جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۱ / ۱۱:۳۳
کد مطلب: 14834
۰
۱

تعداد مراکز مشاوره خانواده در کشور

وجود 190 مرکز مشاوره خانواده در کشور مدیرکل آموزش، مشاوره و خانواده سازمان مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش گفت: انتخاب شورای انجمن‌ها و برنامه‌های آموزشی و تربیتی در جهت تداوم پیوند اولیاء و مربیان است.


محمدرضا بورقانی فراهانی در گفت‌وگو با ایسنا - منطقه خراسان، با بیان این که انتخاب شورای انجمن اولیاء و مربیان در مدرسه، شهرستان و استان، اعضا در کلاس‌های آموزش خانواده و تربیتی شرکت دارند افزود: مراکز راهنمایی و مشاوره، اولین مسیری است که از توانمندی‌ها و تجارت و مهارت‌های اولیا و مربیان بهره برده می‌شود.


وی تصریح کرد: تمام خدمات ارائه داده می‌شود تا بتوانیم با کمک خانواده‌ها و دانش‌آموزان در راستای تربیت دینی و ارتقای توانمندی‌های آنان گام برداریم.


بورقانی فراهانی ادامه داد: در سند تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش برنامه‌های خاصی با هدف بالا بردن سطح علمی و آموزشی دانش‌آموزان پیش‌بینی شده است که با مشارکت تخصصی اولیا و مربیان در جهت ارتقای کمی و کیفی دانش‌آموزان، تحکیم خانواده، تعلیم و تربیت و آگاهی‌سازی اولیا است.


مدیرکل آموزش، مشاوره و خانواده سازمان مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش فراهانی خاطرنشان کرد: 190 مرکز مشاوره خانواده وجود دارد که سالانه 120 هزار مراجعه کننده دارد و حدود 750 مشاور تخصصی به خانواده‌ها در قالب خدمات یاورانه‌ای بهره می‌رساند.


وی افزود: سالانه حدود 900 هزار دوره‌ی‌آ‌موزشی خانواده‌ها برگزار می شود و شامل نشست‌های تخصصی می‌باشد که با تاکید بر آیات قرآن کریم و روایات ائمه معصومین در این مسیر مشاوره‌ای انجام می‌شود.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

برای مشاور و کار مشاوره هیچ ارزشی قایل نیستیدفقط بلدید شعار بدهید وگرنه به چه دلیل در گذشته در ازای هر 12دانش آموز یک ساعت مشاوره تعلق می گرفت ولی حالا هر 15دانش آموز آیا می دانید چقدر دانش آموزان به مشاور در مدرسه نیازمندند؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
آنكه مدام از كمبودها و ناراستي هاي زندگي خويش سخن مي گويد دوست خوبي براي تو نخواهد بود .