چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۱۹ آبان ۱۳۹۱ / ۱۶:۳۳
کد مطلب: 15104
۰

بیشترین آسیب مغزی مرتبط با افزایش فشار خون در چه سنی است؟

بیشترین آسیب مغزی مرتبط با افزایش فشار خون در حدود چهل سالگی است
پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه ˈکالیفرنیاˈ می گویند نتایج تحقیقات آنان نشان داده است که افزایش فشار خون در افراد حدود چهل سال, عملکرد مغز را در سنین بالا تحت تاثیر قرار می‌دهد. آنان عنوان کردند که  فشار خون بالا و کنترل نشده می تواند حتی در افراد جوان نیز به ساختار و عملکرد مغز آسیب وارد کند.

این اولین باری است که تاثیر مستقیم فشار خون بر عملکرد مغز در افراد به خصوص افراد جوان حدود چهل‌سال مورد بررسی قرار گرفته است.

معمولا افراد بر این تصورند که بیماری هایی مانند فشار خون پس از پنجاه سالگی گریبانگیر آنان می‌شود.

متخصصان علوم پزشکی دانشگاه کالیفرنیا در این مطالعه دریافته اند مغز افراد جوان و میانسالی که از نظر بالینی بیمار مبتلا به فشار بالا محسوب نمی شود اما با این حال فشار خونشان در بالاترین حد استاندارد است به آسیب ساختاری نهفته مبتلا است.

پزشکان می گویند: این مطالعه برای نخستین بار نشان می دهد که در افراد بالغ بالا رفتن فشار خون نقش مهمی در بروز آسیب های ساختاری مغزی دارد.

بیشترین آسیب مغزی مرتبط با افزایش فشار خون درچهل سالگی است.

فشار خون در این سنین منجربه اختلال در ساختار و عملکرد مغز می‌شود و صدمات جبران‌ناپذیری را به ماده سفید مغز و حجم ماده خاکستری وارد می کند. این صدمان به محض ورود به دوران میانسالی بروز می کند.

دکتر چارلز دی کارلی از متخصصان دانشگاه کالیفرنیا که سرپرستی این مطالعه را بر عهده داشته در بیانیه جدیدی خاطرنشان ساخت: پیام این مطالعه واضح است.

مردم می توانند با اطلاع از ابتلای خود به عارضه فشار خون بالا و درمان به موقع آن در سنین پایین تر، روی سلامت مغزی خود در دوران میانسالی تاثیر مثبت بگذارند.

در حالی که بسیاری از افراد تصور می کنند تشخیص و کنترل فشار خون در سنین جوانی ضرورتی ندارد، اما پزشکان توصیه می کنند که مراقبت و کنترل فشار خون از سنین پایین تر روی کیفیت زندگی در سال های آتی و بویژه دوران سالمندی تاثیر مطلوبی بر جای می گذارد.

این مطالعه جدید شواهد پزشکی مستدلی ارائه می کند مبنی بر اینکه کاهش فشار خون در دوران جوانی و میانسالی در پیشگیری از زوال عقل و ناتوانی های ذهنی سنین سالمندی موثر است.

آنان در انتها تاکید کردند که یکی از مهمترین دلایل بروز آلزایمر و زوال عقل در سنین بالا، فشار خون بالا در سنین جوانی و به ویژه محدوده چهل‌سالگی است.         پزشکان بدون مرز
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
خوشبختی یعنی بدست آوردن یک زندگی و تقسیم آن با دیگران!