پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۸ آبان ۱۳۹۱ / ۰۸:۲۲
کد مطلب: 14970
۰
۱

امکانات برخی دانشگاههای غیرانتفاعی زیر صفر

به گفته عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات، صندلیها در دانشگاههای غیرانتفاعی به دلیل بی کیفیتی بهتر است خالی بماند و برخی از این موسسات با رابطه و مسامحه از وزارت علوم مجوز دریافت می کنند.
قاسم جعفری در گفتگو با مهر، اضافه کرد: من مخالف راه اندازی دانشگاههای غیردولتی غیرانتفاعی نیستم و بهتر این است که این گونه دانشگاههای مردمی رشد کنند اما نکته اینجاست که خانواده ها نمی خواهند فرزندانشان را به دانشگاههای بی کیفیت بفرستند زیرا امکانات بسیار ضعیفی دارند.

وی گفت: دانشگاه چند رکن اساسی از جمله هیأت علمی، کادر اداری، امکانات شامل فضای آموزشی، آزمایشگاهی، اداری، تربیت بدنی و کارگاهی دارد که در بسیاری از این دانشگاههای غیرانتفاعی که من می بینم زیر صفر است که تاکید کردم این امکانات باید اصلاح شود یا بهتر است ظرفیتهایشان خالی بماند.

وی با بیان اینکه در این مورد از وزارت علوم هم گله دارد با طرح سوالی اظهار داشت: چرا وزارت علوم به این دسته از دانشگاهها که بدون کیفیت هستند مجوز می دهد؟ بهتر است دانشگاههایی که هیچ کیفیتی در امکاناتشان دیده نمی شوند تا زمانی که تجهیز نشوند در تعلیق بمانند و هیأتهای نظارت آموزشی در استانها باید در این زمینه جدی باشند و با کسی تعارف نداشته باشند.  
جعفری تاکید کرد که وزارت علوم باید به گزارشهای این هیأتها توجه کند و اگر هیأتهای نظارت اعلام کردند که دانشگاهی در استانی بی کیفیت است در این زمینه وزارت علوم اقدامات مثبت انجام دهد نه اینکه برای تشویق پنج رشته هم به مجموعه رشته های این دانشگاههای بی کیفیت بیافزاید.

به گفته دبیر دوم کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، برخی از این مجوزها با مسامحه و رابطه به بعضی از این دانشگاهها ارائه می شود در حالی که دانشگاههای غیرانتفاعی بی کیفیت تبدیل به محلی برای ایجاد داد و ستد شده اند.

وی با تاکید بر اینکه طرفدار ایجاد دانشگاههای غیردولتی غیرانتفاعی است، ادامه داد: این دانشگاهها نباید دکان بازار اقتصادی برای عده ای شود که با وام، دانشگاهی ایجاد کنند اما هیچ اتفاقی در نیاز آموزشی فرزندان ما نیفتد من با این موضوع مخالفم.

جعفری تصریح کرد: یا باید تصمیم بگیریم ایجاد دانشگاههای غیرانتفاعی در کشور درست پیش رود و آموزش مبتنی بر نیاز کشورمان باشد یا کلاه سر خود بگذاریم، اگر قرار باشد تربیت و آموزش فرزندانمان در این دانشگاههای بی کیفیت صورت گیرد خیانت به ملت شده است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تاکید کرد: گاهی رابطه ها، چشم پوشیها و مسامحه ها همچنین بی توجهی ها باعث می شود مهمترین شرایط لازم برای راه اندازی این دانشگاهها در نظر گرفته نشود و بعد فرزندان ما گرفتار می شوند.


نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

بی نام
Iran, Islamic Republic of
سیلک یک موردکاملا واضح ازبیکیفیتی است
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
کلمات بیش از آنچه که شما تصور می کنید تاثیر گذارند. همیشه پیش از صحبت کردن فکر کنید.