شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۱ / ۱۲:۳۰
کد مطلب: 16170
۰
۳

ازدواج با یک زن مطلقه یا بیوه!

در شرایط امروزی جامعه ما تصمیم به ازدواج با زنی كه به تنهایی سرپرستی كودك یا کودکانی  را بر عهده دارد چیز عجیبی نیست. هر چند این قضیه هنوز هم برای تعدادی از مردان...............

در شرایط امروزی جامعه ما تصمیم به ازدواج با زنی كه به تنهایی سرپرستی كودك یا کودکانی  را بر عهده دارد چیز عجیبی نیست. هر چند این قضیه هنوز هم برای تعدادی از مردان(حتی انهای که خودشان تجربه یک شکست در زندگی زناشویی را داشته و حتی صاحب فرزند هم هستند) دشوار است و در مورد پذیرش ان با مشکلات و چالشهای جدی مواجهند اما حقیقت امر این است که متاسفانه با سیر صعودی تعداد طلاقها در جامعه، مسلما تعداد زنان یا مردانی که به تنهایی مشغول  بزرگ کردن فرزندشان هستند رو به افزایش است.

تقریبا 75 درصد والدینی که طلاق می گیرند دوباره ازدواج می کنند و این یعنی برخی از کودکان جامعه ما بحشی از زندگی شان را با پدر خوانده و یا مادر خوانده سپری می کنند که البته در این یاداشت بیشتر سعی داریم در مورد ناپدری ها صحبت کنیم.

لازم است مطمئن شوید كه در زندگی با این زن، هنگامی كه او مجبور است علی رغم قولی که به شما داده، به فرزندش رسیدگی کند و یا یك موقعیت غیر‌مترقبه به وجود می‌آید او را ملامت و سرزنش نمی‌كنید.

غالب کودکان بعد از طلاق والدین با یک مرحله سازگاری جدید یعنی زندگی تک والدی باید سازش پیدا کنند و این در حالی است که ازدواج مادر نیز دوباره یک سازش جدید را در زندگی فرزند ایجاد می نماید.

با وجود داستانهایی که در مورد ظالم بودن ناپدری ها خوانده یا شنیده ایم ولی تحقیقات نشان داده که این چنین نیست. برای پسرها غالبا وجود ناپدری مفید است. پسر بچه هایی که بین شش تا یازده سال با ناپدری زندگی کرده اند در مقایسه با انهایی که تنها با مادرشان زندگی کرده اند رفتار بالغانه تری داشته و سازگار تر هستند و از لحاظ اجتماعی کفایت بیشتری دارند.

علاوه براین ناپدری ها می توانند با کفایت باشند و در ضمن زنانی که مجددا ازدواج می کنند خیلی شادتر از زنانی هستند که تنها و بدون همسر مانده اند و احساس ایمنی بیشتر کرده و از لحاظ مالی هم مشکلات کمتری دارند. لذا با این اوصاف برنامه ریزی برای ازدواجی مجدد (بعد از طلاق) که همراه با بررسی و شناخت کافی باشد می تواند سطح کیفی زندگی مردان  و زنانی که زندگی اول شان را از دست داده اند و حتی در سلامت روان فرزندان طلاق، موثر واقع شود.


در ادامه توصیه هایی به مردانی ارایه می شود که قصد ازدواج با زنی را دارند که صاحب فرزند یا فرزندانی هست:

**ارتباط و رابطه‌تان را بشناسید و كشف كنید. اگر واقعا خواهان ازدواج با زنی هستید که صاحب فرزند یا فرزندانی است، ارتباط ‌تان را با او خوب شناسایی و كشف كنید لذا این زمان بهترین وقت برای ملاقات فرزند یا فرزندان آن زن خواهد بود. این اولین قدم در شناخت بهتر آن زن و شناخت چگونگی آغاز اعتماد بین شما دو نفر است. باید بتوانید به این واقعیت كه او یك مادر است توجه كنید و كمی در این باره احساس نگرانی كنید.

پسر بچه هایی که بین شش تا یازده سال با ناپدری زندگی کرده اند در مقایسه با انهایی که تنها با مادرشان زندگی کرده اند رفتار بالغانه تری داشته و سازگار تر هستند و از لحاظ اجتماعی کفایت بیشتری دارند


**پذیرفتن نیازهای بچه‌ها: شما باید به تدریج درك كنید و بپذیرید كه نیازهای كودكان و فرزندان در هر مرحله‌ای در اولویت هستند. به عنوان یك مرد، بایستی به این درك برسید كه برای یک زن فرزندان وی بسیار مهم بوده و احتمالا در اولویت اول هستند و آنها مهمترین بخش زندگی او هستند. شما باید در زندگی با این زن، آمادگی هرگونه بهم‌خوردن برنامه‌ریزی‌ها در لحظه آخر باشید زیرا او به عنوان یک مادر الزامات و تعهدات دیگری هم دارد و بهترین كار منعطف بودن و درك كردن او در زمان وقوع این حوادث است. لازم است مطمئن شوید كه در زندگی با این زن، هنگامی كه او مجبور است علی رغم قولی که به شما داده، به فرزندش رسیدگی کند و یا یك موقعیت غیر‌مترقبه به وجود می‌آید او را ملامت و سرزنش نمی‌كنید. لازم است مطمئن شوید كه به او شانس توضیح دادن را می‌دهید و بقیه جر و بحث‌ها را به آینده موكول می‌كنید.

**ملاقات كردن بچه‌ها: وقتی كه زمان مناسب برای دیدن فرزند یا فرزندان او فرا رسید باید اینكار را بر اساس برنامه‌ریزی و اجازه او انجام دهید. لازم است یك لحظه خود را جای این بچه بگذارید چرا که ممكن است به‌دلیل جدایی والدین خود اوقات بدی را سپری كرده باشد. از طرفی معمولا مشاهده حضور مردی جدید در زندگی مادرش که قرار است نقش پدر را برای وی هم ایفا کند، بسیار سخت است.میگنا دات آي آر.لازم است صبور و فهمیده باشید. سعی كنید بدون تحت فشار گذاشتن او با او رفیق شوید. شما باید قادر باشید آنها را به هر شكلی كه هستند و یا هر طوری كه احساس می‌‌كنند بپذیرید. به او زمان بدهید خواهید دید كه كارها خودش درست خواهد شد.


**هرگز زیاده خواه نباشید: نباید انتظار داشته باشید كه درست در ابتدای اشنایی، توسط بچه‌ها یا اقوام و خانواده این زن مورد استقبال و خودشامدگویی قرار بگیرید. شما باید صبور باشید و قدرت درك و فهم آنچه كه در حال وقوع است را داشته باشید. بهترین كار در این لحظات، داشتن یك روش خوب برای درك كردن هركسی است(داشتن حس همدلی). شما نمی‌توانید كسی را مجبور كنید كه شما را دوست داشته باشد و هرگز و در هیچ شرایطی از روی خودخواهی و تكبر كاری نكنید.

**داشتن حس مشترك: فكر كنید كه اگر شما در چنین شرایطی قرار داشتید چه احساسی می‌كردید؟ اطمینان حاصل کنید كه به تمام افراد زمان و مكان مناسب داده شده است. هرگز زنی را مجبور نكنید كه در زندگی با شما میان شما و فرزندش یکیرا انتخاب کند چون در نهایت و به مرور زمان این شما هستید که شکست می خورید و رابطه صمیمانه با همسرتان را از دست می دهید. در واقع شما باید این اطمینان را از خود داشته باشید که، می توانید نقش یک حامی را برای این زن و فرزندش ایفا کنید. او حتما به خاطر اینكه شما حامی او بوده‌اید و شرایط او و فرزندش را درك كرده‌اید از شما قدردانی و تشكر خواهد كرد. ایفای یک نقش حمایتگر برای این زن و فرزند، مسلما باعث ایجاد حس صمیمت و خوشبختی بیشتر در زندگی زناشویی شما می گردد.




تبیان

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

Iran, Islamic Republic of
بسيار عالي بود . واقعا همينطور ات و بايد باشد . با تشكر
Iran, Islamic Republic of
خیلی مطلب خوب و مفیدی بود . ممنونم.
امیر
Iran, Islamic Republic of
باتشکر از و مطالب خوبتان.مفید بود تشکر
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
با ترس هات روبرو شو! آدم ها رو ببخش! یک راه حل جدید بساز! هدف هات رو مشخص کن! آدم هایی که ازت متنفر هستند رو فراموش کن! ذهنت رو آزاد کن!