سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۷ شهريور ۱۳۹۱ / ۰۳:۳۰
کد مطلب: 14010
۰

پوست چرب دیرتر چروك می‌شود

یک متخصص بیماری‌های پوست گفت: استفاده از کرم‌های ضد آفتاب یکی از بهترین روش‌های دفاعی برای جلوگیری از بروز مضرات نور خورشید است.

دکتر سید ناصر عمادی، شنبه، 25 شهریور در جمع خبرنگاران اظهار كرد: استفاده از کرم‌های ضد آفتاب یکی از بهترین روش‌های دفاع برای جلوگیری از مضرات نور خورشید است که استفاده از آن در تمامی سنین توصیه می‌شود.

وی با اعلام اینکه باید نوع مصرف کرم های ضد آفتاب با نوع پوست افراد همخوانی داشته باشد، گفت: افراد در استفاده از این کرم‌ها باید با پوست خود آشنا باشند و مطابق با نوع پوست خود از آن استفاده کنند.این متخصص بیماری‌های پوست با بیان این‌که افراد باید از کرم‌هایی استفاده کنند که SPF آن بالای 30 باشد، افزود: حتما باید یک لایه نازک از کرم‌های ضد آفتاب بر روی پوست باقی بماند.

دکتر عمادی با تاکید بر لزوم مراقبت از پوست و استفاده از کرم‌های ضد آفتاب در روزهای ابری و بارانی، اظهار كرد: نفوذ نور خورشید در پوست‌هایی که در اثر شستن خیس می‌شوند، بیشتر است و باعث تیرگی پوست می‌شود.وی، عوامل شبیه نور خورشید مانند نورهای تلویزیون، کامپیوتر و مهتابی را از عوامل سوختگی پوست دانست و افزود: سالمترین نور در منزل نورهایی است که توسط لامپ‌های زرد 100 واتی منتشر می‌شود.

این متخصص بیماریهای پوست، پوست‌های چرب را به دلیل داشت عامل محافظت کننده بهترین نوع پوست عنوان کرد و گفت: افرادی که پوست بدنشان چرب است دیرتر چروک و مبتلا به سرطان پوست می‌شوند.عمادی با بیان این‌که مصرف میوه، سبزیجات و فیبره و انواع ویتامین‌ها را در سلامت پوست موثر دانست و اظهار كرد: افرادی که دارای پوست خشک هستند باید مراقبت بیشتری از پوستشان داشته باشند.

وی به افرادی که پوستشان را برنزه می‌کنند توصیه کرد از سوزاندن پوست در اثر برنزه کردن پرهیز کنند.این متخصص بیماری‌های پوست تصریح کرد: کسانی که به دفعات از روش برنزه کردن با نور خورشید استفاده می‌کنند بعد از گذشت چند سال دچار عوارضی از جمله تیرگی و لکه‌های پوست و سرطان‌های پوستی می‌شوند که در زیبایی آنها تاثیر سویی دارد.   منبع: خبرگزاری ایسنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی