چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۱۹ آبان ۱۳۹۱ / ۱۵:۲۶
کد مطلب: 15095
۰

روزانه 40 نفر به بیماران کلیوی کشور اضافه می‌شود

رئیس هیئت مدیر انجمن حمایت از بیماران کلیوی با اشاره به اینکه وظیفه انجمن‌های حمایت از بیماران کلیوی رسیدگی به وضعیت اجتماعی بیماران است، خاطرنشان کرد: باید بیمار جز رنج بیماری از مشکل دیگری رنج نبرد.
فارس: رئیس هیئت مدیره انجمن حمایت از بیماران کلیوی گفت: روزانه 30 تا 40 نفر به بیماران کلیوی کشور اضافه می‌شود.

مصطفی قاسمی در هجدهمین گردهمایی انجمن‌های حمایت از بیماران کلیوی سراسر کشور، اظهار کرد: ضروری است فعالیت همه انجمن‌های کلیوی به سوی اقدامات آموزش و پیشگیری سوق داده شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 400 مرکز دیالیز در کشور فعالیت می‌کند، افزود: 3 هزار دستگاه دیالیز نیز خدمات لازم را به بیماران ارائه می‌کند.

رئیس هیئت مدیر انجمن حمایت از بیماران کلیوی با اشاره به اینکه وظیفه انجمن‌های حمایت از بیماران کلیوی رسیدگی به وضعیت اجتماعی بیماران است، خاطرنشان کرد: باید بیمار جز رنج بیماری از مشکل دیگری رنج نبرد.

وی با بیان اینکه تجربه انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان در زمینه پیشگیری و آموزش می‌تواند الگوی همه انجمن‌های کشور باشد، یادآور شد: همه انجمن‌ها باید به سوی اقدامات آموزشی و پیشگیری گام بردارند.

قاسمی با اشاره به اینکه کمترین هزینه بیمار کلیوی 200 هزار تومان است، افزود: این رقم در برخی موارد به میلیون‌ها تومان افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه انجمن‌های حمایت از بیماران کلیوی باید به سویی حرکت کنند که تاثیرگذار در جامعه باشند، خاطرنشان کرد: هدف انجمن‌های کلیوی باید توسعه و پیشرفت در بخش‌های مختلف باشد.

رئیس هیئت مدیره انجمن حمایت از بیماران کلیوی بر ضرورت همکاری بیشتر انجمن‌های حمایت از بیماران کلیوی با دانشگاه علوم پزشکی تاکید کرد و افزود: باید با برنامه‌ریزی مناسب این همکاری‌ها بیشتر ادامه یابد.

وی از افزایش بیماران کلیوی در کشور خبر داد و گفت: روزانه 30 تا 40 نفر به بیماران کلیوی کشور اضافه می‌شود.

قاسمی با اشاره به رشد 15 تا 18 درصدی بیماران کلیوی در کشور تصریح کرد: خوشبختانه در استان زنجان این رقم بین سه تا پنج درصد است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی