شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۱ / ۱۱:۰۱
کد مطلب: 15356
۱

۳ رشته جدید کارشناسی ارشد برای مدیریت سوانح تصویب شد

محمد هادی تدین در گفت‌وگو با فارس در مورد ایجاد ۳ رشته جدید در موسسه آموزش عالی هلال احمر ایران اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی برای اولین سال برای پذیرش دانشجوی در مقطع کارشناسی حرفه‌ای ارشد ۳ رشته موسسه آموزش عالی هلال ایران با عنوان مدیریت سوانح، سیستم‌های اطلاعات مدیریت سوانح( DMIS )و بهداشت روانی اجتماعی در بحران مجوز صادر کرد.

وی ادامه داد: پیش‌بینی ما این است که با مشخص شدن کوریکولوم آموزشی از مهر سال آینده در این رشته‌ها و در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو جذب شود.تدین در پاسخ به اینکه چه رشته‌هایی می‌توانند در این مقطع وارد شوند افزود: دانشجویان رشته‌های مدیریت سوانح و امداد و نجات می‌توانند در هر یک از این رشته‌ها وارد شوند و رشته‌های مدیریت دولتی، مدیریت صنعتی در مدیریت سوانح می‌توانند وارد شوند.

معاون آموزشی موسسه آموزش عالی هلال ایران ادامه داد: زیر مجموعه‌های رشته‌های کامپیوتر و IT ‌می‌توانند در کارشناسی ارشد سیستم های اطلاعات مدیریت سوانح وارد شوند.وی در پاسخ به اینکه چه سرفصل‌های درسی در این رشته‌های کارشناسی ارشد در نظر گرفته شده گفت: بحث ارزیابی سوانح، مدیریت ریسک، شناخت از حوادث را در قالب 14 واحد درسی به عنوان دروس پایه و 18 واحد درسی به عنوان درس عملی ارائه می‌شود. در رشته حمایت‌های بهداشت روانی اجتماعی در بحران بحث‌های جمعیت‌شناسی، جامعه‌شناسی و روان‌شناسی و مددکاری مطرح می‌شود.

وی گفت:اکنون سیستم‌های مدیریت اطلاعات بحران در هلال احمر و صلیب سرخ جایگاه خاصی دارد و افراد با اطلاعات کافی از وضعیت خطرخیزی و آسیب‌پذیری منطقه قابلیت‌های منطقه حادثه دیده را مدیریت کنند که طرح آن به صورت اولیه در موسسه آموزش عالی هلال طراحی شده و دانشجویان کارشناسی ارشد در 8 استان آن را اجرا خواهند کرد.وی گفت: ما از این نظر که چگونه در صحنه بحران خدمات اجتماعی و حمایت‌های روانی را ارائه کنیم چون پروتکلی نداریم با مشکل مواجه هستیم بنابراین بنا داریم تا تدوین این پروتکل را جزو پایان نامه دانشجویان کارشناسی ارشد بهداشت روانی اجتماعی در بحران قرار دهیم تا بتوانند دستورالعملی برای ارائه در سطح کشور تهیه کنیم.



نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
با ترس هات روبرو شو! آدم ها رو ببخش! یک راه حل جدید بساز! هدف هات رو مشخص کن! آدم هایی که ازت متنفر هستند رو فراموش کن! ذهنت رو آزاد کن!