتي که دانش آموزان را کندذهن مي کند
معاون دفتر سلامت آموزش و پرورش با اعلام اين که پفک، چيپس، لواشک، يخمک و آب نبات باعث ضعف، لاغري و کندذهني دانش آموزان مي شود، گفت: بهتر است به جاي اين مواد خوراکي مضر از نان و پنير، تخم مرغ، گردو، ميوه هاي تازه يا خشک مثل خرما، کشمش، انجير و توت استفاده شود.محمد چينيان به ايسنا مي گويد: دانش آموزان براي سلامت جسم و روان لازم است در فعاليت هاي گروهي مدرسه شرکت کنند و براي سلامت جسمشان از خوردن شکلات و شيريني زياد پرهيز کنند.
به گفته وي مصرف پفک، چيپس، لواشک، يخمک و آب نبات باعث ضعف، لاغري و کندذهني دانش آموزان مي شود از اين رو بهتر است به جاي اين مواد خوراکي مضر از نان و پنير، تخم مرغ، گردو، ميوه هاي تازه يا خشک مثل خرما، کشمش، انجير و توت استفاده شود. همچنين بايد به سلامت دندان ها توجه داشت. ضمن آن که مسواک زدن و يا شستن دهان با آب پس از هر بار مصرف غذا يا خوراکي توصيه مي شود.