جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۲ دی ۱۳۹۱ / ۰۴:۳۸
کد مطلب: 16138
۲
۱۳

راهکاري براي تقويت روابط مادر و دختر

راهکاري براي تقويت روابط مادر و دختر
در طول تاريخ زنان همواره به عنوان پرورش دهنده نسل بعد، وظيفه رسيدگي به امور خانه و خانواده را بر عهده داشته اند. توانايي ذاتي آنان در مراقبت و نگهداري از کودکان، رسيدگي به امور منزل و تربيت نسل بعد، آن ها را به عنوان بهترين کساني که مي توانند به رتق و فتق امور خانه بپردازند، معرفي مي کند. بار اصلي مسئوليت درون خانواده هم بر دوش زنان گذاشته شده است اما در اين ميان روابط مادر و دختر ممکن است پيچيده تر از روابط مادر با پسر باشد. بعضي مادران دختر خود را به فرزند پسر ترجيح مي دهند و برخي خلاف اين رفتار مي کنند.

یكی از بهترین و مهم‌ترین روابطی كه در این دنیا وجود دارد، رابطه میان مادر و دختر است. مادر و دختر می‌توانند بهترین دوست​ یكدیگر باشند و عاشقانه یكدیگر را دوست بدارند. اما گفتنی است كه به انجام رساندن این كار به وقت زیادی نیاز دارد، تا بتوانید یك رابطه خوب و درست را در میان خودتان برقرار كنید. انجام این كار همچنین به صبر و بردباری زیادی نیاز دارد و باید با میل و رغبت و رضایت هر دوی شما ایجاد شود.

این نكته حائز اهمیت است كه آیا مادر در قید حیات است یا نه؟
آیا مادر رفتار محبت‌آمیزی نسبت به دخترش دارد یا نه؟
آیا مادر خود دخترش را بزرگ می‌كند یا نامادری‌اش؟

همه این موارد در برقرار كردن ارتباط دوستانه میان مادر و دختر مهم است و نقش حیاتی دارد. حقیقتا مادر نقش مهمی در زندگی و سرنوشت افراد خانواده خویش دارد. روابط يک دختر با مادر مي تواند تاثير گذارترين رابطه در تمام زندگي او باشد و تمامي روابط او با ديگران حتي رابطه با همسرش را تحت تاثير قرار دهد.
 

رابطه بين مادر و دختر هم زمان با رشد دختر متحول مي شود و مادر بلوغ، نوجواني، جواني و تبديل شدن دختر خود را به يک زن مستقل تجربه مي کند. اين تغييرات مي تواند به اختلاف نظرهاي کم يا زياد بين آن ها منتهي شود.

برای شروع یك ارتباط خوب و درست ابتدا باید از خودتان شروع كنید تا متوجه شوید كه شما از چه شخصیتی برخوردار هستید و چه كارهایی می‌توانید انجام بدهید تا یك ارتباط خوب میان شما و دخترتان برقرار شود. سپس باید بدانید دخترتان دارای چه شخصیتی است. آیا درونگراست یا برونگرا؟ البته دخترتان چه درونگرا باشد و چه برونگرا شما باید به شخصیت او احترام بگذارید و او را همان گونه كه هست دوست بدارید.

متاسفانه یكی از مهم‌ترین دلایلی كه باعث به‌وجود آمدن خدشه در رابطه میان مادر و دختر می‌شود این است كه آنها به لحاظ شخصیتی با هم متفاوت هستند و به این علت مدام با یكدیگر جر و بحث و بگو‌مگو می‌كنند. اگر شما اجتماعی و دخترتان كمرو و خجالتی است به این ترتیب شما باید قبول كنید كه دخترتان شخص درونگرایی است.

اما اگر به این نكته توجه نكنید و مدام با او بگو مگو كنید در نتیجه در ارتباط خوب میان شما خدشه وارد می‌شود. پس به شخصیت او احترام بگذارید و با او رفتار مهرآمیزی داشته باشید.

بعضي از دختران شکايت مي کنند که مادر فقط انتظار اطاعت محض دارد و بعضي از مادران شکايت مي کنند که دخترشان هرگز متوجه منظور آن ها نمي شود.

در همين ارتباط دکتر محمد قاضي عضو هيئت علمي دانشگاه تهران و مشاور خانواده به خراسان مي گويد: طبيعي است که دختران تمايل دارند به مادر نزديک و شبيه او شوند و در مقابل پسرها نیز، همين احساس را نسبت به پدر دارند. اما اين قاعده هميشگي و بدون استثنا نيست. يعني گاه رابطه پدر- دختر در يک خانواده بهتر از مادر- دختر است. در بسياري از خانواده ها دختر راز دل خود را به پدر مي گويد نه به مادر، برعکس آن هم وجود دارد يعني پسر با مادر راحت تر است و مي تواند با او ارتباط بهتري برقرار کند.

در اين ميان تفاوت نسلي و فراموش کردن نيازهاي نسل جديد از سوي مادر به برقراري رابطه صحيح از هر دو سو لطمه مي زند.میگنا دات آی آر.گاه مادر فراموش مي کند که نيازهاي واقعي دختر جوانش چيست و زماني که با بي اعتنايي و بي توجهي با او برخورد مي کند، دختر به سمت پدر گرايش پيدا مي کند. مادر در اين جا با درک نکردن شرايط روحي و رواني دختر، در واقع او را از خود مي راند.

از طرفي گاه مسئله حسادت و رقابت به تيره شدن روابط بين مادر و دختر مي انجامد. حسادت گاه به دلايل شخصيتي يا خانوادگي در مادر مشاهده مي شود و هستند دختران خوب و ممتازي که مادر به جاي حمايت، به آن ها حسادت مي کند. گاهي مادر بيش از حد اقتدار طلب است و با اين که عطوفت مادري دارد اما در عين حال خواستار تسلط کامل بر خانواده، همسر و دختر خود است.

چنين مادراني نمي توانند دختران خود را جذب کنند زيرا دختر در چنين شرايطي به سمت پدر گرايش پيدا مي کند. آزاد انديشي و وسعت نظر پدر از يک سو و اقتدار طلبي مادر از سوي ديگر، دختر را به سمت پدر سوق مي دهد. البته تعداد بچه هاي خانواده، تعداد دختر و پسر و سن والدين، تحصيلات و فرهنگ خانوادگي در بروز اين حالت تاثيرگذار است، اما در مجموع کم نيستند دختراني که با پدر خود بسيار راحت تر از مادرشان هستند و پدر سنگ صبور آن هاست. در اين راستا اولين کاري که بايد براي بهبود ارتباط مادر و دختر انجام داد، تغيير نحوه تفکر آن هاست.

تفکر واقع بينانه بدون پيش زمينه منفي، عقب نشيني از مواضع خودخواهانه، تکيه بر واقعيت ها و جدا کردن منطق از احساس مي تواند بسيار کارآمد باشد. اين روش باعث شفافيت در روابط مي  شود و اولین قدم براي بهبود روابط است. نقطه مقابل تفکر واقع گرايانه تفکر ذهن گرايانه است که خودمحوري و خودخواهي اساس آن است، تکيه بر احساسات شخصي، سوء تعبير، خود محوري، بي توجهي به علايق شخصي طرف مقابل و نبود همدلي مي تواند اين روابط را مخدوش و مادر و دختر را از هم دورتر و دورتر کند. از سوي مادر بالابردن تحمل، آمادگي براي شنيدن نظرهاي مخالف، تواضع و فروتني، کنار گذاشتن ابزارهاي دفاعي و داشتن روحيه مثبت در برخورد با دختر مي تواند بسيار مفيد واقع شود.

دکتر قاضي در پاسخ به اين سوال که چند نوع مادر داريم، چنين مي گويد: مادران مثل پدران چند نوع هستند. مادر مي تواند اقتدارطلب، خودمحور يا آزاد انديش باشد. مادر آزادانديش اجازه مي دهد بچه ها در تصميم گيري ها شرکت کنند و تصميم بگيرند مادر اقتدار طلب مستبد نيست اما اقتدار کافي دارد . بدترين والدين ، والدين خود محور هستند که از فرزندان مي خواهند تحت هيچ شرايطي روي حرف آن ها حرف نزنند.

بهترين والدين، والدين آزادانديش و اقتدار طلب هستند؛ يعني والديني که در عين دادن آزادي و اختيار به فرزندان، اقتدار خود را حفظ مي کنند و از اصول خود کوتاه نمي آيند. گاه مادران اقتدار طلب فرزندان خود را مسئول مشکلات زندگي مي دانند و مي خواهند با تسلط کامل بر امور خانواده و فرزندان، مشکلات را به تنهايي حل کنند.در حالي که مادران بالغ از مسئوليت مادري خود لذت مي برند و در عوض مادران نابالغ از آزادي محدود شده خود شکايت و رفتارهاي اشتباه خود را توجيه مي کنند. ۴موضوع اصلي اختلاف نظر بين مادر و دختر عبارت است از هرچيزي که مربوط به ظاهر باشد مثل لباس، وزن و موها زيرا زنان را از ظاهرشان قضاوت مي کنند و مادر را از دخترش.بنابراين طبيعي است که مادر نسبت به دختر حساسيت داشته باشد.کنترل گري هم نقطه اختلاف ديگر است.

بيشتر مادران دوست دارند دخترشان را کنترل کنند و فکر مي کنند او هنوز يک دختر بچه است. نصايح مادرانه خسته کننده ترين حرف ها براي بسياري از دختران است؛ زيرا به نظر دختران در هر نصيحتي، انتقادي نهفته است. مادرها دلسوزانه نصيحت مي کنند اما دخترها منتقدانه مي شنوند. اگر مادر بلد نباشد نصايح دلسوزانه اش را بجا بگويد دختر از شنيدن آن فرار مي کند. بالاخره هر دختري رازهايي دارد که اگر به مادر اعتماد نداشته باشد، از بازگويي آن ها به او سرباز مي زند. اين رازها به او قدرت مي دهد زيرا در صورت بازگويي، مخالفت مادر را به همراه خواهد داشت.  
 

 

كلیدهای طلایی برای دوستی مادران و دختران

هر روز صحبت كنید
ممكن است شما طی شبانه‌روز فقط مشغول انجام كارهای روزانه باشید و فرصت نكنید زمانی را با دخترتان سپری كنید و به حرف‌هایش گوش بدهید. بهتر است به‌جای این همه كار كردن كمی به خودتان استراحت و زمانی را هم به دخترتان اختصاص بدهید. با او خیلی دوستانه و صمیمی درباره افكار و اهدافش صحبت كنید. البته این نكته گفتنی است كه مقدار زمانی را كه با دخترتان سپری می‌كنید مهم نیست، مهم این است كه زمانی را هر چند كوتاه تنها به او اختصاص و به حرف‌هایش گوش بدهید. پس برقراری عشق و دوستی را با گوش دادن به حرف‌های دخترتان آغاز كنید، هرگز به او نگویید وقت ندارم زیرا او احتیاج دارد تا شما به حرف‌هایش گوش بدهید. این گونه متوجه می‌شود كه شما از صمیم قلب دوستش دارید و به او و اهدافش اهمیت می‌دهید.


كمتر انتقاد كنید
برخی از مادرها تصور می‌كنند با انتقاد كردن از دخترشان می‌توانند روی رفتار و كردار او تاثیر بگذارند. بنابراین با لحنی تند و خشن از او انتقاد می‌كنند. بهتر است بجای این‌كه با لحنی تند از دخترتان انتقاد كنید و كارهای او را مایه خجالت خود بدانید، با لحنی دوستانه و نیز با رفتارهای معقول و مناسب روی اعمال او تاثیر بگذارید. شما با انتقاد كردن بیش از حد از او باعث می‌شوید تا دخترتان اعتماد به نفسش را از دست بدهد و استعدادها و توانایی‌های خویش را نشناسد و برای كسب موفقیت تلاشی نكند. با وجود این ارتباط دوستانه میان شما از بین می‌رود.

بنابراین سعی كنید درباره چگونگی كلماتی كه به كار می‌برید و كارهایی كه می‌تواند روی دخترتان تاثیر گذار باشد فكر كنید. بنابراین برای تقویت ارتباط دوستانه با دخترتان سعی كنید نكات مثبت و خوبی را كه در وجود او هست ببینید و برایش بیان كنید. این گونه خودش را باور می‌كند و متوجه استعدادها و توانایی‌هایش می‌شود.


سعی كنید مادرتان را خوب بشناسید
برای برقرار كردن یك رابطه خوب و مستحكم با هر یك از افراد خانواده بویژه مادر در ابتدا باید او را خوب بشناسید و بدانید چه شخصیتی دارد. آیا مهربان است؟ آیا تندخو و بد اخلاق است؟ و... برای مثال او ممكن است موقع صحبت كردن با شما با لحنی تند حرف بزند و شما را برنجاند و احساسات شما را جریحه‌دار كند. در این زمان اگر می‌خواهید با مادرتان ارتباط خوب و دوستانه‌ای داشته باشید، باید سعی كنید آرامش خود را حفظ كنید، چند نفس عمیق بكشید و بعد از این‌كه هر دو به آرامش رسیدید، آن وقت درباره موضوعی كه باعث كدورت و ناراحتی بین شما شده است صحبت كنید. در واقع درباره مشكلات، احساسات، افكار، آرزوها و اهدافی كه در زندگی دارید، با هم صحبت كنید اما جر و بحث نكنید.

گذاشتن قوانین برای ایجاد یك ارتباط خوب
با مادرتان صحبت كنید و سعی نمایید قوانین خوبی را برای ایجاد یك رابطه خوب و پابرجا بین خودتان در نظر بگیرید و این قوانین را به طور ثابت اجرا كنید. برای مثال، به هم قول بدهید كه با محبت با هم رفتار كنید، به یكدیگر احترام بگذارید، درباره مسائلی كه باعث ناراحتی میان شما شده صحبت كنید، قبل از این‌كه آن مساله بزرگ و باعث كدورت بین شما شود. با مادرتان برنامه ریزی كنید و به سینما، تئاتر یا حتی به رستوران بروید، سعی كنید با یكدیگر باشید و وقت‌تان را با هم بگذرانید. با صبر و آرامش به حرف‌های هم گوش دهید. مهم نیست كه در گذشته چه رفتاری با یكدیگر داشته‌اید مهم این است كه حالا هر كاری را می‌توانید برای ساختن یك رابطه درست انجام دهید.

اندیشیدن به یك ارتباط دوستانه
تاكنون برای ایجاد یك رابطه دوستانه و صمیمی با مادرتان چه كارهایی را انجام داده‌اید؟ آیا قوانین حاكم بر خانواده را رعایت كرده‌اید؟ آیا به مادرتان احترام گذاشته‌اید؟ آیا به او ابراز علاقه كرده‌اید؟ آیا به او گفته‌اید كه دوستش دارید و عاشقش هستید؟ آیا تاكنون به رابطه خود با مادرتان فكر كرده‌اید كه چگونه رابطه‌ای است؟ واقعا به رابطه خود با مادرتان با دقت نگاه كنید. ببینید اگر شما می‌توانید كاری انجام بدهید كه رابطه میان شما تغییر كند، بهتر است این كار را انجام بدهید. این تغییر كلیدی برای بهتر شدن رابطه میان شما و مادر عزیزتان است.

این نكته حائز اهمیت است كه مادرها دوست دارند جمله دوستت دارم را از زبان دخترشان بشنوند. آیا مادرتان می‌داند كه چقدر دوستش دارید و چقدر به او اهمیت می‌دهید. شما باید هم محبت خود را نسبت به مادرتان ابراز نمایید و هم به او نشان بدهید، مثلا در كارهای منزل به او كمك كنید. شانه‌هایش را ماساژ بدهید و او را ببوسید. برنامه‌ریزی كنید و با هم بیرون بروید، سعی كنید لحظات خوب و خوشی را در كنار یكدیگر سپری كنید.میگنا دات آی آر.بدانید كه وجود مادر در كنارتان می‌تواند نعمت بزرگی در حل مشكلات و چالش‌های زندگی شما باشد. پس خالصانه به مادرتان عشق بورزید، همیشه به او احترام بگذارید و مطمئن باشید عشق ورزیدن به مادر می‌تواند رابطه میان شما را مستحكم‌تر كند.


اظهار محبت
دختر به محبت و علاقه مادرش نیازمند است. او به محبتی نیازمند است كه آثارش را در رفتار و گفتار مادرش ببیند و احساس كند. او دوست دارد مادرش او را در آغوش بگیرد، ببوسد و نوازش كند. اظهار محبت رابطه دوستانه‌ای بین شما به وجود می‌آورد و شما را به هم نزدیك می‌كند. دخترانی كه به قدر كافی از محبت مادر برخوردار هستند و در محیطی آرام زندگی می‌كنند، غالبا اعتماد به نفس بالایی دارند. بنابراین عشق و محبت خویش را به دخترتان نشان بدهید و همیشه به او بگویید كه چقدر دوستش دارید و عاشقش هستید. هرگز فكر نكنید كه او می‌داند شما دوستش دارید.

دو كلید طلایی میان مادرها و دخترها
اولین كلیدی كه می‌تواند یك رابطه دوستانه میان مادرها و دخترها ایجاد كند، احترام گذاشتن به یكدیگر است. احترام گذاشتن به یكدیگر از مواردی است كه هر دوی شما باید در تمام طول زندگی رعایت كنید. هیچ وقت احترام قائل شدن برای یكدیگر را فراموش نكنید.

دومین كلیدی كه می‌تواند یك رابطه دوستانه میان مادرها و دخترها ایجاد كند، اظهار محبت به یكدیگر است. هم مادر و هم دختر به محبت یكدیگر احتیاج دارند البته محبتی كه در رفتار و گفتارشان دیده و نیز احساس شود. برای مثال همراه یكدیگر به پیاده‌روی بروید و خیلی دوستانه با هم صحبت كنید حتی برای هم داستان‌های خنده‌دار یا خاطره‌ای از گذشته تعریف كنید و با صدای بلند بخندید. خلاصه سعی كنید با یكدیگر باشید و خالصانه به یكدیگر عشق بورزید.  
به اين ترتيب اگر بخواهيم راهکارهايي براي بهبود روابط دختر و مادر ارائه دهيم بايد به چند نکته اساسي اشاره کنيم
* مادر بايد رازدار باشد
* دختر را مورد تحسين قرار دهد و به او قدرت بدهد
* مسائل را از ديدگاه او ببيند، نه يک طرفه.
* سعي کند روزي از هفته را به او اختصاص دهد. نوشيدن چاي مي تواند يک تفريح کم دردسر و کوتاه باشد و در بهبود روابط مادر و دختر مؤثر واقع شود.
* حمايتگر باشيد. مادر و دختر هر دو ناکامي هايي را در زندگي تجربه مي کنند بنابراين نقش حمايتگرانه داشته باشيد نه ملامتگرانه.
* به او گوش کنيد. گوش کردن فعالانه مي تواند مانع بروز بسياري از مشکلات شود. او را ضمن صحبت کردن تاييد کنيد وهر جا لازم است از او سوال کنيد. همدلي را تحت هر شرايطي فرو نگذاريد تا رابطه تان قوي تر شود.
* خود را جاي او بگذاريد. شما هم زماني ، دختر جواني بوديد که کسي حرفتان را نمي فهميد. بنابراين سعي کنيد احساسات او را از تجربيات جديدي که کسب کرده، درک کنيد.
* گاهي بدون دليل به او سر بزنيد. او را در آغوش بگيريد، هديه کوچکي بخريد و مانند يکي از بهترين دوستانتان با او رفتار کنيد.* دخترتان را به جمعي که دوست دارد دعوت کنيد و اجازه بدهيد از جمع دوستان شما لذت ببرد.
* يک لبخند و آغوش گرم گاه معادل صدها کلمه به تقويت روابط مي انجامد. آن را از دخترتان دريغ نکنيد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

سپاس فراوان از اين نكات فوق العاده اي كه بيان كرديد.. من مدرس كلاس هاي آموزش خانواده هستم كه اتفاقاامسال در يك مدرسه دخترانه و با مادران، اين كلاسها برگزار مي شوند. علاقه زياد والدين به فرزندان، بدون يك ارتباط صحيح، هرگز معنايي نخواهد داشت.. متشكر.
رحیمی
Iran, Islamic Republic of
متشکرم خیلی متشکرم
مهدیه
خیلی خوب بود مرسی
r
Iran, Islamic Republic of
خیلی نکات خوبی گفتید ولی در زندگی من دقیقا خلاف اینها از طرف خانواده انجام میشه وبرای درست کردنش تنهایی دیگه توانی برام نمونده و اوضاع روز به روز بدتر میشه. لطفا راهنماییم کنید
فهیمه
Iran, Islamic Republic of
منهم بااینکه مادرم خیلی مهربان هست ولی احساس میکنم وظایف مادرانه اش را کامل ارائه نکرده اولا دورانی نوجوانی و جوانی طوری بامن رایطه برقرار کرد که من یکبارهم نشدحرف دلم و بهش بگم حتی مسائل دخترانگی ام رو هم نمیتونستم باهاش درمیون بزارم.دردوران جوانیم هم یکبارم نشد ازم ازم بپرسم دخترم کسی هست که دوسش داشته باشی و از این حرفها که بتونم حرفهای دلم و در مورد دوست داشتن و عاشقی واینا بهش بگم .
برای زندگیم و آینده ام هم اصلا چیزی یادم نمیاد که مادرم بگه دخترم تو زندگیت اینطور رفتار کن باشوهرت اینگونه باش و کلی مسائل دیگه مربوط به زندگی
الانم که ازدواج کردم خدا رو شکر زوج خیلی خوبی هم گیرم اومده سر مسائل الکی و خیلی پیش پا افتاده اعصابمو میزنه بهم با اینکه من اونسر کشورم هستم ولی باز تلفنی میگم سرمسائل خیلی پیش پا افتاده کلی ناراحتم میکنه مثلا زنگ میزنه از داداشهام میگه که ازت گلگی داشتن که چرا دیر به دیر بهشون زنگ میزنی یا حرف اون یکی داداشمو میگه که به مامانم گفته اونا مارو دعوت نمیکنن خونشون
خوب اگه مادر آدم خیلی مراعات دخترش و کنه و دوسش داشته باشه نباید این چیزها رو به گوش دخترش برسونه که اونم عصبی کنه
و کلی مسائل شبیه این
کلی رابطه خوب بین مادر و دختر تو زندگی آینده دختر هم تاثیرشو همچنان میگذارد
ققنوس
Iran, Islamic Republic of
سلام. من مادر سه دختر و یک پسر هستم که مدت 15 سال است سرپرست خانواده هستم. با دوتا از دخترهایم بسیار مشاجره دارم. یکی از دخترانم بسیار بلند پرواز است و آرزوهایش از سن 15 سالگی مرا نگران کرده و میکند. در هیچ کاری با من مشورت نمیکند. بعد از تصمیم گیری مرا در جریان کار قرار میدهد که هیچ راهی برایم باقی نگذارد تا با او مخالفت کنم. و تحت هیچ شرایطی مخالفتم با او فایده ای ندارد. یکی از دخترانم بسیار گوشه گیر و تنبل است هر کاری میکنم نمیتوانم او را از این گوشه گیری در بیاورم روابطش با دوستانش به گفته خودش بد نیست اما در خانه فقط مشغول تبلتش میشود حتی برای خوردن شام یا ناهار هم نمی آید هیچ کاری انجام نمیدهد و تحت هیچ شرایطی حاضر نیست به صحبت هایم گوش دهد. من و دو دخترم دائما در حال مشاجره هستیم. و همیشه من کوتاه می آیم و بیشتر اوقات من برای آشتی پیش قدم میشوم. گاهی حتی روزها میگذرد اما به من محل نمیگذارند.
لطفا در این زمینه به من کمک کنید یا کتابی معرفی کنید که بتواند کمکم کند.
Iran, Islamic Republic of
مادر عزیز ، امیدوارم دخترانتان به اشتباه خود پی ببرند و هر چه زودتر ارتباطشان با شما بهتر شود وگرنه آنها آینده خوبی نخواهند داشت ، تجربه ثابت کرده است که دخترانی که با مادرشان ارتباط درست و مودبانه ندارند بد عاقبت خواهند بود ، امیدوارم خدا هدایتشان کند .
Iran, Islamic Republic of
سلام باعرض خسنه نباشید وتشگراز شما من مادر ی دختر ودوپسر هستم وخترم15ساله خیلی ازش گله دارم چون هیچ وقت احترامم نمیزاره دلم میخواست یک ذره بهم احترام بزاره همیشه باهم درگیر هستیم موندم چیکا کنم که این مشکلم حل بشه باتشکر از شما
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
من دختری 27 ساله هستم با وجود زیبایی چهره ام(طوری که هر شخصی میبیند نزد دیگری بازگو میکند) و تحصیلات در مقطع دکترا منتظرم تا زودتر درسم تمام شود تا از پیش خانواده ام فرار کنم و یا ازدواج کنم تا این شرایط بحرانی خانه مان نجات پیدا کنم مادرم مرا نمی خواهد و بارها بهم گفته و حتی ازم درخواست کرده تا زودتر از خانه بروم و میگوید از آنروز که تو بدنیا آمدی نتوانستم از پدرت جدا شوم و مرا باعث تمام بدبختی های خودش میداند درصورتیکه من تنها فرزند او نیستم و بعد از من دختر دیگری بدنیا آورد دلیل اینکه مرا باعث جدا نشدن از پدرم و مابقی بدبختی هایش میداند نمیدانم چیست ولی تا کنون رنج بسیاری را متحمل شده ام درصورتیکه وجود خواهرم را نعمتی از طرف خدا میداند و همیشه میگوید تو و پدرت را نمی خواهم و میخواهم مابقی عمرم را با دختر دیگرم سر کنم از شرایط زندگیم هیچکس خبر ندارد و نزد بقیه خود را دلسوز من معرفی میکند درصورتیکه تاکنون محبتی از جانب او ندیدم با وجود اینکه دانشجو دکترا هستم اما شغل مناسبی پیدا نکرده ام و استقلال ندارم بسیار در زندگی در فشارم مادرم به خواهرم مخفیانه پول میدهد و میگوید که نزد من نگوید مگر ما با هم چه فرقی داریم مرا بی دلیل کتک میزند بخصوص اگر در محفلی از من تعریف کنند یا شخصی مرا تحویل بگیرد و یا اینکه با پدرم بر سر موضوعی مجادله نماید اگر خواهرم که ازم چند سالی کوچکتر است در خانه نباشد شاید در اثر کتک های او به نقص عضو گرفتار شوم قبول دارم در زندگی سختی های بسیاری کشیده و پدرم او را بسیار ازار داده و این کتک زدن ها را از او یاد گرفته ولی من هم در ان سختیها بوده ام و زجر کشیده ام پا به پای او قبول دارم من و خواهرم را با سختی بزرگ کرده ولی من کجای زندگی او را مختل کرده ام به او چه ناسپاسی کرده ام از خدا سوالی دارم که چرا روزگار من اینچنین است و حال تا کی میبایست ادامه پیدا کند ترسم این است از این روزگار به کفر بیفتم...
Iran, Islamic Republic of
خیلی ناراحت شدم که این متن رو خوندم امیدوارم که گشایشی در شرایط مالی و مادی اتفاق بیوفته تا بتونید از آسایش و اعتماد به نفس برخورددار شید .منم هم کم و بیش شرایط شما رو دارم ضمن اینکه پدرم رو هم از دست دادم گرچه زمانیکه زنده بود هم راه بیتفاوتی نسبت به برخورد های مامانم داشت.الان فقط امیدوارم شما و من با این شرایط رستگار شیم .
Iran, Islamic Republic of
مادر من آدم مستبد و خودخواهیه کلا خودشیفتست.همیشه کل زندگیش تو مقایسه با دیگری هست .من و داداشم بخاطر تمام رفتاراش و حرفاش تحقیر شدیم .بینهایت ادم خودخواهیه .الان ازش متنفرم دوست ندارم ثانیه ایی ببینمش .من امیدوارم حداقل این متنم باعث بشه دخترایی که میخوان ازدواج کنن اول ببینن مشکل روحی نداشته باشن که بخوان بعدش هر بلایی خواستن سر بچشون بیارن.
Iran, Islamic Republic of
منم
بارون
Iran, Islamic Republic of
مامان من حتیٖ یکبارم منو بوس منیکنه در روز خیلی بی احساسه
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
موفقیت هایی که نصیب افراد صبور می شود،همان فرصت هایی است که توسط افراد عجوا رها می شود